推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[建議] 先驗車 後落訂

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2010-11-30 01:29 發表
我都唔想打爛你飯碗,不過你咁賣廣告法,我就比少少意見,我好多車行行家都遇到你地所謂專業既驗車,老實講,行外人就覺得你好Pro,我有個行家就比你地行家(費事講到咁明)打壓落水箱試漏而谷穿水箱,睇車身重攪笑,用 ...
所言甚是~

我自己買車一定唔會咁驗法 , 賣車都唔想人咁驗我架車.

始終又不是買新車 , 二手就要接受佢有少少唔完美.

基本上我上架睇睇 , 試渣一轉 , 車身OK , 車籠自己接受到就OK了.

接受唔到一係唔買 , 一係返黎自己整.

買二手車唔想預錢整 , 根本係笑話~

相關搜索目錄: 二手車 廣告 笑話

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-11-30 17:44 發表

你好正常,所以你係異類.
包括我自己,同呢度大部份版友
正所謂物以類聚,你黎呢度完全正確
我好痴線的......買車返黎.....會搞到架車.....越渣越新~

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-12-1 09:52 發表

態度正確
唔知如果我賣車時 , 個賣家搵HKMI我會唔會插佢呢.......

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-12-3 11:37 發表

仲咁有良心既, 真係好少見啦.
咁又唔係冇既 , 其實D師傅都要搵食.

我用開果間 , 真係有心整 , 有問題返跟又即跟 , 咩都係有果句講果句.

好似我之前著eng燈 , 我都唔知咩事 , 咪等佢講我知囉.

起碼佢唔會老作 , 剎車sensor就剎車sensor , 唔會作其他出黎......零件收你$250正廠新料 , 裝工$100

可能我真係幫襯左好耐 , 但有良心既車房並唔係冇既~

引用:
原帖由 Japan 於 2010-12-3 23:39 發表

冰間禁正呀?可唔可以PM 間車房資料比我,thanks!
唔好啦....自己用開 , 加上D唔識車既朋友我先會介紹....

廢事好似賣廣告咁 , 加上車房既野人夾人緣~ 我用得好 , 唔代表人地都冇事......

sorry ching

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。