推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

回復 10337# 的帖子

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-2-15 15:08 發表

Lady..妳未去上海之前..我都話妳頂5住la..
開口中......................

引用:
原帖由 marks178 於 2011-2-15 15:09 發表

想睇鴽A沾滿白色汾泌的黑褲仔...
你好咸濕呀.................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:09 發表

開口中......................
Lady ..有無獎勵?

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-2-15 15:12 發表

Lady ..有無獎勵?
兩巴掌........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:13 發表

兩巴掌........................
照要......幾時?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:10 發表

你好咸濕呀.................
男人唔咸濕.iris唔鍾意嗎..
我更想直接奶你躞犮...

引用:
原帖由 marks178 於 2011-2-15 15:16 發表

男人唔咸濕.iris唔鍾意嗎..
我更想直接奶你躞犮...
yes......................

好啦........男人.....我要走啦.........bye

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 15:18 發表
好啦........男人.....我要走啦.........bye
Lady   886

HI IRIS好耐冇見

希望有机会跟你碰面呢。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 03:20 發表

這裡都有三個網友見過我啦........
Never look back and no regret

也是第一次吃德国JJ?
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 04:20 發表

是呀.........第一次咋

如果是这样。。你就肯定失身啦。。。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 04:35 發表

佢講明下次會再合作......但就只需要我一個人去上海簽合同就可以喎

我白天不能上网。。自由每个晚上回来看你的报告。。
很精彩。。可惜不是我呢。。
只有用你的照片来。。。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 07:18 發表

回復 10116# 的帖子

HI......所有男人....我開左個新POST.....以後就在新POST見面啦,,,,,,,,,,,,,,,,

平晨呀。iris。
嘩,好多野未睇。等我追番先。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:20 發表

這裡都有三個網友見過我啦........
3個?多左邊個呀?

iris~睇完你篇大戰德國佬~我都要即刻去揾人執番劑~ 慶烚烚而家~!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。