推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

98 1234
發新話題

[檔案] par3 書簽

特登開一格留書簽 方便版主如果覺得內容有問題可以簡單地成格delete 真係冇賣廣告心態 但以前可以將條link自己轉埋名先post嘅function唔見咗之後 我都仲未搵倒其他嘅方法

唔好問點開啲links 麻煩用common sense自己諗諗
tg280  /thread-32774-1-1.html
5yi    /more_place/chengdu.p4
langbbs

相關搜索目錄: 廣告
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-8 22:27 發表
我諗果度係機場 lor ...
消費表同廣州一樣   
上面開估咗啦 只係我唔想打咗成粒鐘一個唔小心delete晒,post咗先再繼續編輯之嘛
你對我好,我對你好

回復 77# 的帖子

Thank you for your post. Waiting for your 2nd night action.

引用:
原帖由 par3 於 2011-2-8 22:40 發表

上面開估咗啦 只係我唔想打咗成粒鐘一個唔小心delete晒,post咗先再繼續編輯之嘛
去到D高原地帶,搞野會唔會唔夠氣?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-9 00:23 發表

去到D高原地帶,搞野會唔會唔夠氣?   
下個月尾先係放逐期 依家只係花生省短trip
你對我好,我對你好

叫到90分鐘358原來都只係普通冇推油 唔知係真唔真 好彩問清楚 原來仲有一隻618
某程度俾佢昆咗 因為以為冇乜囡囡 又唔想好很串 第一輪就3個好勉強揀咗一個5.5度 (4+7度)
點知出嚟再吹吹水原來起碼仲有10個號碼 唔知係天府男兒好色定附近選擇不多 由坐大廳到俾錢都見倒幾批成群結隊咁操入場.囡囡身材偏肥 曾經大波 典型天府dorlina 即係入面好似鬆弛咗得返層皮果隻 不過服務真係好到加零一 最緊要係有heart 唔知係咪報答我揀佢呢 好耐未試過俾囡囡用條脷撩到全身發麻 不過因為冇視覺效果出唔倒本來想佢吹爆 但佢好心得滯諗住等我再爽一會 連續幾次差啲就得嗰陣佢又放軟手腳 卒之連打都打唔出.總括嚟講如果搵倒個身材同樣都有水準而又有佢咁嘅服務的話 搬嚟長住我都冇意見

舞雷公咁遠 劉經理個電話真係有圍內bros要去先再PM問我啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

轉貼參考資料

唔好公開問呢度係邊度 YD風暴後可能好多都已經摺埋咗 純屬參考

仙境会所 398/498(全)/598(红) 太升北路中国电信旁   
花湖会所 408(50) 紫荆路家乐福大世界店后   
月光樱花 398/598(全) 一环路芳邻路口蜀兰大酒店对面   
大唐御都会所 438 二环路芳草街路口   
大唐药蒸 388 一环路东三段玉双路口   
中大药蒸 280/380(全) 二环路东四段永容大厦   
扶正苑 290 红运花园斜对面   
扶元阁 290 人民南路 岷山饭店旁   
金沙浴城 410/510(全)708(红) 青羊大道207#金沙车站旁
皇潮阁水疗 398/498(全) 草堂北路   
皇潮阁水疗(2) 328/428(全) 玉林西街秦妈老火锅对面   
音凰俱乐部 518(全) 二环路西四段   
POPO浴 518(全)(50) 花牌坊街   
太平洋保健 638(50) 一品天下商业步行街   
君需苑 358 二号桥军转大厦对面   
金满堂桑拿 428(全) 紫葳东路95号大蓉和斜对面   
和丰堂 570(全)(红) 高生桥东路玉龙火锅旁   
水谷水疗 699(全) 高新区新光路   
金帝会桑拿 679(全) 大世界广场阿伦故事酒吧旁   
兰色经典 378 玉双路   
金豪会所 298/398(全)/498(红) 双林路双林中横北路路口东北角   
燕归来水疗 480(全) 双楠伊藤6楼  
DH会所 468 人南立交桥附近   
雅典皇宫 596(全) 科华中路   
富丽宫 480(全)760(双) 武侯大道距二环路300m处   
御晶会所 699(全) 解放路二段6号   
珊瑚海水疗 699(全) 二医院往河边走右手边   
五粮液大酒店 520(全) 双林路100号   
金帝汇 699(全) 成都市新光路10号家乐福旁   
天府丽水疗 498(全) 锦绣路,好又多斜对面,留一手楼上   
白金汉宫 450-498 全套/红绳 二环路 火车北站边上   
意景桑拿洗浴 300/400(红) 万年场农行旁新恋曲舞厅停车场内3楼   
威尼斯水疗 448(全) 大石西路职业学校对面   
御府丽晶 798(制服诱惑) 桐梓林东路口  
金丹立洗浴中心330(全) 二环路西二段与清溪西路路口以西160米   
月光宝盒 598/698/798 一品天下大街   
碧涛阁桑拿 480(红) 银河王朝酒店大堂对面   
御城商务会所 780(全) 人南立交中华园4楼

