推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

30 12
發新話題

[原創] 瘋狂一夜:CA東味

瘋狂一夜:CA東味

第一次去CA東味玩K, 10個淫由落馬洲坐車約1小時到達, ! 原來離開長安酒店好遠, 東味

酒店都算舊, 不過2舊人仔, 可以接受, 反而K房就吾錯, 7時到達, PR 是帶入來揀, 2,6,8 &

3,8,10

,
質數真係無CP, 可能是星期5,果晚有個特點, 我們所揀的PR, 8個是微波細乳,

哈哈!只有2件是叉燒飽, 不幸地我件是小籠飽, !

不過佢地的服務態度真係 very good, 熱情奔放, 斟茶遞水, 完全有賓至如歸的感覺, 家教非

常到位, 比起CP的放飛機, 行蠱惑, 走精面, 無家教, 簡直……

囡囡先除 bra, 任抽水, 又主動進攻, 再劈下酒, 熱身完, 就開始玩遊戲

鹹濕7,8,9:有錫 lin lin , 卒雀仔, 揸波波, 波波推肚

搵老婆 : 男士蒙上眼, 就逐個波波摸, 搵出自己條女,

完事後氣氛高漲, 進入 Disco時段, 應該有更好野, 不過風尾期間, 取消了

我地叫了3打送3打啤酒, 經理送3,2支自帶威士忌, 埋單 1800.未計DJ.

CP, 大家玩K時就像開研討會, 排排坐, 吹下水,

CA, 絕無冷場, 不過揀女就頭痛點

相關搜索目錄: 酒店 啤酒 Disco
本帖最近評分記錄
  • Kingcwk 體力 +15 精品文章 2010-12-13 18:55
  • Kingcwk 威望 +15 精品文章 2010-12-13 18:55
  • Kingcwk 金錢 +15 精品文章 2010-12-13 18:55
  • anakin 體力 +50 多謝分享 2010-12-12 19:44
  • anakin 威望 +50 多謝分享 2010-12-12 19:44
  • anakin 金錢 +50 多謝分享 2010-12-12 19:44
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-12-12 17:32 發表
第一次去CA東味玩K, 10個淫由落馬洲坐車約1小時到達, 嘩! 原來離開長安酒店好遠, 東味

酒店都算舊, 不過2舊人仔, 可以接受, 反而K房就吾錯, 7時到達, PR 是帶入來揀, 分2,6,8 &

3,8,10

, 質數真係無CP ...
輸兄犀利,由CP玩到來CA,做咩唔入島洗腳啊?

相關搜索目錄: 酒店

這個場大名鼎鼎,但係又會屈客、真係!
吾係熟客、或者有人帶、最好少去!

引用:
原帖由 Dsample 於 2010-12-12 22:22 發表
這個場大名鼎鼎,但係又會屈客、真係!
吾係熟客、或者有人帶、最好少去!
嗄!真的嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-12-12 21:59 發表

輸兄犀利,由CP玩到來CA,做咩唔入島洗腳啊?
時間所限,最後去了天地,谷鬼氣

呢個場我都跟的friend去過, 好好玩, CA囡囡比CP好家教, 飛bra真係好正, CP好像冇.

有拍照嗎...?ching?

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-12-12 17:32 發表
第一次去CA東味玩K, 10個淫由落馬洲坐車約1小時到達, 嘩! 原來離開長安酒店好遠, 東味

酒店都算舊, 不過2舊人仔, 可以接受, 反而K房就吾錯, 7時到達, PR 是帶入來揀, 分2,6,8 &3,8,10

CA 就玩得颠好多。也有服务。但女女D质素就。。

引用:

酒店都算舊, 不過2舊人仔, 可以接受, 反而K房就吾錯, 7時到達, PR 是帶入來揀, 分2,6,8 &

3,8,10, 質數真係無CP ...
CA就玩得颠好多。。服务也较好。。但D女女质素就。。

引用:
原帖由 AINY 於 2010-12-19 15:55 發表

CA就玩得颠好多。。服务也较好。。但D女女质素就。。
但AINY師兄每次在CA都吃到又有質素又好服務的囡囡。 ........太讓人羨慕了!

引用:
原帖由 遲來的春天 於 2010-12-19 16:41 發表

但AINY師兄每次在CA都吃到又有質素又好服務的囡囡。 ........太讓人羨慕了!
............................. .......

C-Hing, I never went to CA before. If I go to 東味, should I call any mami in adv.

ching,真係經驗豐富,有咁多好野玩!

引用:

3,8,10

rayso兄,     

CA d K女比起 CP, ZMT, 點都係較純,

但時間耐, 識多鰴, 好多囡就會變形la.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-24 14:43 發表

rayso兄,     

CA d K女比起 CP, ZMT, 點都係較純,

但時間耐鰦, 識多鰦野, 好多囡就會變形la.   
師兄講得對,CP 的女可以同一時開坐幾間房,又鍾意放飛鰦

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-12-25 00:36 發表

師兄講得對,CP 的女可以同一時開坐幾間房,又鍾意放飛V
呢 d 古蠱女, 好學唔學, 成日M客人笨.   

欺善怕惡.   

終有一天, .......  

support ching your report

CA gals is better in service but CP have more quality ones

睇落又好似唔错哦,几时去试下

c hing, any photo???

引用:
原帖由 rayso333 於 2010-12-12 22:32 發表

時間所限,最後去了天地,谷鬼氣
天地有好野嗎? 島上中醫唔錯啊

引用:
原帖由 bonego 於 2011-1-15 23:31 發表

泵教授出山了?
島上有咩中醫係唔錯架?

引用:
原帖由 bonego 於 2011-1-15 23:31 發表

天地多次拉閘 ,

回復 1# 的帖子

good, CA is so exciting place

引用:
原帖由 bbinjj 於 2011-1-21 15:24 發表
good, CA is so exciting place
這裡都見到你~~~~~~

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。