推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

老爺臭岡臭摩! 你地好野!! 唔好俾我係元朗撞到你地, 山水有相逢!!

FCUK~~

My new target!!

細摩,上次元朗小肥牛叫果隻叫咩魚生呀?
砵砵砵

唔識, 因為唔係我叫架~~~ 問淫gon 或 淫爺耶~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-15 10:03 AM 發表
唔識, 因為唔係我叫柞on 或 淫爺耶~~
阿gon係咪跳緊早舞?我而家sms佢會唔會阻住佢搞野?
砵砵砵

引用:
原帖由 細摩 於 2006-8-15 10:03 AM 發表
唔識, 因為唔係我叫柞on 或 淫爺耶~~
覆左呀,叫厚切鱆紅!
砵砵砵

八兩金
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 八兩金 於 2006-8-15 23:00 發表
典解奶又post到大頭相既...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-15 11:05 PM 發表

典解奶又post到大頭相既...
佢重新upolad架…
砵砵砵

早晨..火哥哥...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-16 08:48 AM 發表
早晨..火哥哥...
咦?咁乖既小京?早晨
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-16 08:56 發表

咦?咁乖既小京?早晨
呃前淺要好口d

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-16 09:30 AM 發表

呃前淺要好口d   
砵砵砵

火哥,早晨)))))))))))))))))))))))

經過擺低個post先

引用:
原帖由 AW8899 於 2006-8-17 07:04 AM 發表
火哥,早晨)))))))))))))))))))))))
早呀!幾時比相我?
砵砵砵

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-8-17 02:06 PM 發表
經過擺低個post先
唔係擺低幾兩就得…
砵砵砵

回復 #94 出火仔 的帖子

早晨...大家好~~~

跟手呃兩皮

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-18 02:58 AM 發表
起身柯夜尿呀(咁又多兩蚊)!
轉左儲分制大家果然勤力晒…
試驗版友大家早晨!
砵砵砵

叮叮叮叮......各位早晨, 各攤位現已開門營業, 歡迎光臨~~~
咁又立到2雞啦~~
開心時刻~~ Pisagut~~

狂人日記

引用:
原帖由 Pisagut 於 2006-8-18 09:18 AM 發表
叮叮叮叮......各位早晨, 各攤位現已開門營業, 歡迎光臨~~~
咁又立到2雞啦~~
大家輪住洗野…
砵砵砵

引用:
原帖由 炮艇工兵 於 2006-8-18 09:40 AM 發表

未講早晨添.

火哥!!!!!!!!!!!!!!
開心食晏時間到!
砵砵砵

終於又捱到 weekend la...............
火哥................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。