推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

朝鮮開火了!

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-23 23:38 發表

朝鮮半島又開火了?
叫亞爺借隻仟億噸級航空母艦俾契細佬亞金出海橙住吓老美,等佢哋窒吓。
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 13:28 發表

老人希望快點打,最好這趟是俄羅絲積極參予!它派志願軍渡過豆滿江支援朝鮮人民軍打足三年,..
捉埋李多海嚟香港勞軍!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 14:41 發表

索性重開塘西,把李多海等朝鮮靚女,安置到「XX寨」、「XX院」,慰問安撫港九的慾海飢民吧!
Albert兄,其實我哋咁做法,係咪過份咗啲呢?

M家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃!

咁喇!至多押李多海嚟香港,叫何藩大師出山,開套戲佢拍算喇!戲名就叫「攬月韓模」or「靚月韓妹」之類嘅唯美電影謝罪就算嘞,點睇?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-24 01:57 發表

這種變態佬,可避就盡量避!!
B哥,唔好意思,想請教吓,第三張相亞薯仔咀咀金生嗰幅相是否確有其事or photoshop特技而矣?

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-24 21:42 發表

冇野睇.

想問, 我用 Windows 7 / IE 8, 好多相都睇唔到...
I'm using Vista. Perhaps Windows 7 is too advanced, too powerful.

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-25 07:17 發表

跳.......高麗棒子...個個都係人造美女假樣黎..咁都鍾意??????
不過無可否認,真係整得好鬼靚喎!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-11-24 23:52 發表
B哥惡攪朝鮮至高神聖领袖亞 金,唔怕佢地派出間諜,將你先姦後殺,再姦再殺嗎
B哥唔怕唧!

金生手下最猪扒嗰件女間諜,都好似樓上李多海咁靚謘I

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-11-25 13:16 發表
亞金瘋子 一定唔会出女間諜益你 ,出男嘅效果重好的 阿B有難
B哥冇有怕,最新消息,金生見國情告急,已將所有駐港男特務詔回朝鮮前線佈防,留港全部係女嘅。

不過務請B哥行事時先要對方驗明正身,你知喇,一如卡達菲兄响樓上所講,佢哋整容好叻,邊度都有得整謘I

金生好陰毒,B哥若然出咗事,驗屍報告只會寫你係嚇死,而事出有因,查無實據,個人妖特務就可甩身矣。小心!

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2010-11-25 00:03 發表
B 哥, 避無可避呀 ,   佢攬到上身 !...
江總今鋪真係too simplesometimes naive嘞。

伸長塊面俾契細佬金正基深深一吻。唔怪止得江總被喔完之後失踪咗成粒鐘,原來返咗後欄死抹爛抹塊口水滴滴嘅面珠,成朕味!

出嚟仲呻話乜鬼雖千萬人吾往矣,念及中朝人民世代友好,呢啜要硬食矣。

中國好,朝鮮好,香港更好!

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-26 08:34 發表

唔知金生嘴緊果時,有無伸條脷過去呢?? 真係諗起都想嘔呀!
都冇乜所謂喇!

橫掂大家都基嘅!

引用:
原帖由 khadafy 於 2010-11-25 07:17 發表

......高麗棒子...個個都係人造美女假樣黎..咁都鍾意?李多海没整容之前的照片
上校,幫手摷吓仲有冇李多海啲相?

我想幫吓眼,睇睇值唔值得讓Albert兄咁冒險去做佢臨記咁啫。

你知喇,下晝炮聲又再響起,震咗老何兄近200點,我恐防局勢變壞,打算係就嗱嗱聲捉李多海嚟港同Albert兄開片咁啫。

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-11-26 22:41 發表

情況嚴重,懷疑已有多人中招。

B 哥你將金生同黑哥咁樣表情嘅相擺埋一齊,引人遐想啲噃!

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-24 13:28 發表

香港政府負責接管原有的南韓,拓展成香港第19區 ...
Albert兄,小弟想訪問吓你,因何要將南韓拓展成香港第19區呢?

