推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[疑難] 畢突大大~~~~~

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-28 11:56 AM 發表

使唔使炮轟我呀?講一句o者!俾少少幽默感黎呢?
sax 兄,今個星期嘅報告你記得幽多豆豆幾默 la     

相關搜索目錄: 幽默
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-28 09:16 PM 發表

sax 兄,今個星期鼣孎i你記得幽多豆豆幾默 la     
係樹扇風點火,由你黎寫ar la

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 08:27 AM 發表

係樹扇風點火,由你黎寫ar la
『係樹扇風點火』希望有多的娛樂性  

『由你黎寫ar la』 點解妳講野咁似我老細  

相關搜索目錄: 娛樂
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 11:10 AM 發表

『係樹扇風點火』希望有多的娛樂性  

『由你黎寫ar la』 點解妳講野咁似我老細  
『係樹扇風點火』希望有多的娛樂性   就係等你寫完睇下有咩攪笑野ma

『由你黎寫ar la』 點解妳講野咁似我老細  呢d咪增加娛樂性law可能你老細都有上呢個網,或者仲係其中一個讓盤擂台其中一位成員都未定!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 11:34 AM 發表

『係樹扇風點火』希望有多的娛樂性   就係等你寫完睇下有咩攪笑野ma

『由你黎寫ar la』 點解妳講野咁似我老細  呢d咪增加娛樂性law可能你老細都有上呢個網,或者仲係其中一個讓盤擂台其中一位成員都未定!
我老細唔識英文,又唔識上網,所以冇有怕  

re 個的文字真係會變左個喎,要 copy 左然後再貼上先至可以更正,呢個問題要妳呢個餅主去處理 la  

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 01:04 PM 發表

我老細唔識英文,又唔識上網,所以冇有怕  
你同我最初都唔識啦,家下咪一樣,你下下(目及)住你老細咩,佢識左唔通會通知你一聲!
引用:
re 個的文字真係會變左個喎,要 copy 左然後再貼上先至可以更正,呢個問題要妳呢個餅主去處理 la  
餅主同你一樣,淨係識得食同訓,你俾我叻,仲識得嬴馬會錢!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 13:43 發表

.........淨係識得食同訓.....
咁咪同隻碧碧一樣囉

引用:
原帖由 cationic 於 2006-8-29 02:49 PM 發表

咁同咪隻碧碧一樣囉
仲識唱歌tim
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 03:18 PM 發表

仲識唱歌tim
隻K豬好CUTE啫             

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 03:18 PM 發表

仲識唱歌tim
又多一件收藏品,多謝晒,呢隻豬真係好正      

相關搜索目錄: 收藏

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-29 10:28 PM 發表

又多一件收藏品,多謝晒,呢隻豬真係好正      
我仲收埋好多呢隻豬仔你收埋咁多做咩?

相關搜索目錄: 收藏

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-29 10:31 PM 發表

我仲收埋好多呢隻豬仔你收埋咁多做咩?
我又要
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-30 12:37 AM 發表

我又要
你又要?

誰能代替哥哥地位

送俾大家既!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-30 11:08 AM 發表
送俾大家既!
噢 !!!  佛偈啊 !!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-30 11:08 AM 發表
送俾大家既!
  紅豆師太  

引用:
原帖由 Sax 於 2006-8-30 11:28 AM 發表

噢 !!!  佛偈啊 !!!
得唔得?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-30 11:29 AM 發表

紅豆師太  
你先師太

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-30 11:29 AM 發表

紅豆師太  
好名呀
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-31 01:20 AM 發表

好名呀
點解你幅簽名檔得番交叉一個既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-8-31 08:18 AM 發表

點解你幅簽名檔得番交叉一個既?
fai 兄經過上星期五、六及日三場檑台賽事後,鎚仔因過度使用,導致金屬疲勞,需要交由原廠修理,所以暫時用交叉一個頂替      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 12:01 PM 發表

fai 兄經過上星期五、六及日三場檑台賽事後,鎚仔因過度使用,導致金屬疲勞,需要交由原廠修理,所以暫時用交叉一個頂替      
你好鬼攪笑,咁你都諗到

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-8-31 12:01 PM 發表

其實個鎚仔無錯係收埋左, 但只要你叫一聲「顯示圖片」佢就會現身
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-31 02:25 PM 發表

其實個鎚仔無錯係收埋左, 但只要你叫一聲「顯示圖片」佢就會現身
顯示圖片

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2006-8-31 02:25 PM 發表

唔得既?FAI FAI唔得呀)))))))))

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。