推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 nicknicky 於 2008-2-12 23:50 發表

唔通又係一個刁蠻公主唔想嫁,貪玩搵個妹仔扮自己,點知做左佢替死鬼?
係的話元顏生一定
同意 !!!!

我有兩個疑問...第一,元顏決點解要捉黎捉去?當初金帝放諸葛生返歸,同而家結果一樣,影響唔到架,咁做咩仲捉黎捉去,貪好玩咩?
第二,飛天做臥底,我覺得又係多餘,如果元顏決想親手殺3捕都唔駛派佢做臥底架,由得佢地同第3決戰,之後都係同一個結果

引用:
原帖由 國慶仔 於 2008-2-14 13:51 發表
我有兩個疑問...第一,元顏決點解要捉黎捉去?當初金帝放諸葛生返歸,同而家結果一樣,影響唔到架,咁做咩仲捉黎捉去,貪好玩咩?
第二,飛天做臥底,我覺得又係多餘,如果元顏決想親手殺3捕都唔駛派佢做臥底架,由得佢地同 ...
因為元顏決想用三捕殺敗第三,冇飛天又點引到佢地同第三打呢?

講真我都覺得飛天變奸真係那個左D喎

唐冰冰真係.....睇到我O 哂咀,佢仲要話第三中左佢十幾野全力爪.....佢咁既武功表現,睇黎好快死....
飛天到底仲有幾多「秘技」未出GA,今期連變聲都玩埋.....下次不如話其實佢最叻唔係輕功,係劍法....
睇返而家D人既武功,再諗返"九兵衛",當時元顏決敢帶佢地黎中原搞個至尊府,佢個腦一定係食左屎.....我諗飛天一個都KO 哂佢地.....
話時話,周生勁左咁多,四大世家佢武功應該最高啦,藍元山都唔夠佢黎,但布條仔再唔升下級,睇怕都要同追命一齊打下D嘍囉過日子....

引用:
原帖由 阿左 於 2008-2-16 03:45 發表

因為元顏決想用三捕殺敗第三,冇飛天又點引到佢地同第三打呢?

講真我都覺得飛天變奸真係那個左D喎
咁就代表元顏決有信心三捕有能力殺敗第三,但第三武功同元顏決不相伯仲,元顏決覺得三捕殺到第三,相信都殺到自己
相反如果第三win左,三捕瓜柴,呢個應該係元顏決唔想的結果
佢心願係想親手殺三捕

引用:
原帖由 國慶仔 於 2008-2-16 23:36 發表

咁就代表元顏決有信心三捕有能力殺敗第三,但第三武功同元顏決不相伯仲,元顏決覺得三捕殺到第三,相信都殺到自己
相反如果第三win左,三捕瓜柴,呢個應該係元顏決唔想的結果
佢心願係想親手殺三捕
我估元顏決冇重視三捕或者第三邊個戰死,最重要係雙方都盡力,而是但一方戰死!!
三捕盡力戰死,..冇人阻佢對付中原大計,佢自己可以殺死重傷既第三,之後就冇人阻佢殺金帝喇!! 反之亦然!! 第三戰死佢可以自己殺三捕,再殺金帝!!

最怕係雙方都冇事囉!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

我唔想第三咁快玩完,想睇元顏決對第三,但只怕就算第三唔駛死,都唔會有咁嘅對決(第三依家仲點會幫金帝對付元顏決)

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2008-2-16 21:19 發表
唐冰冰真係.....睇到我O 哂咀,佢仲要話第三中左佢十幾野全力爪.....佢咁既武功表現,睇黎好快死....
飛天到底仲有幾多「秘技」未出GA,今期連變聲都玩埋.....下次不如話其實佢最叻唔係輕功,係劍法....
睇返而 ...
中要食左好多tim
九兵衛感覺係得1,2個比較勁,其他都好2打6 feel.

周白宇升左級,似乎勁過已經4捕?

三個月冇睇呢本書﹐尋日去書屋一次過睇哂。好勁。懸疑得o黎打得又刺激。唯一頂唔順o既係D格大得交關,周不時就一格圖橫跨兩頁...
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 小小力 於 2008-2-17 00:02 發表

我估元顏決冇重視三捕或者第三邊個戰死,最重要係雙方都盡力,而是但一方戰死!!
三捕盡力戰死,..冇人阻佢對付中原大計,佢自己可以殺死重傷既第三,之後就冇人阻佢殺金帝喇!! 反之亦然!! 第三戰死佢可以自己殺三 ...
咁元顏決點解要捉黎捉去?當初金帝放諸葛生返歸,同而家結果一樣,影響唔到架,咁做咩仲捉黎捉去,貪好玩咩?

