推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

136 123456
發新話題

[原創] 兩生花 (加左後記)

兩生花 (加左後記)

哩套係小弟早年睇過的電影....其實拍得不錯,一直都有印象...
(70後或80後的朋友可能睇過另一套類似的戲..中山美穗的"情書")
以上純為吹水.......內容同哩d電影女主角無關......

話說一眾師兄短期內要返歸剷雪....
甘就約埋聚一聚.........席設古都........
一齊去吃"湛江雞".......不過哩餐就真係吃到火到黎埋兼印象深刻....
到左大約七點左右.....就去到是晚場地...."敢廋山河"...
我因為行李比較多...所以先將行李擺上房.......
不過當我落到k房時...己經發覺有幾名c兄都身邊有伴..而且不乏巨胸...
佢地仲同我講....有兩輪靚囡入左黎..走埋添...
吓唔係掛.....之後等左一陣.都未見有囡帶入黎....有d心急....
即刻聯絡下手上contact...睇下有無路數.....
............
打到俾其中一個上次留左電話的囡囡.....
"原來佢話佢唔係個場做..上次佢係做佢妹妹替工..不過佢話佢妹係果度返工..要唔要佢過黎坐"
"我無問題,我叫不如兩姐妹一齊黎啦........"
"囡囡話..要睇下啦...要辦臨時牌".......
................
又留在唔知幾耐...卒之佢地兩姐妹到嘞...原來....
...兩個一模一樣的人出現......佢地係TWINS....
其實第一眼..我真係分唔出我之前見過的囡囡係邊一個....
不過後來...玩左一陣就知...對我熱情D就係家姐....
.......
之後一直左差唔多兩個鐘頭...都不斷想着同一件事-----"好唔好雙飛呢"....
因為以前去K雙飛經驗都唔好.....亦好耐無試過.......
但機會難求.........最後決定去馬!!
之後詳情就唔寫嘞.....不過今次整體感覺良好...
兩個囡囡態度唔錯...當然係家姐對我好點..比較有感覺....
但我如果有機會再去的話...我可能祗带姐姐返房....我始終覺得1對1比較適合我一D....

後記:
昨日收到大孖訊息。。。。說佢地兩姐妹要陪她們外公回去老家了。。。
今天出發。。。。之後還未知什麼時候回來。。。。
正如好多時我地講。。一切隨緣。。。。我今次都算係有緣。。。如果去遲三日就見唔到佢地。。。莫講話雙修啦。。。。

本帖最近評分記錄
  • kenny01 體力 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • kenny01 威望 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • kenny01 金錢 +80 所以要惜緣.... 2010-12-9 10:29
  • Kingcwk 體力 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • Kingcwk 威望 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • Kingcwk 金錢 +15 精品文章 2010-12-6 13:58
  • anakin 體力 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13
  • anakin 威望 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13
  • anakin 金錢 +50 多謝分享 2010-12-6 10:13

剩係個"標題"...已經要加分喇....:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-5 07:04 PM 發表
哩套係小弟早年睇過的電影....其實拍得不錯,一直都有印象...
(70後或80後的朋友可能睇過另一套類似的戲..中山美穗的"情書")
以上純為吹水.......內容同哩d電影女主角無關......

話說一眾師兄短期內要返歸剷雪 ...
剩係個"標題"...已經要加分喇....:;

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 10:04 發表

too bad that I could not join you..

how come this place has so many twins? yours are not from HN, right?  

My friend and I went there for 'another twins", my fd ate the younger one and later, found out that another brother also ate the same younger twin..     my friend also sat the older twin but just so so...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-6 10:23 發表
剩係個"標題"...已經要加分喇....:
..中山美穗的"情書")
my top 5 movies. so great! but the same director. I watched 4-5 other movies of him, just so so...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 11:02 發表

too bad that I could not join you..

how come this place has so many twins? yours are not from HN, right?  

My friend and I went there for 'another twins", my fd ate the younger one and later ...
I am not sure, might be same or not....most important I have very good feeling with them or just s3x...
Do your friend sit both of them together?

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 11:03 發表

..中山美穗的"情書")
my top 5 movies. so great! but the same director. I watched 4-5 other movies of him, just so so...
呵呵...
估唔到你都係70/80後喔...

