推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

四大名捕討論區

可能未見到四大名捕已經死哂喇!!
不過,唔緊要喇!!
四捕依家都變哂行行企企!!
遲D可能出「火雲邪神外傳」呢!!... 呀!! 應該係「唐十五外傳」!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

名捕格數大大.好快睇完...

呢期名捕格數超大格,好快就睇完,尚好劇情同打鬥畫面還可以,而且我係租黎睇,否則我絕對唔會攞14蚊出黎買俾我唔夠5分鐘娛樂既漫畫...

相關搜索目錄: 娛樂

今期,小草脅持太子要金帝換元顏決,...但金帝睇得出小草冇料到到,拒絕小草要求,太子亦借勢擺脫小草,可惜唐冰冰及時趕到,再脅持太子要金帝換元顏決,...呢次金帝唔敢大意!!但...原來唐冰冰唔係想救元顏決,....好可能元顏決會死於唐冰冰手上!!
唐瀟雨根本未到,一切只係唐十五既直覺加幻想....
唐十五功力未恢復,但都選擇面對唐瀟雨....有咩祕密呢??
下期,『元顏決的哀歌,唐十五的後著』....元顏決繼續死唔斷氣....

計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

睇完.....心諗: 唔係又唔駛死下話??
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

唐冰冰點解要救小草 ?? 佢冇必要咁做!!

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-23 01:52 發表
下期,『元顏決的哀歌,唐十五的後著』....元顏決繼續死唔斷氣....
元顏決最後會不會以自盡來了結一生呢?

引用:
原帖由 劍守 於 2008-4-23 10:57 發表
唐冰冰點解要救小草 ?? 佢冇必要咁做!!
唐冰冰目的唔係救小草喎!!

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-4-23 09:41 發表
睇完.....心諗: 唔係又唔駛死下話??
唔會掛,...咁都唔死我諗好多人cut書喎!!

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-26 01:16 發表

唔會掛,...咁都唔死我諗好多人cut書喎!!
我已经Cut咗书咯!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-25 17:14 發表

唐冰冰目的唔係救小草喎!!
我係話唐冰冰幫小草擋金帝果招!!

引用:
原帖由 劍守 於 2008-4-28 10:44 發表

我係話唐冰冰幫小草擋金帝果招!!
想多個人幫手!!?

今期,D畫大到呢!唐十五同豔兒大頭一頁,追命冷血大頭又一頁,唐冰冰追命加唐妞大頭又一頁,金帝加唐冰冰大頭又兩頁,唐冰冰全身加金帝大頭又一頁!!仲有冇九兩菜?
唐冰冰真係救走左元顏決!
雖然話只係想佢死得有尊嚴,但到呢度總覺得元顏決唔洗死... 唉!
據唐十五所講,九十九孤軍,應該得三個較勁!!我相信其餘既 唐瀟雨一招可以殺十個!!
唐十五的後著,就係叫較勁呢三個全力殺自己,點解呢?
唔通扮死?
另一方面活髏冇殺冷血,救埋佢仲話要結拜...第三又未死,會唔會反過黎幫諸葛先生呢?
下期『決戰無名湖』,相信都係講多過做。

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-29 22:18 發表
今期,D畫大到呢!唐十五同豔兒大頭一頁,追命冷血大頭又一頁,唐冰冰追命加唐妞大頭又一頁,金帝加唐冰冰大頭又兩頁,唐冰冰全身加金帝大頭又一頁!!仲有冇九兩菜?
唐冰冰真係救走左元顏決!
雖然話只係想佢 ...
唐妞不是已经攞饭盒啦咩?仲有的出?离鬼节仲有好耐啵!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

今期除了很多一頁過大頭,有好幾張圖都係前n期出過的,咁又一期........

究竟元顏決死唔死得架?!仲有一招未用,好想見識下有幾勁....
金帝又話接佢最後一招,又係得個講字

今期睇到火都来
图大格唔再讲, 人样走哂!!!

下期决定cut书

引用:
原帖由 小小力 於 2008-4-29 22:18 發表
據唐十五所講,九十九孤軍,應該得三個較勁!!
今期99孤軍最強3人-救命、糊塗、三劍豋場,下期《三劍、糊塗、救命》...

今期,冷血同意結拜,但為左同第三爭做大佬打起黎,兩個得番半條人命,活髏驚其中一個有咩閃失,於是提議兩個進行一個比賽,十日內睇下邊個殺到金帝。 兩個得番半條人命都殺到金帝?活髏係唔係 想叫佢地自殺?
諸葛先生冇哂辦法,打算自行請罪,但我相信又係天無絕人之路!
唐瀟雨到千日水寨會唐十五,離魂爪對一掌禪,唐十五明顯下風,九十九孤軍最強三個 ﹣三劍、糊塗、救命現身!
下期『三劍、糊塗、救命』
三劍,殺人從來唔需要出第三劍!
糊塗,被糊塗殺既人都死得糊裡糊塗!
救命,只愛救人不愛殺人,醫術高,殺人本事更高!!
又睇下勁唔勁得過唐倒四?

今期,打打打打打,唐十五對唐瀟雨,唐瀟雨稍稍佔優。
九十九孤得三個有名,其他連名都冇,你話有幾勁??
三劍係用劍,糊塗係用暗器.....
咁又一期!!
下期『暗器無形! 智慧無雙?』
繼續唔多精彩既搏鬥,元顏決繼續死唔斷氣!!

真係諗唔明唐十五點解要搵三個人打自己, 斷估唔會因為知唐瀟雨好想殺佢, 怕俾o個三個人先殺唐十五而方寸大亂掛 ~
另外今集話三劍, 每次出三下劍就可以殺死一個人, 高手要用四劍, 四下劍點斬都冇可能打死唐瀟雨或唐十五掛 ~
真係誇張, ...反正對救命比較好奇, 連唐十五都有點驚佢.....
依三個人描寫得有點誇張, 希望唔會打既時候大失所望啦 ~

引用:
原帖由 chunchunchun 於 2008-5-14 01:16 發表
反正對救命比較好奇, 連唐十五都有點驚佢.....
難道救命有殺人於無形的能力?

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2008-5-14 04:42 發表

難道救命有殺人於無形的能力?
可能救命識破佢指套練功既方法

唐刃真係越來越有問題了,其實唐十五何必急於一時!

引用:
原帖由 et101 於 2008-5-16 16:55 發表
唐刃真係越來越有問題了,其實唐十五何必急於一時!
今期耶律小草的身世揭曉,下期『破暗器』,唐十五的壓箱本錢...終於被迫動用!

今期,解釋點解耶律小草能入選九兵衛,因為元顏決欣賞佢老爹,承諾照顧佢個女!!
元顏決死唔斷氣,求唐冰冰給他痛快一死!!
睇到呢度,我覺得元顏決唔會死!! 要死,仲講咁多做乜!!?
唐十五對唐瀟雨,繼續打打打打打!!
唐十五今次用無形暗器,但早已經講過,唐十五既暗器對內功高手係冇乜殺傷力!!
咁,破唔破暗器又有咩大關係呢??
咁,又一期喇!!
下期「破暗器」,三劍,糊塗,救命,講左幾期都未出手,真係講就天下無敵....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。