引用:
原帖由 國慶仔 於 2008-2-19 19:15 發表

咁元顏決點解要捉黎捉去?當初金帝放諸葛生返歸,同而家結果一樣,影響唔到架,咁做咩仲捉黎捉去,貪好玩咩?
放得太容易,驚諸葛先生唔信囉!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2008-2-19 21:51 發表

放得太容易,驚諸葛先生唔信囉!!
就咁簡單?我覺得元顏決通風報信引宋軍救諸葛sir,太巧合仲易令諸葛sir懷疑喎

今期,第三雖然有尋死既決心,但天地帝皇刀根本殺唔到第三!!
正如唐冰冰所講,呢個金帝同佢細佬差好遠!! 最後一刻,活髏竟然出手打金帝救走第三,帶住第三既活髏因為天生神力,輕鬆逃脫。第三又唔死,係唔係要安排佢殺飛天呢??
三捕方面,元顏決繼續意氣風發,影子迫於形勢,歸順元顏決!!
正當元顏決準備要殺三捕既時候,諸葛先生同周白宇出現,
元顏決既計劃正式失敗!! 大戰即將爆發,相信飛天同影子呢D「騎牆」派應該唔會幫元顏決,佢要一個打五個,身邊仲得番小草,應該兇多吉少喇!!
....我在想,在元顏決最危險既時候,唐十五會唔會出黎救番佢呢?
期待天地天地霸拳最後兩式...
下期『緊握拳頭.誓不低頭』... 殷乘風同二月紫氤,孤男寡女,共處一室喎!

引用:
原帖由 國慶仔 於 2008-2-19 22:04 發表

就咁簡單?我覺得元顏決通風報信引宋軍救諸葛sir,太巧合仲易令諸葛sir懷疑喎
邊境有宋軍救援都唔係好覺姐....

我覺得元顏決會死了, 但係...靠佢地雙個又冇可能打得死元顏決呀 ~
唔通金帝會幫埋手 ?

引用:
原帖由 chunchunchun 於 2008-2-21 01:13 發表
我覺得元顏決會死了, 但係...靠佢地雙個又冇可能打得死元顏決呀 ~
唔通金帝會幫埋手 ?
我估金帝會睇住元顏決死都唔幫手!!

引用:
原帖由 小小力 於 2008-2-17 00:02 發表

三捕盡力戰死,..冇人阻佢對付中原大計,佢自己可以殺死重傷既第三,之後就冇人阻佢殺金帝喇!! 反之亦然!! 第三戰死佢可以自己殺三 ...
yes~呢招就叫兩虎競食

引用:
原帖由 小小力 於 2008-2-19 22:36 發表
正如唐冰冰所講,呢個金帝同佢細佬差好遠!! 最後一刻,活髏竟然出手打金帝救走第三,帶住第三既活髏因為天生神力,輕鬆逃脫。第三又唔死,係唔係要安 ...
唐十五而家係蜀中,佢唔會救到元顏決

[quote]原帖由 小小力 於 2008-2-19 22:36 發表

唔係殺唔到第三,係金帝用5成力出招,第三先冇死

希望係周白宇vs元顏決~~

引用:
原帖由 國慶仔 於 2008-2-21 19:23 發表
原帖由 小小力 於 2008-2-19 22:36 發表

唔係殺唔到第三,係金帝用5成力出招,第三先冇死
我估正如唐冰冰所講既意思係,如果呢個係元顏決,五成力出招第三都死左喇!!
我既意思係,個一招天地帝皇刀根本殺唔到第三!!

引用:
原帖由 阿左 於 2008-2-21 18:57 發表

唐十五而家係蜀中,佢唔會救到元顏決
有冇時差既問題呢?? 唐十五會唔會已經離開左蜀中呢??

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2008-2-21 22:33 發表
希望係周白宇vs元顏決~~
如果係咁,我估周白宇可能要死喇!!

引用:
原帖由 阿左 於 2008-2-21 18:44 發表

yes~呢招就叫兩虎競食
咁招「驅虎吞狼」呢??

我反而想知唐冰冰係呢篇度扮演咩角色~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。