推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

放心啦!係呢度一定有好多人回覆妳架,
妳想傾咩都得暢所欲言!

唔係比大家嚇到 IRISC9走埋呀
歡迎 IRISC9有時間再上黎同大家傾下計

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-10 12:18 發表

但如是女人會否感覺好淫賤
都唔可以話淫賤嘅,正如肚餓都要食野一樣姐,
更本唔應該分男女

IRIS加油呀.........相信妳一定會受大家愛戴擁護架

[quote]原帖由 x豪 於 2010-12-12 01:55 發表
餵飽iris兵團 報名表
1.renrenlee
2.phowong
3.森巴6號
4.bigbig_hk
5.x豪
6.philips331..........馬高

咪執輸先.......我都跟隊

Iris妳人氣越來越高囉噃

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 11:14 發表

咁都要你們些男人給我面子嫁......小女子在這謝過...........
咁Iris就要多d上黎同大家吹下水啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:43 發表

Sorry 今天較忙,老板好多個會要開......睇住這張先啦
白裹透紅仲要又圓又大,Iris真係得上天寵愛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:54 發表

我是否會太肥
嘩.........妳咁都算肥
唔怪得人地話減肥係女性終身事業囉

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:53 發表

個個女人都會盡量遷就老公嫁啦.....如你是我老公我都願意做你性奴嫁....你要乜都得
做妳男人真幸福

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:01 發表

你笑人....好衰嫁
唔係笑妳架.......真心說話

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:04 發表

我老公成日話我肥.......搞到我都無晒自信
妳老公身在福中不知福姐,換轉係我一定晚晚都攪妳一兩次啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:08 發表

你想做主人嗎??????????
仲洗問

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:12 發表

真唔真嫁....日子久了你就唔要我啦
梗係真啦........驚無機會要妳咋

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:18 發表

即是點樣??????
梗係應徵做妳主人享受Iris嘅溫柔同狂野啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:24 發表

我要你幫我奶乾淨嫁
呢d野雙方都需要做架啦.......係咪
你都會幫我啜乾啜淨架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:38 發表

我現時已經放了電震器入陰道裡回覆你們的郵件.......再說就會頂不順啦
係公司做埋呢d野,妳真係...........好激呀
d水有無流到一地都係呢,
有無叫出聲呀,小心俾人地聽到呀

玩到起晒火Iris洗唔洗人幫下手呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:48 發表

這是另一種樂趣......就像老公睡在隔離,我就和另一男人在旁邊抽插中的感覺
咁妳試過未呀
相信一定好剌激

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:50 發表

我都好想現時你條脷會出現在我枱底
出現在妳枱底嘅一定唔只條脷囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:52 發表

唔話你知..........
分享下啦.........係咩感覺架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:56 發表

最好就是張櫈都是穿窿就最正.......是嗎?
直情推開張櫈Iris張開雙腿,由下向上進入啦........好無

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:58 發表

可能女人比男人更加好色
孔子曰 : 食色性也
應該無男女分嘅

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:58 發表

這樣我真的會潮吹的
咁咪好囉.......最緊要開心姐

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 14:03 發表

唔好.....這樣就沒有了偷情的感覺......好似有一次我和老公在巴士上做愛......果次我有了好多次高潮.......事後老公條褲都給我噴到濕晒..........
好剌激噃........除左巴士仲試過係戶外邊到呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。