推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

早晨~ 各位應該唔係度~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-29 12:56 發表
你話呢...............
睇完了......超爆笑~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-29 13:17 發表
唔知佢想點
借刀囉.....借你隻手去剎佢呀.....

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-29 13:24 發表
唔似o羅,佢都睇唔起我
咁又係......我地而家比人叫垃圾的~

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-29 15:17 發表
又有笑話睇?
係呀....

笑料.....

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-10-30 11:23 發表
好耐冇去過東涌,過去食好冇???
海鮮?果度......?

我諗上次同姑姑影相......

而家都係少出車為妙......好多差佬呀.....

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-10-31 08:12 發表
鹿頸琴晚又俾差佬拖走左幾架
咪又係果D EG/EK囉.....

有架鬼祟混能龜車添......好搞笑的.....來來回回四五次........兩條麻甩佬拿本拍紙簿係車度抄車牌...

http://tv.on.cc/index.html?s=3&ss=15&i=OBK-101031-11240-10M&d=1288498073

走得快好世界.....果部CL1同部CF4好熟.....

TT都勾.....而家歐車都唔係100%安全.....

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-11-1 21:03 發表

有 咩 奇 呀
Audi, Alfa, BMW, VW 其 實 呢 幾 年 都 變 左 做 熱 門 target
緊 係 拎 架 Passat (舊 時 就 Camry) 去 飛 架 啦
玩 下 手 佢 地 以 為 師 兄 做 緊 野 唔 洗 追
最慘Passat唔好飛呢......完全冇灣的~

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-11-2 01:05 發表

搵 架 頂 版 扮 低 版 頂 住 先 lo 彎 唔 得 直 路 都 頂 得 兩 樣 先 呀
好 似 早 年 D 死 人 頭 C36 就 扮 C180, E36 M3 走 去 扮 318i,
最 哀 果 個 走 去 搵 架 EVO4 改 返 做 MX 樣 真 係 哀 到 冇 人 ...
我架冇得扮......因為已經係低能版 XDDDD

早晨~ 各位早~ 大家好~ 身心愉快的一天啊~

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-2 11:59 發表
做乜咁開心
開心唔好問點解∼ 

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-2 12:26 發表
以為有野八
冇啦!

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-2 13:33 發表
記得今個星期六去燒雞翼呀
好呀......冇問題~

當用五草就洗到架車乾乾淨淨時......我就好懷疑點解我要自己洗車......

無論幾時聽都係咁正∼

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-3 22:39 發表

下次我拎結他出黎, 我彈, 你唱!!!
冇問題~

就今個星期六吧.....BBQ & Beyond之夜~

相關搜索目錄: BBQ

今天真係忙到嘔~~~~~~

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-4 21:56 發表

咁貴架咩
我架skyline寄左黎
今年3708 ja
我隻雞都幾乎四千.........

Good Morning Everybody......

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-11-5 15:45 發表

全 保 定 三 保???
有 冇 兩 樣 都 問 過
我 架 大 跑 車 份 保 險 問 左 大 部 份 保 險 公 司
多 數 都 係 唔 受 最 後 搵 到 兩 間 受 3 保 都 貴 爆
(我 夠 晒 歲 同 牌 萬 七 咁 多 年 重 要 滿 60NCB 白 ...
三保咋.....只得40%NCB....

其實受都好好架啦.......因為我有某D原因...........我份保險係好奇怪的~

相關搜索目錄: 保險

聽講出年噴油會好貴.....

引用:
原帖由 中7理科 於 2010-11-8 22:23 發表

水性環保油, 有撚排都唔乾, 又易流眼淚
我地工場d師傅都舞佢唔掂
水油洗車果時....發覺會變色....乾左又冇野.....

早晨啦...................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。