推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-17 22:36 發表
比條肓毛小路出大路撞左................
大鑊嗎.......
咁咪由頭到尾
37有冇事

晚安了大家

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-17 23:37 發表 你識咩??????
我唔識架!!不過我覺得D色好靚

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-18 01:57 發表

大鑊嗎.......
咁咪由頭到尾
37有冇事
係尾沙板同泵把姐..............37小花

又一天

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-18 13:01 發表
係尾沙板同泵把姐..............37小花
真係不幸.....

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-18 23:12 發表

真係不幸.....
有d電腦問題要你幫手...............

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-18 23:22 發表
解格仔嗎 ?

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-18 23:22 發表
公司定屋企

大戰~

1 63    SUN Tit Fan MAC Mitsubishi Evo 9 2:34.979 3    142.16   
2 1    Manabu ORIDO JPN Nissan GTR-R35 2:34.988 7 0.009 142.15   
3 75    Tatsuya TANIGAWA JPN Mazda RX8 2:36.549 7 1.570 140.73   
4 35    Philip YAU HKG Nissan GTR-R35 2:42.595 7 7.616 135.50

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-19 14:37 發表
1  63    SUN Tit Fan  MAC  Mitsubishi Evo 9  2:34.979  3    142.16    2  1    Manabu ORIDO  JPN  Nissan GTR-R35  2:34.988  7  0.009  142.15    3  75    Tatsuya TANIGAWA  JPN  Mazda RX8  2:36.549  7  1 ...
philip yau 保留實力???
差好遠喎!

隻老孫好勁呀!!!!!!!!!

((318 / 0.83) + 10) x 1.03 = $404.9

318 機價
0.83 匯率
10 運費
3% visa手續費

2012快到了!!!!!! 香港也地震!!!!!!
大家玩時要盡興d喇!!!!!!

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-19 15:17 發表

philip yau 保留實力???
差好遠喎!

隻老孫好勁呀!!!!!!!!!
菲力休條tire又唔夠熱........

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-19 15:21 發表
((318 / 0.83) + 10) x 1.03 = $404.9

318 機價
0.83 匯率
10 運費
3% visa手續費
OK冇問題..........見面比你..........

佩服佩服
d evo係直路都唔係輸r35好多

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-19 20:03 發表
佩服佩服
舊年係肥孫贏架.....

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-19 20:03 發表
佩服佩服
真係唔到你唔服d evo

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-19 15:21 發表

318 機價
0.83 匯率
10 運費
3% visa手續費
好野又有新玩具

相關搜索目錄: 玩具

明天早起了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-19 23:43 發表
明天早起了
有幾早

屌佢, 今朝有覺唔訓, 一早去人屋企睇now sports, 等到10點幾諗住睇路車賽, 先知佢改左賽程, ON99睇晒全日賽事, 到5點, now sports 仆街唔撚播
都算, 我上網睇, 又on99咁睇晒d寶馬方程式, 跟住同我講改期
佢阿媽個仔晒撚左我成日好撚燥低

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-20 20:25 發表
屌佢, 今朝有覺唔訓, 一早去人屋企睇now sports, 等到10點幾諗住睇路車賽, 先知佢改左賽程, ON99睇晒全日賽事, 到5點, now sports 仆街唔撚播
都算, 我上網睇, 又on99咁睇晒d寶馬方程式, 跟住同我講改期
佢阿媽個仔 ...
你夠我地燥底......一早起身過大海.....眼訓到仆街.....

等到十點幾......點解跑拉利既.........原來改左時間

好啦........四點幾返入埸再睇.......

屌......天太黑......改聽朝....

借問聲.....聽朝可以點睇到.....

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-20 22:30 發表

你夠我地燥底......一早起身過大海.....眼訓到仆街.....

等到十點幾......點解跑拉利既.........原來改左時間

好啦........四點幾返入埸再睇.......

屌......天太黑......改聽朝....

借問聲.....聽朝 ...
返左來了?

DKLM......食屎啦 Philip Yau~

連炒兩年 , 起步都炒 , 搞到等左咁耐既路車賽都取消埋.....

今朝仲八點半起左身~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。