回復 1# 的帖子

嘩, 真既twins,行走江湖咁耐,見都未見過 ,唔好講話坐台甚至上床  !! Simon兄真好運 !!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 10:04 發表

double fly Twins 的确是难得。。有机会我都会试下。。 不过就吾会拣呢对啦。。
双飞我就吾系甘FANCY。。我甘耐就只玩了一次。。在厂。。过次仲系因为要飞一个女女而双飞。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 11:09 發表

呵呵...
估唔到你都係70/80後喔...
//how could it be? much older...but those 80/90 movies are great.  Ten committments. another favorites.

but still like young one music. currently loving 2NE1, BoA, FEM, G,E.M,

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 11:08 發表

I am not sure, might be same or not....most important I have very good feeling with them or just s3x...
Do your friend sit both of them together?
if they look very alike, then it should be a different pair of twins.

he sat them separately, first with the younger twins. then, she mentioned that she has a twin sister, he then sat the elder twin (younger twin said she was in M, but guessed with other customers) but he found out that they looked alike, but not that twins' look. He was expecting a perfect twins, which I encountered in CP SN (emergency unit). a once-in-a-lifetime experience. When i left after 2 hours of exercise with that twins, I still find it hard to know who is who...  

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-6 12:12 發表

if they look very alike, then it should be a different pair of twins.

he sat them separately, first with the younger twins. then, she mentioned that she has a twin sister, he then sat the elder ...
相似度極高...95%以上....因為連身高,化裝..甚至髪型都一樣.....

呢排KH真係紅

兩生花呢套戲, 小弟都睇過,

當時睇, 覺得好玄!!!!!

一次我在上海周边一家K坐了一个妹妹。。她说她是三胞胎之一。另两个也在同一K上班。。吓。真系未见过三胞胎。。马上叫她把另两个姐妹叫过来喝杯酒。。。果然一模一样。。。只可惜那边女女一般都不出台。。一个都没吃到。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-6 14:48 發表
一次我在上海周边一家K坐了一个妹妹。。她说她是三胞胎之一。另两个也在同一K上班。。吓。真系未见过三胞胎。。马上叫她把另两个姐妹叫过 ...
呵呵....以一打三....真係雙手雙腳加埋都唔够用....

重复。。。。。。。。。。。。。。。。。

引用:

恭喜恭喜

可遇不可求, 姐妹花双飛, 师兄好野! 過程一定超爽, 有空當面時講來听下.....

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 14:53 發表

呵呵....以一打三....真係雙手雙腳加埋都唔够用....
心理上的满足可能是多些。。。

以前喺SN曾經被offer過但冇落搭 因為對孖大家姐已經冇乜好感 但下次有機會都想試試 人一世物一世嘛
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2010-12-6 14:59 發表
以前喺SN曾經被offer過但冇落搭 因為對孖大家姐已經冇乜好感 但下次有機會都想試試 人一世物一世嘛
其實我都有甘0既心態(人一世物一世)...但之前對個囡囡感覺唔錯..知道佢有個孖生妹...更加想試一試...
事實上我係喜歡家姐...

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 16:10 發表

其實我都有甘0既心態(人一世物一世)...但之前對個囡囡感覺唔錯..知道佢有個孖生妹...更加想試一試...
事實上我係喜歡家姐...
去年上苑 SN 有對 Twin, 套餐開始1K, 排長龍,後來揾夠返老家
個老板 loan 100K 俾佢買房都唔要.

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-6 16:46 發表

去年上苑 SN 有對 Twin, 套餐開始1K, 排長龍,後來揾夠返老家
個老板 loan 100K 俾佢買房都唔要.

我承認...大部分係心癮...
我以後應該會搵佢地坐平台...但只带家姐走...

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-6 14:54 發表

恭喜恭喜

可遇不可求, 姐妹花双飛, 师兄好野! 過程一定超爽, 有空當面時講來听下.....
你會唔會瞞住阿嫂..走去試番次啊?

雙飛的確唔好玩...但同對孖女玩又真係值得一試!

...希望我將來都會有個咁既機會...
... 原來我冇簽名檔 ...

136 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。