推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[已解決] 我想讚下yt3608版主!

我想讚下yt3608版主!

佢話比我聽我犯咗版規,雖然如此,但係我要多謝佢提醒我,我即刻刪除有關帖子!
我再次向該版主承諾唔會再犯同樣錯誤!

KB2508上
呢個世界 有一種人 叫做廢人 而呢D廢人 生活係菲律賓既特種部隊

港鐵服務 日日退步
一路帶動加價 心繫減價無一程
九巴:九巴服務 當D乘客冇到
新巴:服務死得 當D乘客唔知係乜
城巴:城巴 你既九流巴士

引用:
原帖由 KB2508 於 2010-9-12 20:29 發表
佢話比我聽我犯咗版規,雖然如此,但係我要多謝佢提醒我,我即刻刪除有關帖子!

KB2508上
希望你留意每一個版都有其版規,
真心悔改就不會犯同樣錯誤,
一而再、再而三挑戰版規以及版主忍耐程度實屬不智!
我們管理團隊會留意任何人撩是鬥非惟恐天下不亂,
以保持討論區安定繁榮。

本帖最近評分記錄
  • KB2508 體力 +3 fine 2010-9-13 21:39
  • KB2508 威望 +3 fine 2010-9-13 21:39
  • KB2508 金錢 +3 fine 2010-9-13 21:39

引用:
原帖由 KB2508 於 2010-9-12 20:29 發表

KB2508上
你依家犯錯後再開呢個帖補鑊都無用架, 你前身係AV327_HM165, 因為搗亂本論壇, 而被大版主永久ban a/c 和delete你所有資料 ,
你卻死性不改, 依家又再開個分身叫KB2508, 又攪攪震違返版規, 自己修改違規之帖子, 再次捲土重來搗亂本論壇,

example: 看"擊鼓鳴冤"版內 lucky324會員 , 因為他自己修改違規帖子, 已被我永久ban a/c;

所以你今次應該死罪可免,活罪難饒 .

.

☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
KB2508上
KB2508,

以我所知,你都曾經在此討論區當上板主,最近亦被另一討論區禁言,犯眾憎的事情為何經常做呢?   

亦不想再聽你講 :希望會改善  。。等等字眼   

引用:

KB2508上
你呢 D 叫勇於認錯, 永不改過 (其實你開呢個帖似玩嘢多 D), 你既然自稱基督徒, 唔該真係似番個教徒, 有番 D 品!!!

fine
我要MMAV327_HM165傾傾究竟發生轠咩事!
呢個世界 有一種人 叫做廢人 而呢D廢人 生活係菲律賓既特種部隊

港鐵服務 日日退步

引用:
原帖由 yutauwan 於 2010-9-13 18:37 發表

KB2508,

以我所知,你都曾經在此討論區當上板主,最近亦被另一討論區禁言,犯眾憎的事情為何經常做呢?   

亦不想再聽你講 :希望會改善  。。等等字眼   
AV327_HM165係果個論壇係因為佢為鷞鴷I仲膠過佢既人,不惜觸犯版規,禁言收場,依家佢已經解躖an。
我只係佢既同伴,同佢地一齊討論解決煩膠既方法!

希望大家明白!

港鐵服務 日日退步

引用:
原帖由 KB2508 於 2010-9-13 21:49 發表

AV327_HM165係果個論壇係因為佢為鷞鴷I仲膠過佢既人,不惜觸犯版規,禁言收場,依家佢已經解躖an。

希望大家明白!
無藥可救
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 KB2508 於 2010-9-13 21:49 發表

AV327_HM165係果個論壇係因為佢為鰦對付仲膠過佢既人,不惜觸犯版規,禁言收場,依家佢已經解鰦ban。

希望大家明白!
唔該你唔好將第二個論壇既問題帶去 Xocat!
既然現在你係 Xocat 會員也只能夠談及在這個討論區既事,
我們絕對無興趣知道你在第二個討論區胡作非為行為,
希望你清楚了解 Xocat 討論區方針!

