推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 兩生花 (加左後記)

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-7 12:45 AM 發表

当然不是喇!这个星期六,我约了上次你想吃又没吃到那个极品,和这个星期的囡囡双飞!(原来她们两个是好老友的,咁就 ...
唔通你識轉灣...你敢對佢...佢仲so番你.(仲打双飞)...彈比我又食唔到...极品你想點呀

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 11:43 發表

唔通你識轉灣...你敢對佢...佢仲so番你.(仲打双飞)...彈比我又食唔到...极品你想點呀
七公情圣播, 你吾知咩。。!!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 11:32 發表

H 華,很多美好回憶。。。  試過一次喝醉,睡醒發覺旁邊睡了一個不認識的女孩。  她說是我12am 才挑了她,把原來的那個放生,但我一點也不記得。。  碰都沒碰過條女就要給 800.。
H華。初開第一年,的確有唔少高質有態的mm。。。。而且仲係2,5,8添。。。不愧為當時5星龍頭!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 11:43 發表

都只是她的老友话包在她身上!真正上到才算吧!不过,我又真的很期待星期六的双飞!两个都是以客为尊的好服务者!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 12:44 發表

H華。初開第一年,的確有唔少高質有態的mm。。。。而且仲係2,5,8添。。。不愧為當時5星龍頭!
即系边一年呢??我果时一定都仲未出离玩呀。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 14:49 發表

即系边一年呢??我果时一定都仲未出离玩呀。。
i went there quite late, 2005/2006...  1st year should be around 2001?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 14:55 發表

i went there quite late, 2005/2006...  1st year should be around 2001?
我就2006/07才出来玩啊。。之前几年就专一食饭盒。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 12:44 發表

依家仲得吾得啊? 同DH有冇得挥啊?

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 14:55 發表

其實H華係cp都算幾新下....2005/2006开囉....
果時就真係好鼎盛下.......俱徒矣

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 12:53 AM 發表

其實H華係cp都算幾新下....2005/2006开囉....
果時就真係好鼎盛下.......俱徒矣
半島開咗八年...佢係遲過半島二年開,頭兩年就真係光輝歲月(最主要係囡多)...

但后來週未..吳揾經理就book吴到房...book左又放飛機...

果時"桃園"又開張...拿臨轉場啦....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 16:21 發表

半島開咗八年...佢係遲過半島二年開,頭兩年就真係光輝歲月(最主要係囡多)...

但后來週未..吳揾經理就book吴到房...book左又放飛機...

yap, being asked to move from a big room to a small room in 2 occasions.  very lousy management. if you book the room via dj, very risky.  we were lucky that we booked the room via the most powerful mami but still suffering (as she had other bigger customers to entertain)..
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 16:21 發表

我都MISS晒呢D甘好既时光。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 16:50 發表

我都MISS晒呢D甘好既时光。。。
最少,沙头的光辉岁月你都有份哑!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 16:59 發表

最少,沙头的光辉岁月你都有份哑!
沙头也玩了一年多。。那时是沙头最光辉的时期了吧。。

回復 89# 的帖子

在鱼排等鱼游出来。好正啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 17:09 發表
在鱼排等鱼游出来。好正啊!
记得一次看中一个大波。。一下又吾知走左去边。。点知拒系走离我后面。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 17:02 發表

沙头也玩了一年多。。那时是沙头最光辉的时期了吧。。
不过我唔知點解...係沙頭都一直無運行...

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 18:18 發表

不过我唔知點解...係沙頭都一直無運行...
其实我都无。。只系成日系度玩而已。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-8 21:45 發表

其实我都无。。只系成日系度玩而已。。。
不過。。。我都有個秘密嫁。。。
你有無食過沙頭0既DJ?。。。。。

找twins雙飛,而且小妹還不差,真是太棒的經驗了,這輩子不知有無這樣的運氣

引用:
原帖由 kuman 於 2010-12-8 23:47 發表
找twins雙飛,而且小妹還不差,真是太棒的經驗了,這輩子不知有無這樣的運氣
唔敢講係運氣。。不過真係要講緣份。。。兩生花係我同佢地雙修之後三日離開古都。。。返左去老家。。(詳情睇返。。POST1的後記)

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 23:41 發表

不過。。。我都有個秘密嫁。。。
你有無食過沙頭0既DJ?。。。。。
真系无食过DJ。。也无这个心啦。。
原来两生一下就回家啦。。果真是缘分。。缘来缘去皆有定。。越来越觉得是有定数呢。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-9 00:09 發表

真系无食过DJ。。也无这个心啦。。
原来两生一下就回家啦。。果真是缘分。。缘来缘去皆有定。。越来越觉得是有定数呢。 ...
因為一D原因。。。我係食過沙頭的DJ。。。。亦無特別去追的。。。。
我諗好多當时隔個星期去沙頭的C兄亦未食過DJ。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 23:54 發表

唔敢講係運氣。。不過真係要講緣份。。。兩生花係我同佢地雙修之後三日離開古都。。。返左去老家。。(詳情睇返。。POST1的後記)
已經返左去老家, 唉, 師兄好命, 小弟又要等缘份了......

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-9 00:15 發表

因為一D原因。。。我係食過沙頭的DJ。。。。亦無特別去追的。。。。
我諗好多當时隔個星期去沙頭的C兄亦未食過DJ。。。。
食DJ, 可遇不可求, 西門兄好嘢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。