推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

真係唔知點解呢.....

回復 10297# 的帖子

you can check now

回復 10295# 的帖子

want some your advice

引用:
原帖由 1755 於 2011-2-15 14:41 發表
Yes, CD before
But I watch your message everyday
Due to you are so attractive for me, I reply you.
May I have your sexy photo please?
什麼叫做 CD ?

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-2-15 14:41 發表
want some your advice
已回覆了你

回復 10305# 的帖子

IRIS D相月黎月正

引用:
原帖由 pkkaho 於 2011-2-15 14:44 發表
IRIS D相月黎月正
多謝..............

回復 10308# 的帖子

快D夾下我JJ好wo

回復 10306# 的帖子

thanks your idea

引用:
原帖由 pkkaho 於 2011-2-15 14:46 發表
快D夾下我JJ好wo
什麼叫做CD 呀?

我唔係電腦面前,都用手機上網同你傾計,係唔係夠晒乖仔呢?

相關搜索目錄: 電腦 手機

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-15 14:48 發表
我唔係電腦面前,都用手機上網同你傾計,係唔係夠晒乖仔呢?
夠乖仔.............

相關搜索目錄: 電腦 手機

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 14:17 發表
點解今天真的這麼靜............沒有男人上網
往日你下午都不會在, 今天.....點解仲係度?

回復 10305# 的帖子

iris...有無去搵之前那位 ching 整頭髮

引用:
原帖由 Prj 於 2011-2-15 14:50 發表

往日你下午都不會在, 今天.....點解仲係度?
等一個FAX...........

Cd-rom係指淨吸收野,無出野。
係呢到即係指淨聽無出聲

引用:
原帖由 marks178 於 2011-2-15 14:51 發表
iris...有無去搵之前那位 ching 整頭髮
還未呀.......我怕他收得好貴....不過今天有獎金....遲些先試下啦

Iris, ignore me today

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-15 14:51 發表
Cd-rom係指淨吸收野,無出野。
係呢到即係指淨聽無出聲
O.K.......明白

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-2-15 14:52 發表
Iris, ignore me today
SORRY.................

回復 10306# 的帖子

i have reply to you

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 14:49 發表

夠乖仔.............
睇見你隻左手托得好, 想用右手幫你托左面, 左手幫你托右面, 等你隻左手可以垂低 !

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-2-15 14:54 發表
i have reply to you
未有時間CHECK...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。