推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 12:22 發表
咸濕.. 我唔會否認.. 試問有邊個唔咸濕 ?  我唔會係果d偽君子囉..
咁就係,,,,,男人唔咸濕,女人唔會鐘意

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 12:50 發表
咁你有冇幻想過同後生仔偷食呀 ?
我試過自慰時幻想給兩個男人強姦,最近亦有試過幻想給老爺灌醉後舔吮我的下體.....但最鐘意就是一路睇四仔片一路自慰

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 12:59 發表

我試過自慰時幻想給兩個男人強姦,最近亦有試過幻想給老爺灌醉後舔吮我的下體.....但最鐘意就是一路睇四仔片一路自慰
嘩,好正喎
2 個人一前一後咁玩,爽死

我老婆4x, D 性反應都係勁過以前, 前年開始搵到佢個G點. 搞到佢潮吹. 有興趣試下就PM我.

引用:
原帖由 HappyApex 於 2010-12-10 13:03 發表
我老婆4x, D 性反應都係勁過以前, 前年開始搵到佢個G點. 搞到佢潮吹. 有興趣試下就PM我.
我都有試過潮吹,但就不是次次都有.

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:07 發表
潮吹真係好講技巧.. 只要搵到g 點.... 適當地刺激.. 就可以了~
是的....真的好舒服....噴得好多水....張床單次次都要換

HI, 你老公一星期同你做幾多次呀?

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:14 發表

是你老公令你潮吹 ?
他以前都有試過,我好容易有的,但當然不是每次都有,但一有就好快再噴第二次第三次.....的.差不多給男人抽插三四下就會忍不住再噴......

引用:
原帖由 smith123456 於 2010-12-10 13:15 發表
HI, 你老公一星期同你做幾多次呀?
以前一星期約六日,每次都會有兩三回.....但現時一星期只得三次左右.....所以發覺他已力不從心啦

係呀, 有就噴幾次.  而加每次都要鋪膠布.

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:19 發表
即係話你而家都忍得好苦架喇wo...
你現時明白啦

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:22 發表
搵其他替代品囉..
所以差不多每天都自慰才能入睡

回復 90# 的帖子

嘩, 而家係咪次次你主動話要做?

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:25 發表
咁不如番個秘密性伴侶仲好啦.. 晚晚自己黎.. 真係人都癲啦..
我怎能晚晚捉個男人入我睡房小完叫他走呀

引用:
原帖由 smith123456 於 2010-12-10 13:25 發表
嘩, 而家係咪次次你主動話要做?
當然啦.....現時每晚我都會主動和他口交,舔吮他的後庭....但他不是晚晚都硬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。