推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

等換石橋17”235

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-12-31 23:11 發表
兩條尾呔到期 琴晚有條劏鬼左
乜呢期D胎興到期咩
我有一條生仔漏氣加打唔入

好很凍

[img]http://i.[censored]/d/attachments/day_110104/20110104_fec3cb53baf9b03be6d2sKmizVVxzwN1.jpg[/img]

值百萬「戰神」撞傷途人
【明報專訊】一輛價值約100萬元、車牌中有「四條8」的銀色Nissan GT-R「戰神」跑車,由29歲姓方男司機駕駛載同兩男女乘客,昨晚7時58分沿旺角    染布房街南行至窩打老道交界前的行人輔助線,撞倒一名正橫過馬路的連鎖快餐店22歲陸姓女職員。

「戰神」左車頭把女子撞至飛彈數米外墮地,女子頭部和身體多處受重傷陷半昏迷,送院經搶救後情况嚴重。事後警員到場調查,初步涉案方姓司機通過酒精呼氣測試    ,但疑因行車證過期被帶署調查。

唔係你個客呀嘛???????

引用:
原帖由 平凡之人 於 2011-1-4 21:24 發表
http://i.[censored]/d/attachments/day_110104/20110104_fec3cb53baf9b03be6d2sKmizVVxzwN1.jpg

值百萬「戰神」撞傷途人
【明報專訊】一輛價值約100萬元、車牌中有「四條8」的銀色Nissan GT-R「戰神」跑車,由2 ...
應該係.........佢姓方

換r1r好定re01r好?

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-1-5 00:17 發表
換r1r好定re01r好?
RE-01R 停左產年幾了

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2011-1-4 21:35 發表
應該係.........佢姓方
RSM 錢已收, 見到面比你

咁點算呀

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-1-6 00:08 發表
咁點算呀
放心
re-11 等緊你

引用:
原帖由 中7理科 於 2011-1-5 19:41 發表

RSM 錢已收, 見到面比你
OK..........

由見到老大果一刻做到宜家先停

你 地 農 曆 新 年 有 咩 節 目
有 冇 興 趣 行 大 運
(真 係 慢 慢 遊 唔 飛 果 D)
有 興 趣 就 message 我
大 家 睇 下 點 攪

很可惜呢............人面全非
什麼是友情...................

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-1-7 07:38 發表
由見到老大果一刻做到宜家先停
勤者多勞,比心機

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2011-1-14 13:54 發表
你 地 農 曆 新 年 有 咩 節 目
有 冇 興 趣 行 大 運
(真 係 慢 慢 遊 唔 飛 果 D)
有 興 趣 就 message 我
大 家 睇 下 點 攪
你諗住去邊呀

我連放3日有咩攪作

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-2-1 00:28 發表
我連放3日有咩攪作
你話事啦,我近排得閒

行個年蕭吧

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-2-1 08:15 發表
行個年蕭吧
好呀,等你call

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2011-1-31 00:56 發表
你諗住去邊呀
之前果幾年多數成個九龍新界遊一個圈
呢兩年人少就變左行彩紅西貢沙田轉上大埔道多
我係想睇下今年有冇人年初一或二想MD入鹿頸

我去

引用:
原帖由 傻強1212 於 2011-2-1 17:09 發表
我去
x2

Sorry! 我訓死左

没有买车的打算

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。