推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

98 1234
發新話題

[檔案] par3 書簽

par3 書簽

紙水貴到有啲肉赤,以前打開張報紙可以逐個電話打去問價,依家已經冇呢支歌仔唱啦.獨立伴遊一粒鐘閒閒哋收三舊.以前去鬼妹開齋收175同Z4有錢女嗰兩間又唔記得咗地址.卒之都係得個睇字.如果要移去外地版我都冇乜意見.只不過心諗圍內bros全部喺呢邊.睇吓十二月要飛過嚟團圓嗰班bros用唔用得著啦.其實呢幾個site都熟口熟面,不過見倒其中一個site有佢哋嘅友情連結,所以不如一次過post一次等之前唔知嘅bros多個references啦

我唔知依家版規有冇唔俾post條link出嚟嘅規定,如果要清理的話,但願有緣者睇倒啦

版主按 : 咁敏感既資料,唔係太適宜係公開版面張貼。

相關搜索目錄: 報紙
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

回復 1# 的帖子

三少,这是中国歌我,好像叫景甜
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-3 21:39 發表
紙水貴到有啲肉赤,以前打開張報紙可以逐個電話打去問價,依家已經冇呢支歌仔唱啦.獨立伴遊一粒鐘閒閒哋收三舊.以前去鬼妹開齋收175同Z4有錢女嗰兩間又唔記得咗地址.卒之都係得個睇字.如果要移 ...
致版主, 有時覺得版主set嘅要求太高, 令到此討論區参與的ching愈來愈少....又如覺得三少的話题有過份敏感的話, 可以set高的限制,  以便其他老資格的ching去討論呢?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 pkhkg 於 2010-12-4 14:48 發表
致版主, 有時覺得版主set嘅要求太高, 令到此討論區参與的ching愈來愈少....又如覺得三少的話题有過份敏感的話, 可以set高的限制,  以便其他老資格的ching去討論呢?
敏感,唔係因為內容露骨,而係全部都係"商業"連結,個主題變到成個廣告咁,係論壇唔可以容許,所以我先刪除個d連結。

相關搜索目錄: 廣告
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

回復 1# 的帖子

She is very pretty !!! Is she in Vancouver ? Brother Glucerna is there. He might go there and try out for us.

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-5 08:53 AM 發表
She is very pretty !!! Is she in Vancouver ? Brother Glucerna is there. He might go there and try out for us.
o甘靚駛咩出尼做.....今日"加西明報"大字標題..北美淫業真相....

富商開條件:豪宅..名車...每月三千零花.........

一名接受包養的19歲中國留學生說..這些男人需要帶女學生出席許多場合{顯顯面子}...

原來"神州出美女,那處沒包公"呵呵

相關搜索目錄: 留學

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

版有版規 我可以理解 亦會遵守 但因為冇咗以前可以將連結自己加名隱藏條link嘅function,所以只能爛尾,因為我真係搵唔倒其他方法去post啦.
呢個囡囡我係超鍾意 完全係my cup of tea,不過可惜佢唔係喺van,而係倫敦, 我發現倫敦囡囡有幾個都好靚,250英鎊一粒鐘上亞洲囡囡的確係貴,不過呢個我會照俾

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 08:49 發表

o甘靚駛咩出尼做.....今日"加西明報"大字標題..北美淫業真相....

富商開條件:豪宅..名車...每月三千零花.........

一名接受包養的19歲中國留學生說..這些男人需要帶女學生出席許多場合{顯顯面子}...

...
包公方面0既事情,你係權威啦....

相關搜索目錄: 留學

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-6 14:26 發表
我發現倫敦囡囡有幾個都好靚,250英鎊一粒鐘上亞洲囡囡的確係貴,
par 3 gor, i tried those girls in London 141 website, price range from 150 up, usually around 200-250 .. for EU (mostly eastern europe) beauties. I have to say that while the girls are genuine, pics are PS and also 1-2 years younger. I tried one which looked 9/10 on photos, 8/10 on real people, but service is a bit mechanical.  

The house /home is very different from those in HK. The 2 different girls I tried are both in Zone 1/2 good/luxurious apartments.  I am curious why the security guards did not stop me at all.

One of them even offered a home-made cake and coffee for me to relax (I might look a bit nervous)..
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-5 11:42 PM 發表

包公方面0既事情,你係權威啦....
西門大佬...人家係包公頭..我係包公尾昨.....真係往事不堪回首...

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 15:21 發表

西門大佬...人家係包公頭..我係包公尾昨.....真係往事不堪回首...
柴爺在這方面的無私貢獻是值一個大紫荊

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 15:21 發表

唔係囉!你話佢現在仲正的!想再上!

