推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

48 12
發新話題

[原創] 原來好耐 。。。!

原來好耐 。。。!

好耐無試過 男男女女有成40幾人係間房入面,超級熱鬧 !!
好耐無試過7點幾入到房見到6成以上揀左既海蝦女係食得落既,要妖精有妖精,要靚女有靚女,要歌后有歌后,有人坐43個得,有人坐2個,2個中一個得。係我眼光低左,定係海蝦d女質數好左呢 ?
好耐無試過去K無揀女 !!
好耐無試過做女女心理輔導員仲要係只坐過一次既女女 !!
好耐無試過女女話上房傾計 !!!
好耐無試過齌talking後最終放生 !!!
好耐無試過每人300咁抵玩 !!!!
好耐無試過瞓咁大張床。。。仲要係一個人瞓添(會唔會徙左d呢可?),哈哈哈!!!
好耐無試過第二日咁悠閒,慢慢買牒,慢慢洗腳,慢慢食晚飯,同朋友們談天說地 ,何其暢快。
好耐無試過夜晚9點幾慢慢沿住中原街慢慢行!!!
好耐無試過食快餐,仲要起孖!! tips都係 400 total,哈哈!!

乜原來海蝦有298房架 ?
乜原來海蝦浴室有門架 ?
乜原來海蝦浴室入面有浴缸架 ?
乜原來快餐雙飛雖然可中場換partner但只限出一劑咋 ? 下次都係分段食好過 !
乜原來我咁孤陋寡聞架 ? 哈哈

乜原來只要唔洗趕頭趕命去k揀女,其實開心可以好簡單。。。哈哈 !!!!

乜原來我好耐無出過報告啦 ! 呵呵 !!

好耐無試過!

引用:
乜原來我好耐無出過報告啦 ! 呵呵 !!
乜原來你都有呢個感覺
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2010-11-3 13:51 發表

乜原來你都有呢個感覺
呵呵 ,次次大同小異,好似無乜野寫 ,見今次有d唔同咪寫下囉 !! 哈哈!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-3 14:28 發表

呵呵 ,次次大同小異,好似無乜野寫 ,見今次有d唔同咪寫下囉 !! 哈哈!!
你哩個"原來好耐"報告好特別...
不過都係多謝你提示..甘好多人先會去哩個地方玩..

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-3 12:54 發表
好耐無試過7點幾入到房見到6成以上揀左既海蝦女係食得落既,要妖精有妖精,要靚女有靚女,要歌后有歌后,有人坐4個3個得,有人坐2個,2個中一個得。係我眼光 ...
海虾最近D女女质素真系好左好多。。我地最近都去果处玩呢。。
298D房先有门既。。
198就无啦。。上洗手间最尴尬。。

回復 1# 的帖子

my no. 5 is from Sea Prawn too.

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-11-3 14:57 發表

298D房先有门既。。
絕對認同去洗手間係最尷尬 !
但當D女女去沖涼時,我又覺得無門幾好 !!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-3 17:14 發表
my no. 5 is from Sea Prawn too.
恭喜七少,唔知七少會唔會向韋爵爺個目標邁進呢 !!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-3 17:41 發表

絕對認同去洗手間係最尷尬 !
但當D女女去沖涼時,我又覺得無門幾好 !!!!
开大的时候是有点问题,但看女女冲凉方便些。安全性也较好 (女女偷东西的机会下降)
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-3 12:54 發表
好耐無試過第二日咁悠閒,慢慢買牒,慢慢洗腳,慢慢食晚飯,同朋友們談天說地 ,何其暢快。
有时候偷得浮生半日闲是很正的,我有2-3次 在DL 帝豪的水疗,享受,或者在盲人按摩dup骨,很舒服。。

引用:
好耐無試過7點幾入到房見到6成以上揀左既海蝦女係食得落既,要妖精有妖精,要靚女有靚女,要歌后有歌后,有人坐4個3個得,有人坐2個,2個中一個得。係我眼光 ...
看来海虾真的很好玩哦, 好耐無試過mark哥出报告 出得。。。。。。。。。好开心哦!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-11-3 06:57 發表

298D房先有门既。。
開大最煩!!!!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-3 17:47 發表

恭喜七少,唔知七少會唔會向韋爵爺個目標邁進呢 !!!!
韦爵爷的称号大海兄以经独占了!因为我老五叫他做韦小宝,我是唐伯虎!
他有七个,我有八个!哈哈!她还说我更有文釆!嘻嘻!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2010-11-4 12:47 發表

開大最煩!!!!!!

