推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 螳蜋捕蝉,黄雀在后,老鹰捉雀。(有相)

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-2 14:14 發表

离开深圳45分钟车程。
不過我而家都唔知坐咩車去最好....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-11-30 14:36 發表

够高哪, 流口水哪!

七公, 这个星期五在那玩啊?
老三想唱K同见下Kimchi,  但Kimchi吾知, 老三只好扮着你女友星期五晚同Kimchi ...
藝高人膽大

精彩...Support you

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-11-29 16:01 發表 (下集)

第二天,本来柴爷话要回香港了。但后来又说如果在同一地方就可以再玩多一晚。春天又附和。

春天今晚发信息给FF妈,叫她把昨晚AINY留过夜的 ...
前一晚倒真没有留意到有咸鱼味。。我也没有哄那么低。。。
当晚汁左一剂觉得都几好。。够嫩。。夜宵后回去再一剂。。跟着女女就不停的手机玩QQ。。我看着不耐烦就叫她走了。。怕她成晚吴训我都训吴好。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-5 20:53 發表

前一晚倒真没有留意到有咸鱼味。。我也没有哄那么低。。。
当晚汁左一剂觉得都几好。。够嫩。。夜宵后回去再一剂。。跟着女女就不停的手机玩QQ。。 ...
sometimes, the salty smell is so strong that you could smell it even in missionary position...

or may be your nose was blocked...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 09:47 發表

sometimes, the salty smell is so strong that you could smell it even in missionary position...

or may be your nose was blocked...
吾通我果晚鼻塞。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-6 12:00 發表

吾通我果晚鼻塞。。。
平時唔好食甘多咸魚炒飯.....唔係習慣左d味道..自己都唔覺...

這個MM的真的很美啊!

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-5 09:00 PM 發表

吾通我果晚鼻塞。。。
唔係...係.因為你果晚無食撻...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 21:34 發表

唔通你成日食撻???

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 21:34 發表

好少食。。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 07:16 AM 發表

唔通你成日食撻???
睇下乜野撻攞???聞到有味就你食埋我份喇.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-7 14:58 發表

有奶苏味的奶挞好吗?

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-7 14:58 發表

我現在都小了 tart tasting。。。  因為有朋友說 tart tasting 感染s病 機會比 raw sex 還大喔。  

但,我還是tart tasting  lover。。    那種令女high 到爆的感覺很正的。。 一邊tart taasting, 一邊 渣 ball ball ,看女的欲仙欲死的反應,

我之前的 LB. 有一天不慎說了真相,她說很享受 tart being tasted, 比 ML 更享受。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 11:45 發表

我現在都小了 tart tasting。。。  因為有朋友說 tart tasting 感染s病 機會比 raw sex 還大喔。  

但,我還是tart tasting  lover。。    那種令女high 到爆的感覺很正的。。 一邊tart taasting, 一邊 渣 ...
古語有云。。。”病從口入”!!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 11:45 發表

但,我還是tart tasting  lover。。    那種令女high 到爆的感覺很正的。。 一邊tart taasting, 一邊 渣 ...
我就很喜欢的女女就会。。。

引用:

是啊, 我也用 tart tasting 令 kimchi 一晚有兩次高潮, 真喷出來見到喷在插進去搞........, 然后做又兩次高潮, 果晚大家都爽了四次! 但一个月后她有着......, 要去落仔

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-8 15:20 發表

是啊, 我也用 tart tasting 令 kimchi 一晚有兩次高潮, 真喷出來見到喷在插進去搞........, 然后做又兩次高潮, 果晚大家都爽了四次! 但一个月后她有着......, 要去落 ...
甘你不帶當然有風險啦。 再加上她high 你又更high, D sperms and eggs 都強d, travel 遠d 啦

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 16:43 發表

甘你不帶當然有風險啦。 再加上她high 你又更high, D sperms and eggs 都強d, travel 遠d 啦
唔怪得我D女友咁容易中指喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 17:11 發表

中指?? 中招系嘛。。中你招。你D虫又多又游得快。。。

nice figure

thanks for sharing

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 17:11 發表

我的囡囡都喜歡唱"我其實是個容易受精的女人!"

引用:

我的囡囡都喜歡唱"我其實是個容易受精的女人!"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。