推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

63 123
發新話題

[原創] 韓版黃婉曼?SBS電視台新紮天氣女郎<<조경아>>,Part1

韓版黃婉曼?SBS電視台新紮天氣女郎<<조경아>>,Part1

本帖最近評分記錄
  • Leg King 體力 +90 讚! 2010-10-1 21:14
  • Leg King 威望 +90 讚! 2010-10-1 21:14
  • Leg King 金錢 +90 讚! 2010-10-1 21:14

板主發生咩事,點解貼親多LINK都有死圖?我遂個LINK開就乜事都無…

回復 2# 的帖子

睇唔到任何野

唔知點解咁…

二百幾張圖,點都貼唔到,板主有無得搞搞佢…

貼LINK就死左3分2圖…

用附件就指定主題不存在或正在審核…

用IMAGESHACK嗰D又係出到3分一圖其他死晒…

點先可以出晒所有圖?

韓國天氣女郎著既裙都好鬼短喎....的確好索...不過香港未來十年都未必可以有咁既尺度......

唔係ar ma @@口華 口華 口華.....仲正過日本...賣腳定賣天氣??

好好睇,好想睇。哈哈

真係正…估唔到韓國仲勁個日本仔…
我諗粉絲們都唔想香港d女主播蝕底成咁…
直情睇腳多過睇天氣…
不過大哥真係好野,搵到咁多圖,感謝

THX~~~~~~~~~~~希望繼續有~~~~  請問片段哪裡可以看到 ?

係好正
但如果她是記者/主播出身就絕不應該支持著成咁
似賣腿多過賣資訊!!

其實台灣一仔都不遑多讓。

So good, thanks for c-hing sharing

Thanks for sharing ah

very good thx

韓版黃婉曼?SBS電視台新紮天氣女郎<<조경아>>,Part2

韓版黃婉曼?SBS電視台新紮天氣女郎<<조경아>>,Part3

真係正

如果香港咁着一定有人投訴,掛羊頭買狗肉。

unbelievable~~` they wears semi-transparent tee in the weather report~ see the yellow tee one

回復 15# 的帖子

響香港咁著,暴動都似
又會有一班道德之士會義正辭嚴批評

喺韓國,電視台之間競爭比香港或台灣等地更加激烈…

有幾個電視台,電視台之間亦有幾個本地頻道,要喺中間突圍而出的確唔係咁易,實則係仲難過香港好多…

天氣女郎,實則每日出場時間唔係多,得嗰幾分鐘…正午12點一報一分鐘,下午5點一報一分鐘,晚上8點後嗰報有三分鐘…但唔係佢做,係d資深前輩做…前輩雖然年紀較大,個樣又無咁掂…但喺韓國始終好著重輩份,電視台唔可以炒…咁d新紮姐仔幾時先有機會上到位?佢算幾好,搞搞下電視台整左個特別環節比佢,可以介紹下唔同天氣下,適合嘅衣物,飲食及健康資訊…叫唔錯架啦!

相關搜索目錄: 飲食

AMAZING!!!

回復 17# 的帖子

睇黎你係韓國通…有冇辦法睇埋日本d女主播

引用:
原帖由 hkjli 於 2010-10-2 12:47 發表
其實台灣一仔都不遑多讓。
Really??? any captures?

btw..after reviewed Korean side weather reporters, I can see why TVB ask Ice Wong to be weather reporter at night...   TVB just copy!!!!

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。