推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

長期招收吹水朋友 ~ 無論有車冇車都歡迎你黎吹水 ~

以往活動照片~
------------------------------------------------------------------------------------------

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:06 發表
我黎左啦......
你係?姑姑?

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:11 發表

yes....yoyo....
原來你最快~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:16 發表

我追得好貼嫁....
依度我地試下先.....用落冇咩問題就轉過黎啦~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:18 發表

你地話事啦...跟你地嫁啦我...
真係要講句.....我愛姑姑是也~

Test by mobile

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-4 23:27 發表
哈哈~~~~~~~~~我都來了
歡迎...歡迎~

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-4 23:40 發表
”0”一入黎就見到歐翼,仲要係柴灣添
咩黎架??????

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-4 23:48 發表
別問我是誰
你係邊個?

引用:
原帖由 fi-fi 於 2010-10-4 23:52 發表
Benz sls,巨個歐翼門好正
可惜是小弟一生都買唔到既車........我送隻海歐牌白飯魚你著住先得嘛......

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:53 發表

你係邊個呀???我估唔到呀.....
佢係傻強~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:55 發表

要幾多銀兩呀??
一層元朗yoho midtown 700呎單位的價錢~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-4 23:55 發表

下......快D話我知啦...我真係估唔到呀....
你叫佢比D貼屎你囉~

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 00:00 發表

姐係幾多呀...唔好要我估啦....
三百幾萬~

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-5 00:06 發表
我住大埔
好幾個都住大埔喎~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 10:44 發表
呢 幾 日 忙 公 司 野
有 新 人 入 來 都 唔 知 唔 好 意 思
你 地 個 個 都 好 後 生 咁 喎 唔 通 清 一 色 都 係 八 十 後
呢 版 原 身 出 開 班 網 友 都 係 (不 過 係 最 大 個 兩 個 加 ...
版主你好啊 , 希望你唔好介意我地搵依到當新平台 , 入黎交下朋友吹下水......

感謝!!!

引用:
原帖由 ngsimple 於 2010-10-5 09:35 發表

你唔打呢堆野我都可能估唔到你係邊個....一打我就知....
你睇名都知啦......洗鬼打咩........中柒你.......科

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:02 發表

版主講緊係 80歲 後
師兄渣5仔?

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:30 發表

點解會搵到入黎 timway 呢 ?
哈哈~

其實我地係想搵個冇咩人氣既平台.

出面D大台 , 是非太多了.

我地只係想搵個平台大家傾下計 , 聯絡下感情.

有機會的話甚至係度可以識下新朋友嘛~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:37 發表

冇 咩 所 謂
我 地 攪 party 果 時 你 地 過 來 踩 場 我 都 一 樣 咁 歡 迎
你 地 有 人 楂 緊 Maserati
我地真係全部都80後.......邊有馬沙丫......

有個朋友個名叫馬沙之嘛.......哈哈~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:40 發表

咁 佢 平 時 係 唔 係 多 數 著 紅 色 帶 超 架
佢要十二月先返......依個問題你要問傻強了.......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-5 11:39 發表

我 同 佢 都 叫 係 楂 五 仔  
我以前都好想買架五仔...........但我覺得要落包圍先靚.

我地依度有個朋友 , 佢架車要low到貼晒地先覺得靚.

正正反映左......渣車真係各有喜好......

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:41 發表

係,封塵中.
嘩....咁浪費呀~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 11:44 發表

咁又係, 呢度白撞既比例算係少好多.
咁好似咁大班人轉台 , 會唔會係第一次......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。