推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 轉代理

轉代理

聽行家講[淫夫]唔再做韓國[驗袋]代理,各位兄弟,用緊既要買零件就快啦![好彩我無入去做姐]

heard that as well.
ZF suffer great losses in selling hyundai, struggling.

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-6 06:37 PM 發表
ZF suffer great losses in selling hyundai, struggling.
好似轉左代理都唔夠一年咋喎...

in love with the nature...

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-6 06:37 PM 發表
唔止呀!"薯o麥"都蝕呀~~~~

已後要[驗袋], 唔知可以去邊.

shenzhen law.... ok?

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-7 03:55 PM 發表
shenzhen law.... ok?
北京好D

===============

[淫夫]無[驗袋],但一定繼續[薯o麥]o既.

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2006-12-6 19:28 發表

唔止呀!"薯o麥"都蝕呀~~~~
佢 重 唔 加 把 勁
似 早 俾 個 兩 兄 弟 間 水 貨 打 瓜

chrysler announced they lost 450 euros everything time a new smart car ( any model) is sold in europe.

YAM KUNG.......

they are moving to suv & crossover , tats why...

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-6 18:37 發表
淫夫sell 現袋個策略好有問題,玩完亦係理所當然.......

香港地韓國車點賣都唔能夠賣到日本車咁價錢。舉個例,1300cc級hatchback, 唔自量定價同康打雀屎差五千蚊,買得起車都揀雀屎唔揀佢啦......

引用:
原帖由 中式食肆有座位 於 2006-12-11 03:37 PM 發表

淫夫sell 現袋個策略好有問題,玩完亦係理所當然.......

香港地韓國車點賣都唔能夠賣到日本車咁價錢。舉個例,1300cc級hatchback, 唔自量定價同康打雀屎差五千蚊,買得起車都揀雀屎唔揀佢啦......
you are quite right!
人生苦短,敢愛敢恨!

zf賣慣貴車, d客非富則貴, 上次我去現兜兜買大笨象, d sales 未見銀銀兩時仲好串
I'll be back!

d 平車佢地又點睇得上眼

引用:
原帖由 keibeast 於 2006-12-12 09:17 AM 發表
zf賣慣貴車, d客非富則貴, 上次我去現兜兜買大笨象, d sales 未見銀銀兩時仲好串
你『現兜兜買』, 我做sales 時實游說你上會, 車佣得幾千, 但會佣有万幾至幾万. 仲一定有保險做.

其實上會好呀. 唔好現兜兜買車啦. 雖然我都係.
其實分期都有好多好處架. 行貨新車做 3 里都得!

相關搜索目錄: 保險

當然當然, cash buyer 當然唔係幾好, 賺少左好多.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。