引用:
原帖由 KB2508 於 13-9-2010 09:41 PM 發表
fine
引用:
原帖由 KB2508 於 13-9-2010 09:49 PM 發表

希望大家明白!
唔好再扮嘢啦..巴膠

你估搵波仔做擋箭牌就唔知你嘅真身咩,
你嘅xocat註冊email已經出賣咗你喇

AV327_HM165 = ian Ho = 何藝昕 啱唔啱呀何B仔同學

唔認嘅話使唔使搵何偉兒或胡佩君滴血認子呀!?
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

引用:
原帖由 beautiful 於 2010-9-13 17:33 發表

你依家犯錯後再開呢個帖補鑊都無用架,
你前身係AV327_HM165,
因為搗亂本論壇,
而被大版主永久ban a/c 和 delete 你所有資料
,
你卻死性不改, 依家又再開個分身叫KB2508,
又攪攪震違返版規, 自己修改違規之帖子,
再次捲土重來搗亂本論壇,

example: 看"擊鼓鳴冤"版內 lucky324會員 , 因為他自己修改違規帖子, 已被我永久ban a/c;

所以你今次應該死罪可免,活罪難饒.
本來開一個新 account 從頭來過參與討論無任歡迎,
大前提最緊要能夠「知錯能改」,
以前壞習慣不應該帶去第二個 account 「一錯再錯」,
刻意違返版規係不能夠接受,
希望 KB2508 能夠尊重這堛漯岩D!

引用:

KB2508上

RE:[我再次向該版主承諾唔會再犯同樣錯誤!]

這句話真係 “耳熟能詳”!

其實本論壇一向都支持真正改過的人,

可是,你仍未明白何謂「知錯能改」?;何謂「用心去改」?……

小朋友,我很相信 XOCAT 所有管理層及會員,

都很討厭你這些 “搗亂論壇份子” ,

希望你回去努力讀書吧!

引用:
原帖由 吳講得 於 2010-9-14 00:34 發表

唔好再扮嘢啦..巴膠

你估搵波仔做擋箭牌就唔知你嘅真身咩,
你嘅xocat註冊email已經出賣咗你喇

AV327_HM165 = ian Ho = 何藝昕 啱唔啱呀何B仔同學
唔認嘅話使唔使搵何偉兒或
胡佩君滴血認子呀!?
Xocat 都有起底組?   

引用:

KB2508上
太多承諾喇! 又嚟呢套只會令人更加厭悶

你應該都聽過"狼來了"的故事...

引用:
原帖由 KB2508 於 13-9-2010 09:41 PM 發表
fine
你唔使搵喇..你嘅思覺失調依家都仲好嚴重呀..早啲睇醫生啦..巴膠

你喺facebook入面嘅所作所為↓↓

.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
꼬라지 하고는..psn:nch1080i...오지웅....ㅎㅎㅎ....ㅋㅋㅋ

樓主,我建議你讀多D書先至好嚟呢度玩,先至好去FB搞埋晒D咁既野。

引用:
原帖由 我係一名火星人 於 2-10-2010 09:41 PM 發表
樓主,我建議你讀多D書先至好嚟呢度玩,先至好去FB搞埋晒D咁既野。
halo 何B仔  你嘅分身技術好差喎

引用:
原帖由 吳講得 於 3/10/2010 13:06 發表

halo 何B仔  你嘅分身技術好差喎
樓主姓何?
我剩係色德港火星話。

引用:
原帖由 我係一名火星人 於 2010-10-2 21:41 發表
請你留意,
這個地方給予 "網站意見" 或者 "網站常見問題",
並唔係畀你係到吹水聊天,
若果你再繼續在不適合地方回應,
又或者胡亂出主題在不適合既版,
你將會被禁言!

引用:
fine
引用:
原帖由 KB2508 於 13-9-2010 09:49 PM 發表

希望大家明白!
精神分裂呀...你

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。