推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

Hi 我第一次

Hi 我只是一個好普通的c9,不是少女不是靚女.我只是想在這裡和男人女人談談大家的性愛問題.........未知會否過份?????未知會否有人會理會我???????
本帖最近評分記錄
  • 飛哥 體力 +80 主題好受歡迎 繼續努力 加油 2010-12-13 06:47
  • 飛哥 威望 +80 主題好受歡迎 繼續努力 加油 2010-12-13 06:47
  • 飛哥 金錢 +80 主題好受歡迎 繼續努力 加油 2010-12-13 06:47

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-9 12:01 發表

妳先介紹妳自己多d,妳想傾乜野?
謝謝您的回覆.
我已經是一個40多歲的中年婦,算是一個中等家庭,現時還要像以前一樣要居住在一個大家庭裡,老爺,奶奶,叔仔,我們的兩個仔仔和我們的女女,,,,,,,,,好多時都好不方便,老公除了在這方面沒有用之外還在性慾上已越來越無用...老公這幾年又越來越不能滿足.......你都知我們這年齡的女人在性慾上會一年比一年強.................

引用:
原帖由 粉紅的 於 2010-12-9 12:52 發表

不如你搵d侯生仔~~~

睇下可唔可以解決你的問題! ^^!!!!
Hi 姐姐,你都有我同樣的感受嗎?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-9 14:14 發表

咁,妳有需要個時點樣解決呀?
我會選擇自慰囉....有時和老公行房完都要自慰才能得到滿足.............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-9 11:53 發表
Hi 我只是一個好普通的c9,不是少女不是靚女.我只是想在這裡和男人女人談談大家的性愛問題.........未知會否過份?????未知會否有人會理會我???????
最近我還覺得我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......有次還偷睇我在洗手間自慰,因為我們是住唐樓,最高的兩個單位包天台.因設計是曲型的,所以好容易可以在天台望人洗手間.果次因為老公兩日沒有掂我啦....所以整天都不舒服.整天都很痕癢.......後來終于忍不住入洗手間.....當然會選擇全裸地享受......通常我會選擇坐在地磚的毛巾上......兩腿大開......慢慢搓著雙乳.....另一隻手則用手指輕按著陰蒂.....在陰唇上柔柔地打圈..............

引用:
原帖由 Sing 於 2010-12-10 09:24 發表
我老爺經常咸咸濕濕地望著我.......比妳老爺偷望咁咪好刺激
其實有些開心有些驚.....女人就是這樣

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-10 08:50 發表

妳性慾都好強wor,兩日冇同老公攪野就要自慰!
這年齡的女人就是這樣.....你們男人不會明白的

引用:
原帖由 2362094 於 2010-12-10 10:25 發表
咁你講多d嚟聽下仲有咩需要
只是想大家在這裡分享下大家的性愛

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-10 10:58 發表
不如提議iris頂花花個板...
邊個叫做花花?

引用:
原帖由 sziv 於 2010-12-10 11:22 發表

咁你之後自慰有冇幻想同你老爺?
其實果次之後我都有少少留意他,需然他已經60多歲,但都好壯健,唔知是不是他有玩太極和氣功......我還發覺他經常攪我剛換下來的底褲胸圍.......又摷我每天都換的護墊.......

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 11:22 發表
不如電話傾丫.. 呢到打字好慢..  61011584 等你下..
點解你們些男人次次都這樣喉急沒有情趣的

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 11:20 發表
呢到既大家姐
我怎會夠胆頂替大家姐位置?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-10 10:47 發表

咁,妳老公滿唔滿足到妳性慾呀,有冇諗過偷食呀?
當然有啦,.....但又無胆試

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-10 11:51 發表
因為花花下年年頭過外國過新生活..又未瑥到接手人
去外國都可以繼續上網談嫁

引用:
原帖由 simonng230580 於 2010-12-10 12:16 發表
性呢D野,家家有求.有需要都好正常姐.
但如是女人會否感覺好淫賤

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 12:19 發表
唔會.. 反而我覺得更吸引..
你好咸濕呀.............

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-12-10 12:18 發表
人妻與老爺 越來越似d 日本AV片的故事?

我都好想睇下這套片,在哪裡可以買到這套

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 12:22 發表
咸濕.. 我唔會否認.. 試問有邊個唔咸濕 ?  我唔會係果d偽君子囉..
咁就係,,,,,男人唔咸濕,女人唔會鐘意

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 12:50 發表
咁你有冇幻想過同後生仔偷食呀 ?
我試過自慰時幻想給兩個男人強姦,最近亦有試過幻想給老爺灌醉後舔吮我的下體.....但最鐘意就是一路睇四仔片一路自慰

引用:
原帖由 HappyApex 於 2010-12-10 13:03 發表
我老婆4x, D 性反應都係勁過以前, 前年開始搵到佢個G點. 搞到佢潮吹. 有興趣試下就PM我.
我都有試過潮吹,但就不是次次都有.

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:07 發表
潮吹真係好講技巧.. 只要搵到g 點.... 適當地刺激.. 就可以了~
是的....真的好舒服....噴得好多水....張床單次次都要換

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:14 發表

是你老公令你潮吹 ?
他以前都有試過,我好容易有的,但當然不是每次都有,但一有就好快再噴第二次第三次.....的.差不多給男人抽插三四下就會忍不住再噴......

引用:
原帖由 smith123456 於 2010-12-10 13:15 發表
HI, 你老公一星期同你做幾多次呀?
以前一星期約六日,每次都會有兩三回.....但現時一星期只得三次左右.....所以發覺他已力不從心啦

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:19 發表
即係話你而家都忍得好苦架喇wo...
你現時明白啦

引用:
原帖由 白龍王子 於 2010-12-10 13:22 發表
搵其他替代品囉..
所以差不多每天都自慰才能入睡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。