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-6 14:26 發表
版有版規 我可以理解 亦會遵守 但因為冇咗以前可以將連結自己加名隱藏條link嘅function,所以只能爛尾,因為我真係搵唔倒其他方法去post啦.
呢個囡囡我係超鍾意 完全係my cup of tea,不過可惜佢唔係Û ...
三哥, 女好靓哦!真想一试

引用:

柴爷, 讲来听下, 等我地学下哪!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 15:06 發表

par 3 gor, i tried those girls in London 141 website, price range from 150 up, usually around 200-250 .. for EU (mostly eastern europe) beauties. I have to say that while the girls are genuine, pi ...
8/10 is good enough to me, which means still very pretty, but if i can't hit the wheel toward someone i have feeling, that maybe the hardest part keke
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-7 01:22 發表

8/10 is good enough to me, which means still very pretty, but if i can't hit the wheel toward someone i have feeling, that maybe the hardest part keke
你0既講法..好似幾矛盾下喎...

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-7 09:14 發表

你0既講法..好似幾矛盾下喎...
我指如果第一張相個囡囡真人係張相嘅八成我都好收貨啦
問題係如果服務公式化可以接受,但如果唔可以車就難忍啲咯
咁靚 勁有feel 睇返佢原來係一個大長今 唔係國產嘅
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-8 06:15 發表

我指如果第一張相個囡囡真人係張相嘅八成我都好收貨啦
問題係如果服務公式化可以接受,但如果唔可以車就難忍啲咯
咁靚 勁有feel 睇返佢原來係一個大長今 唔係國產嘅
車 or not 車。。還要看她跟你車的感覺啊。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 11:41 發表

車 or not 車。。還要看她跟你車的感覺啊。。。
同我车亲就一定令她有感觉!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 14:05 發表

同我车亲就一定令她有感觉!
你有高招还是吃得蒜頭多啊......

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-8 15:27 發表

周星星有"巴黎铁塔",我都有"吸星大法"!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 15:35 發表

wa, 7 siu has some special da-cannon skills?

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 12:35 AM 發表

喂..周星星个"巴黎铁塔"...係反轉,反轉再反轉呀!!!你得吳得呀。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-8 15:27 發表

可能口含 spanish fly。。 哈哈

門面功夫定講真呀

公安部暗访发现逾半娱乐场所涉黄 将继续严打
2010年12月12日01:52

公安部暗访组突查651家娱乐场所381家涉黄

警方将保持高压严打涉黄犯罪

据新华社电公安部治安管理局局长刘绍武11日表示,我国公安机关将继续保持对涉黄违法犯罪活动的高压严打,并加大对娱乐服务场所的日常巡查力度,切实防止涉黄违法犯罪出现反弹。
异地用警严查涉黄

公安部对娱乐服务场所严格治安管理、打击非法活动保障健康经营工作会议昨日在苏州市召开,刘绍武在会上介绍说,在日常巡查中,公安机关将坚持公开检查与暗访侦查相结合,属地公安检查与异地用警互查相结合,定期检查与不定期抽查相结合,及时发现并查处涉黄违法犯罪存在的问题。

刘绍武表示,公安机关下一步打击涉黄违法犯罪活动,依然突出严厉打击淫秽色情违法犯罪活动的组织者、经营者、获利者和幕后“保护伞”;坚持警种合作,把打击涉黄违法犯罪与打黑除恶、打击拐卖妇女儿童犯罪等专项行动结合起来。

禁止采取游街示众

值得注意的是,公安机关此次特别强调规范执法,要求正确处理打击查处和教育挽救的关系,切实将对卖淫妇女的教育挽救工作融入到查禁卖淫嫖娼等违法犯罪活动工作的各个环节,注意保护失足者的人身权和健康权、名誉权、隐私权,不得歧视、辱骂、殴打,不得采取游街示众、公开曝光等侮辱人格尊严方式羞辱。

过半场所查出违法

据了解,今年6月份公安部部署打击黄赌毒专项行动以来,各地娱乐服务场所内卖淫嫖娼、淫秽表演等违法犯罪活动明显收敛,全国涉黄违法犯罪案件10月份同比下降18.4%,有的大中城市警情下降了56%。

公安部先后于今年6、7月份抽调专业侦查力量组成27个暗访组,分两批对北京等4个直辖市、河北等20个省、自治区的30个大、中城市651家娱乐服务场所进行了突击暗访检查,查获了381家存在组织、容留、介绍卖淫,组织淫秽表演等违法犯罪问题的娱乐场所。

7月27日,公安部派出10个督导组,分赴吉林、上海、广东、海南、四川、陕西等6省市的8个城市,对10家卖淫嫖娼、淫秽表演等违法犯罪问题严重的场所进行突击查处,抓获涉嫌违法犯罪人员370人。
你對我好,我對你好

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。