推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 肉林双飞完美篇

好冲动想马上就去玩下啊。。。
本帖最近評分記錄
  • 7-siu 體力 +21 放我飞机都要我加分!唉!打七你 2010-11-16 12:14
  • 7-siu 威望 +21 放我飞机都要我加分!唉!打七你 2010-11-16 12:14
  • 7-siu 金錢 +21 放我飞机都要我加分!唉!打七你 2010-11-16 12:14
  • Lighter 金錢 +53 讚! 2010-11-15 22:53
  • Lighter 威望 +53 讚! 2010-11-15 22:53
  • Lighter 體力 +53 讚! 2010-11-15 22:53

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-15 22:21 發表
鬼叫你放飛機!哈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-15 07:42 AM 發表

鬼叫你放飛機!哈!
AINY師兄邊有放过你飛機呀?

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-15 22:21 發表
who dare to use my favorite name to be his/her forum name....??
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-14 23:01 發表
上个月在古都"肉林"学人玩三飛..點知東施效顰,搞到唔湯唔水,貼錢買難受之餘,
同媽咪投訴仲比佢話三飞好难玩,下次玩双飞夠啦!!!
昨晚九壯士再闖古都,7公番卓舊愛(有影相,今次 ...
大的 - 易啜。
大袋 - 易入。。
本帖最近評分記錄
  • denny2000 金錢 +59 我很認同 2010-11-16 11:24
  • denny2000 威望 +59 我很認同 2010-11-16 11:24
  • denny2000 體力 +59 我很認同 2010-11-16 11:24

引用:
原帖由 AINY 於 2010-11-16 10:18 發表

大的 - 易啜。。
大袋 - 易入。。
那麼positive。。。。哈哈

我也試過小袋,想著很開心。 foreplay 都做得落力d, 條女比我搞到來了倆次。。

到我啦, 額, 那麼緊的, 把腳分開點, 用盡方法,還是入不到。。。  酒氣來了,很累,soft 了, 倒下來,睡著了。。。   太緊都不是一定好的。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-16 09:21 發表
who dare to use my favorite name to be his/her forum name....??
好歌。。也是个好名啊。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-15 08:23 PM 發表

那麼positive。。。。哈哈

我也試過小袋,想著很開心。 foreplay 都做得落力d, 條女比我搞到來了倆次。。

到我啦, 額, 那麼緊的, 把腳分開點, 用盡方法,還是入不到。。。  酒氣來了,很累,soft 了, ...
大的 - 易啜。。有口感...

大袋.易入=  又啱我.....小袋如果不夠水...入不到....就軟了 睡覺吧....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 11:36 發表
大袋.易入=  又啱我.....小袋如果不夠水...入不到....就軟了 睡覺吧....
Glucerna兄今次玩双飛好激,囡囡合作、流程又暢順!
好盡興

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 11:36 發表

大哥,就算係小袋。。。俾你食多幾次都變大袋啦。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-15 09:00 PM 發表

大哥,就算係小袋。。。俾你食多幾次都變大袋啦。。。。
我跟你比較...差几條街 ..大根哥....

引用:
原帖由 jjchan218 於 2010-11-15 08:58 PM 發表

Glucerna兄今次玩双飛好激,囡囡合作、流程又暢順!
好盡興喎!
偶有佳作,吧....

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-16 12:21 發表

我跟你比較...差几條街 ..大根哥....
過獎。。。其實虚名黎啫。。。我好一般喎。。。唔信你可以問下d囡囡。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-16 13:27 發表

過獎。。。其實虚名黎啫。。。我好一般喎。。。唔信你可以問下d囡囡。。。
you both find one day to have a 2x2 and the truth would be revealed. If you have 7 siu (or his girl) to be the cameraman, it is better (to have a pic)

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-16 13:38 發表

you both find one day to have a 2x2 and the truth would be revealed. If you have 7 siu (or his girl) to be the cameraman, it is better (to have a pic)
The camerman (me) is ready anytime !!!!

下一場

正如七少所講。。。唔好騎刧人地個post

AINY大哥。。
如果真係要分 priority,
我會揀海蝦先。。(因為第二日唔洗走甘遠嘛)
不過如果大家喜歡。。東方運河。。我亦ok。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-11-16 23:50 發表
正如七少所講。。。唔好騎刧人地個post

AINY大哥。。
如果真係要分 priority,
我會揀海蝦先。。(因為第二日唔洗走甘遠嘛)
不過如果大家喜歡。。東方運河。。我亦ok。。。
对的。。在海吓就方便好多。。吾使走来走去。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-15 11:34 發表

"春天"的傑作?
Glucerna大哥,唔關我事,是你當日空倉,吩咐小弟進倉! 結果大裂口低開!如今你看好後市還補倉加碼雙飛!佩服大哥勇氣,得到雙倍回報是理所當然的!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-11-17 17:54 發表

Glucerna大哥,唔關我事,是你當日空倉,吩咐小弟進倉! 結果大裂口低開!如今你看好後市還補倉加碼雙飛!佩服大哥勇氣,得到雙倍回報是理所當然的!
呵呵....隔離有個post...係南京mm搵有實力男士喎...不如你又開多個好倉啦...

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-11-17 02:54 AM 發表

春天大哥..呢兩日大插插...小弟補倉加碼雙飛...實在是捉錯用神...雙倍回報宜家"柯突"喇

回復 45# 的帖子

希望在明天,大哥明晚可以再来过三飞導弹畅游锦绣山河吗?那就唛仇都报晒!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-11-17 23:30 發表

春天大哥..呢兩日大插插...小弟補倉加碼雙飛...實在是捉錯用神...雙倍回報宜家"柯突"喇
wa glucerna 大哥,會不會以後 3p 變了你的指定動作啊? 要不要4p?  我們樂意幫忙,你付¥¥給女女 便可以了,我們最多不收手續費。。哈哈。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-11-18 09:29 發表

wa glucerna 大哥,會不會以後 3p 變了你的指定動作啊? 要不要4p?  我們樂意幫忙,你付¥¥給女女 便可以了,我們最多不收手續費。。哈哈。
Glucerna 大哥,今晚仲话要上我的203个月的美波导弹。但FF妈话她昨晚的客上完之后,今天要带她去泡温泉。Glucerna 可能"失猪交比"了!哈哈!我就另上新货了!

又再热闹一番啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-18 10:04 發表

Glucerna 大哥,今晚仲话要上我的203个月的美波导弹。但FF妈话她昨晚的客上完之后,今天要带她去泡温泉。Glucerna 可能"失猪交比"了!哈哈!我就另上新& ...
that’s good. force you to explore new stuff..  may be you find a better one..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。