點解唔係1820區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下19軍區做軍師,因而對19產生不便告人之情意結咁呢?  

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-27 21:32 發表

那時海軍陸軍齊南下,解決南沙群島問題,並一舉把安南、暹羅、馬來亞、石叻、呂宋等蠻夷小國全部 ...
嘩,玩到咁大,怕call番成吉思汗同埋鄭和歸隊先至夠班喎。

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 10:53 發表

21世紀先取南方諸侯,因為有石油及橡膠;北進取回沙俄霸佔的土地及收回外蒙..
咁吖,橫掂落開南洋,過多少少問亞差攞幾隻大笨象返中原吖!

順風嘅話,再過少少去埋波斯問教主送幾隻波斯猫玩吓亦無妨!

大食國即係邊鬼度唧?聽講好多駱駝行吓行吓,捉幾隻做貢品,搣啲毛俾聖上胡生做衫,暖過家陣熱賣既摩人肶罅jacket喇!包佢錫晒你,俾間國企你做CEO,到時分紅肥過肥仔米,連襪都着唔落呀!

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 12:45 發表

尚需研究一些能滅族大屠殺的生化武器,才能進攻摩囉差,必須把摩囉差、以色列、馬拉鬼、俄羅絲及倭寇等族像袋狼段切底消滅!
Albert兄講緊種族滅絕噃,咁就要call番希特拉至得,呢味嘢佢最到家,實幫得手。

好呀!到時我哋中華民族冇晒天敵,可以獨霸地球矣!

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-28 18:12 發表

唔使驚, 到時中華民族會自傷殘殺 / 鬼打鬼o家啦..
到時呢家嘢就不離call我哋永遠英明正確嘅舵手 - 毛主席上嚟幫幫手嘞,佢至到家矣!

引用:
原帖由 comm 於 2010-11-29 00:04 發表

人地外蒙獨立左唔好攪人啦,自己香港收回亂攪就算吧...連看英超足球最新電影都係免費
唔得!一定要攞番!

香港當時夠好地地有紅毛事頭婆照住咯,點止英超呀,連達賴超都有得睇呀!

咪一樣要收番,吹呀!

引用:
原帖由 suewong 於 2010-11-28 18:12 發表

唔使驚, 到時中華民族會自傷殘殺 / 鬼打鬼o家啦..
黄小妹呢鋪話法要戒矣,呢啲唔係叫自相殘殺,係叫自我完善種族質素,汰弱留強選拔清洗運動咁啫。

優勝劣敗、適者生存。呢個行動關乎國家民族長遠利益兼生死存亡嘅大是大非嚴肅課題。

况且我們堂堂伍仟年優秀華夏文化,一介禮義之邦,一貫熱愛和平民族,那會跟蠻夷番邦般自相殘殺咁失國體呢。

二戰時希特拉亦曾採用此良方去優化日耳曼民族,令其經嚴格篩選留下之死剩種成為民族至強精選,可惜其先進科學思維,被以花旗為首之國際反動聯盟所妒忌、洞悉,以致功敗垂成,飲恨柏林,哀哉!

其實第三帝國,曾成立民族優化清洗部門,對象除却猶太族外,自己日耳曼人若在街上被見面容醜陋,或被發現為智商低能者,男閹女紥,甚或槍斃,以防不良基因遺傳下去,有辱國體。

ps小弟何止心地唔好,多多冇好人呀,簡直係心術不正添!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 hkgalbert 於 2010-11-28 12:45 發表

尚需研究一些能滅族大屠殺的生化武器,才能進攻摩囉差,必須把摩囉差、像袋狼段切底消滅!
Albert兄,小弟再想訪問吓你

因乜解究要滅絕啲亞差咁慘呢?

莫非老兄曾被亞差踩親過條尾?

有啲印度西施仲好鬼靚添,啱老兄謘A殺咗佢哋嘥啲喎!

其實有啲亞差仲好疏爽添。我英國間house咪賣咗俾個叫Patel嘅亞差,成個買賣只入屋睇過一次咁大把,收樓都信我,冇再驗屋,交低條匙俾agent就掂,冇嘰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。