推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

85 1234
發新話題

李家文同陳寶寶參與舊同學敘會

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 一塌糊涂 體力 +20 感激goodye41大哥不辞劳苦& .. 2006-12-13 21:10
  • 一塌糊涂 威望 +20 感激goodye41大哥不辞劳苦& .. 2006-12-13 21:10
  • johncage 體力 +60 精品文章 2006-12-13 21:05
  • johncage 威望 +60 精品文章 2006-12-13 21:05

where can u find them???

哗...正啊...多谢goodye41 大哥

万分感激,千恩万谢,goodye41 大哥
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

培道校友會???
定樹仁呀???

goodye41大哥家文姐好似唔係好够训喎,你睇佢只眼袋

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2006-12-13 09:11 PM 發表
培道校友會???
定樹仁呀???
樹仁呀

似教會多D喎!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-12-13 09:21 PM 發表

樹仁呀
我以为精武馆校友会添

奇怪陳佩琳竟‘然没去??佢唔系樹仁毕业既咩?

陳寶寶是乜水??没听过佢个名!!

引用:
原帖由 山茶花 於 2006-12-13 10:25 PM 發表
奇怪陳佩琳竟‘然没去??佢唔系樹仁毕业既咩?
係囉,点解冇嘅

相關搜索目錄:

謝謝 Goodye41 大哥!!!
文姐的青d歲月!!!!

can u lower the point to 30? please

多謝goodye41 大哥呀

THX for Sharing!!!

唉~唔夠分睇唔到添
點都好啦多謝晒
本帖最近評分記錄
  • 一塌糊涂 體力 +20 送分睇相,阅读权限要 .. 2006-12-16 10:30
  • 一塌糊涂 威望 +20 送分睇相,阅读权限要 .. 2006-12-16 10:30

蠻漂亮的~~

引用:
原帖由 Mikael_Chen 於 2006-12-14 01:05 AM 發表
唉~唔夠分睇唔到添
點都好啦多謝晒
Mikael_Chen大哥唔使灰心,等小弟助你一X之力

THX for Sharing!!!

let me see more

李家文一身主播裝,靚晒!

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-16 10:29 發表
Mikael_Chen大哥唔使灰心,等小弟助你一X之力
你又乜一X之力呀又????

can't see....  thx anyway!

thx............

我都想看一看,thx.........

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。