推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 畢突大大~~~~~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-31 02:34 PM 發表

顯示圖片
要禁住個右再禁右制....之後就可以招番佢出黎(鬼門關close左未?)...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-31 03:09 PM 發表

要禁住個右再禁右制....之後就可以招番佢出黎(鬼門關close左未?)...
唔得喎,禁完又禁都係交叉一個

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-31 02:35 PM 發表

唔得既?FAI FAI唔得呀)))))))))
做 mud 咁大聲叫,妳咁講好易令人誤會喎
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 09:02 PM 發表

有咩誤會?我驚fai fai聽唔到ma

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-31 09:23 PM 發表

有咩誤會?我驚fai fai聽唔到ma
妳話:『 FAI FAI唔得呀))))))))) 』
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 09:28 PM 發表

咁我無講錯bor,晏就真係唔得喎,而家又得啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 12:01 發表

fai 兄經過上星期五、六及日三場檑台賽事後,鎚仔因過度使用,導致金屬疲勞,需要交由原廠修理,所以暫時用交叉一個頂替      
Fai兄,暫時用呢個A貨頂住先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 09:28 PM 發表

俾你嗌到唔得啦又
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-31 09:35 PM 發表

Fai兄,暫時用呢個A貨頂住先
cat 兄呢個水貨好喎,你用左 3 日都冇壞      

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-31 21:29 發表

咁我無講錯bor,晏就真係唔得喎,而家又得啦
唔通食鷖纂H

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 21:38 發表

cat 兄呢個水貨好喎,你用左 3 日都冇壞      
係呀,中兄,幾好用架!。但我都希望呢個禮拜d擂台盤正路d唔駛用佢

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 09:02 PM 發表

咪就係~呢家野唔好亂講......我仲細, 我唔想.....
......!

引用:

呀, 唔係喎, 都係唔使驚...
事實係果次我同個fd用對方個名黎註冊, 但之後佢無玩了
我又用開呢個有感情.

所以fai fai唔得啦........I pray for him...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-1 01:40 發表

我又用開呢個有感情.

所以fai fai唔得啦........I pray for him...
原來你咁鬼馬

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-1 01:40 AM 發表

我又用開呢個有感情.

咁都得,個名都係虛擬,但同我傾個個係你bor

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 08:16 AM 發表

Wooooo 咬住唔放

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 09:48 AM 發表

Wooooo 咬住唔放

乜你咁講ga,佢咁可愛又咁鬼馬!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 08:16 AM 發表

無辦法啦, 佢又唔記得左果個a/c的密碼,
加上如果我轉左名d人又唔認得我
佢果d仇人又會搵我..

而家咪幾好, 水照吹, 笑照講, 有咩事俾人鬧就...
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-1 09:56 AM 發表

乜你咁講ga,佢咁可愛又咁鬼馬!
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-9-1 05:31 PM 發表

無辦法啦, 佢又唔記得左果個a/c的密碼,
加上如果我轉左名d人又唔認得我
佢果d仇人又會搵我..

而家咪幾好, 水照吹, 笑照講, 有咩事俾人鬧就...
個個fai fai有你呢個朋友,真係無得頂啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-1 09:48 AM 發表

Wooooo 咬住唔放

不如由你頂上....得唔得?
......!

畢突大大,無忌好似仲未入到黎呀!

誰能代替哥哥地位

回復 #72 紅豆沙 的帖子

你咁好人,你幫人入啦! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-8 04:03 PM 發表
你咁好人,你幫人入啦! 
回復 #72 紅豆沙 的帖子
我想問點解你會有呢句既?

誰能代替哥哥地位

回復 #74 紅豆沙 的帖子

引用:
畢突大大,無忌好似仲未入到黎呀!
你話未有人入到吖嗎! 我想你應有能力幫手。 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。