相關搜索目錄: 酒店
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2011-2-9 02:28 發表
叫到90分鐘358原來都只係普通冇推油 唔知係真唔真 好彩問清楚 原來仲有一隻618
某程度俾佢昆咗 因為以為冇乜囡囡 又唔想好很串 第一輪就3個好勉強揀咗一個5.5度 (4+7度)
點知出嚟再吹吹水原來起 ...
in fact, many 4-5 star hotel, even if they claim to provide normal spa service, they now provides naughty massages as well but they would not advertise, and you have to ask.  The tricky part is that the service is not explicitly explained during price checking but you know at that price, there are full service. Inside room, the girls would find excuses of charging you more for this and that,ending up paying higher than expected..  

Having said that, it is part of the (steal jump) life. it is that uncertainty that is sometimes interesting...

相關搜索目錄: SPA
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

敵不過心癮 聽日早機都好 依家去睇睇中醫先算
你對我好,我對你好

難得自己一間房 中央電視台附近BRO有冇好介紹呀 呢度可以直上forum 又幾快 正
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-6 23:37 發表
難得自己一間房 中央電視台附近BRO有冇好介紹呀 呢度可以直上forum 又幾快 正
3哥,你又去左邊度?

首都呀 反應真快 今日已經唔可以直上科林啦
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-7 07:03 發表
首都呀 反應真快 今日已經唔可以直上科林啦
天子腳下。。。係比較惡搞d。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 09:06 發表

天子腳下。。。係比較惡搞d。。。。。。
My friend is going there again and does not expect anything. Tried SN, in-room msg, all much worse than that of SHA...

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-7 13:28 發表

My friend is going there again and does not expect anything. Tried SN, in-room msg, all much worse than that of SHA...
甘鬼悶。。唉。。。
幾年前去北京d夜場。。。係有好多學生。。。不過全部都要溝的。。。

唔知而家北京夜場碰見學生機會多唔多呢?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-7 15:59 發表

甘鬼悶。。唉。。。
幾年前去北京d夜場。。。係有好多學生。。。不過全部都要溝的。。。

唔知而家北京夜場碰見學生機會多唔多呢?
i think there still are but expecting you pay a lot of $$ , just to be with you, but not even drawing water. there are so many (stupid) tycoons in China now...

夜晚落樓買煙 等過馬路正在影緊國貿商城時有個友善型古惑仔搭訕 點解咁形容? 因為仲有個凶神惡煞嘅喺附近 佢問先生要唔要去夜總會 我話唔駛 心諗佢應該係等緊囡囡落樓 打蛇隨棍上 可以送外賣到府上 分別收600 800 同1500 不過心中始終驚奶嘢 話得閒打俾佢算數 攞張卡片當參考一下啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

點解咁難post multiple pics嘅
你對我好,我對你好

唔係呃post 係舞唔掂開多一格post多張咋
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-7 23:15 發表
唔係呃post 係舞唔掂開多一格post多張咋
睇見三哥哩d相。。。。。令我諗起廿年前。。係日本電話亭d咭片。。。

當年真係諗唔到。。。call girl竟然係大陸做到遍地開花!。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-8 00:53 發表

睇見三哥哩d相。。。。。令我諗起廿年前。。係日本電話亭d咭片。。。

當年真係諗唔到。。。call girl竟然係大陸做到遍地開花!。。。。
i think there are still those cards now in Jpn .....

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-7 23:08 發表

夜晚落樓買煙 等過馬路正在影緊國貿商城時有個友善型古惑仔搭訕 點解咁形容? 因為仲有個凶神惡煞鰝近 佢問先生要唔要去夜總會 我話唔駛 心諗佢應該係等緊囡囡落樓 打蛇隨棍上 可以送外賣到府上 分別 ...
系珠海蓮花路, 好多來至東北的女孩叫你帶佢番去, 你唔理佢, 佢地會畀張有個女仔名的電話號碼紙條你, 當你打過去, 原來系個雞頭聽

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。