只有冲下水搞D声。。。。

回復 1# 的帖子

呵呵 ,次次大同小異,还是THX FOR SHARING!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-4 16:13 發表

韦爵爷的称号大海兄以经独占了!因为我老五叫他做韦小宝,我是唐伯虎!
他有七个,我有八个!哈哈!她还说我更有 ...
你更有文采。。我就枪棒。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-4 08:46 發表

开大的时候是有点问题,但看女女冲凉方便些。安全性也较好 (女女偷东西的机会下降)
我通常都會叫d女女一齊沖 ,但如果佢唔願意 ,我會先沖,但唔會係外面除定衫,入廁所先除衫 (銀包証件一早收好係保險箱入面) ,我出黎先到佢入去,減低被人偷野機會。就算半夜佢偷野走,頂多偷倒多過佢過夜少少既錢(酒店房錢) 同部賣都唔值錢既手機。

相關搜索目錄: 手機 酒店 保險

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-4 08:49 發表

有时候偷得浮生半日闲是很正的,我有2-3次 在DL 帝豪的水疗,享受,或者在盲人按摩dup骨,很舒服。。
有時hea下,真係幾爽架 !! 我不嬲覺得3日兩夜最舒服,第一晚操勞後 (劈酒 或 執一兩劑後),第二日按下腳,買下牒,夜晚搵間好味既飯店食下飯,幾梳乎。 如果前一晚個女女幾好既,再番綽又得,或係電話入面搵番d舊相好又得。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-11-4 09:55 發表

看来海虾真的很好玩哦, 好耐無試過mark哥出报告 出得。。。。。。。。。好开心哦!
佢d 質數,一時時啦,今期ok 架 !!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-5 11:12 發表

有時hea下,真係幾爽架 !! 我不嬲覺得3日兩夜最舒服,第一晚操勞後 (劈酒 或 執一兩劑後),第二日按下腳,買下牒,夜晚搵間好味既飯店食下飯,幾梳乎。 如果前一晚個女女幾好既,再番綽又得,或係電話 ...
ya, give me five!  that's the best arrangement.  To avoid the 2nd girl (assuming a different one from databank) noticing that you had the 1st night with someone else, i had to ask hotel staff to clear everything, including slippers..  hehe

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-5 11:17 發表

ya, give me five!  that's the best arrangement.  To avoid the 2nd girl (assuming a different one from databank) noticing that you had the 1st night with someone else, i had to ask hotel staff to c ...
我試過下晝同夜晚果個唔同人,比10蚊啊姨執過房換晒d毛巾牙刷。。。。但差d d 賴野,因為佢唔記得掉左一隻有長頭髮既梳 !!!
我好彩,佢無發現,我趁第二條女唔覺,靜靜掉左隻梳。

又試過之前一晚已係到玩,但第二日又扮岩岩個日先黎,條女上到黎,我先發覺廁所有3隻牙刷(2隻新既,1隻我前一晚用既,插左係隻杯到 ),嚇到我死,又係拿拿聲趁佢唔為意入去拎走掉落垃圾桶再搵d廁紙遮住佢。

拖鞋又試過換左後有3對,自己著緊,但又有兩對未開! ,又試過無換到拖鞋,兩對都開左 !!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-5 11:31 發表

我試過下晝同夜晚果個唔同人,比10蚊啊姨執過房換晒d毛巾牙刷。。。。但差d d 賴野,因為佢唔記得掉左一隻有長頭髮既梳 !!!

又試過之前一晚已係 ...
好有偷情feel
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2010-11-5 13:28 發表

好有偷情feel
都幾架 !!hehe!
d女好得意,就算你係佢心中只不過係一條水魚都好,佢地見到呢d蛛絲馬跡,知有第二個先過佢上黎,佢地都會唔高興。可能係女人天生既妒忌心卦 !!!!

引用:
原帖由 markLee 於 2010-11-5 11:31 發表

又試過之前一晚已係 ...
I had almost most of the experiences before (except the hair on the comb). your nui nui must be watching a lot of CSI ... haha..

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。