推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

報名表
1.renrenlee
2.
3.
4.
5.

先到先得

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-11 12:44 發表
報名表
1.renrenlee
2.phowong
3.
4.
5.
我又加入呀....

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-12-11 12:48 發表

嫩紅素咁work架

咁兩粒葡提子呢
你想唔想睇下相片????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:49 發表 你想唔想睇下相片????
勁想睇咯。。。。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:49 發表

想呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-11 12:49 發表 我又加入呀....
我地呢個餵飽iris兵團可以每個月來餵飽iris哈哈哈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:49 發表

想唯呀想呀

等緊睇相呀..............

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-11 12:52 發表

想唯呀想呀
再多些人要求先給大家睇下...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:53 發表

我求下你啦IRIS!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:53 發表

我要求左喇..你想要幾多人要求先考慮下呢XD

好吊癮啊。。。。我碌野青筋都現晒啦,快啲貼相啦,please。。。。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-11 12:54 發表

我要求左喇..你想要幾多人要求先考慮下呢XD
你地想我放在這裡大家睇還是想私人SEND給你地

餵飽iris兵團

餵飽iris兵團 報名表
1.renrenlee
2.phowong
3.森巴6號
4.
5.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:56 發表

大家分享吧!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:56 發表 你地想我放在這裡大家睇還是想私人SEND給你地
你鍾意啦。。。。總之要睇到相。。。。。

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-11 12:59 發表

你鍾意啦。。。。總之要睇到相。。。。。
等我找找先....Bye ,,,,我去飲茶啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:56 發表

放係到囉..不過放左就唔比DEL嫁WO

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 13:00 發表

等我找找先....Bye ,,,,我去飲茶啦
我來搵你!枱底見

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 04:35 發表

要你在酒樓枱底下幫我舔吮我的陰唇嫁
我都樂意為妳服務!!!  
Iris 已成為本版o既新寵, 令眾C兄個個精神為之一震!!!        
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

回復 1# 的帖子

good ar!! let chat together

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。