推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

28 12
發新話題

[檔案] 北京站

北京站

貯物室用途:

- 好圖好料
- 放低 D

香港無望,所以我每天都在中國飄泊流浪

racoraco你好你好
本帖最近評分記錄
  • RacoRaco 體力 +60 吹风 2006-12-12 10:37
  • RacoRaco 威望 +60 吹风 2006-12-12 10:37

引用:
原帖由 superallure 於 2006-12-12 10:32 AM 發表
racoraco你好你好
哦....进来了..... 等着你过来聊天喔?!

MY HOME 重庆
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

what's this? don't understand ":

hey, what's that all about? can't make any sense of it ":

ice cream or shirt?

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2006-12-12 10:34 AM 發表

哦....进来了..... 等着你过来聊天喔?!

引用:
Originally posted by RacoRaco at 12/12/06 11:58 AM
MY HOME 重庆
chongqing is your home??
been there once......it's beautiful.............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-7 10:47 PM 發表

chongqing is your home??
been there once......it's beautiful.............
唔係....北京先係我家...

不過成日要出差去...一個月去一兩次道

重慶啊, 人靚, 山靚...我都好中意

引用:
Originally posted by RacoRaco at 1/12/07 01:17 PM

唔係....北京先係我家...

不過成日要出差去...一個月去一兩次道

重慶啊, 人靚, 山靚...我都好中意
首都啊...........未去過tim.............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-1-13 09:51 PM 發表

首都啊...........未去過tim.............
咪又係城市一個....又凍又大塵

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-1-16 10:28 發表

咪又係城市一個....又凍又大塵
AGREE WITH U

回復 #1 RacoRaco 的帖子

RacoRaco兄你好,

剛巧路過, 入來参觀下!!
你張相係咪係解放碑影架??

引用:
原帖由 markLee 於 2007-2-14 14:42 發表
RacoRaco兄你好,

剛巧路過, 入來参觀下!!
你張相係咪係解放碑影架??
YEAH....
我通常都住個邊...雖然交通唔方便(一般辦事都係大坪+石橋鋪)...不過解放碑D夜生活就真係VERY GOOD
本帖最近評分記錄
  • apeapeape 體力 +60 just bcos of 解放埤廣場! 2007-2-21 23:10
  • apeapeape 威望 +60 just bcos of 解放埤廣場! 2007-2-21 23:10

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-21 23:08 發表
重慶都曾經是my home......真係一個好地方!
噢 .... 著 名 o既 「 盒 之 都 」 ....

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-2-21 23:08 發表

重慶都曾經是my home......真係一個好地方!
PS:沙坪壩都開左一條類似解放碑BASEMENT既酒吧街。。。聽D LOCAL(二十幾個D)話有D睇頭。。下下個禮拜會去試試

到時再「包膠」

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2007-2-22 00:05 發表

噢 .... 著 名 o既 「 盒 之 都 」 ....
哦。。。乖。。。過兩日比利是你呀

春雪.....OFFICE ENTRANCE

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

春雪.....AROUND APARTMENT...

大家兒童節快樂!
砵砵砵

越南河內     八月三十日      陰
---------------------------------------------------------------------------

唉....雖然只係黎左越南一個多禮拜,而且又唔係第一次黎,好很悶。。去玩又唔可以晚晚玩,真係哎。。。

好想返北京,唔去WET坐係屋企HEI都好過依家異鄉感歎

引用:
原帖由 RacoRaco 於 2007-8-30 18:54 發表
越南河內     八月三十日      陰
---------------------------------------------------------------------------

唉....雖然只係黎左越南一個多禮拜,而且又唔係第一次黎,好很悶。。去玩又唔可以晚晚玩, ...
TKS

越南河內     九月二日      雷陣雨

今日係越南 62週年 國慶,一早起來。好靜。聽D LOCAL講,原來D人都囉 LONG WEEKEND 去旅行、鄉下,得返我他依D 「孤兒仔」 係城到HEI。。。

一幫中國同事去買送煮飯,到大概七點從超市坐的士返去,竟然冇車。條街又邊成 「橫衝直撞」 既摩托車天堂,越夜越美麗。。。。

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。