推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-7-3 00:21 發表

唔係甘邪呀, 睇黎你真係比我5年既更苦......加油朋友, 因為你都睇翻之前既兄弟全都好翻, 另外之前睇電視同聽節目都係話皰一定會好翻, 比多小小時間啦, 我都5年, 加油兄弟!!
真係好邪, 其實有啲中皰師兄都係未好, 不過因為皰呢樣野, 你就算唔食藥, 佢都會發完自已好, 所以啲人都慣左, 無再上嚟, 講真就算普通人中皰1型係口, 面, 好多年都有可能再發, 我真係灰到爆

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-7-3 14:52 發表

你果時好似個陰囊有D好叫乜野青苔既東西啊, 師兄. 而家都仲係間中發出來嗎?
師兄你仲記得, 果啲叫陰囊苔sin, 好返好多, 係皰一直唔好

引用:
原帖由 熊貓 於 2014-7-3 22:56 發表

師兄你仲記得, 果啲叫陰囊苔sin, 好返好多, 係皰一直唔好
記得啊, 因為果時我成日都同你交流呢. 唯有樂觀D, 增強抵強力吧.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-7-3 06:54 發表

我而家生活好健康啦, 無再上東莞啦得閒跑步郊遊, 好爽.
睇到好多兄弟好似你甘全部好翻真係好開心!!

各位師兄我個情況如下
今日去完一樓一,囡囡環保吹,有套性交
但事後諗返有躠憛A第一次比囡囡環保吹
上網爬過文齯H一時又話高風險,一時又話低風險
我又唔知囡囡口入面有無傷口
我想問下
1.環保吹風險高唔高?
2.最易感染咩病?
3.潛伏期幾耐?
4.真係中招去邊到睇最好?
唔該哂!

有冇人可以PM Dr Ho detail 比我。。。。。我好似中左招

世界盃

兄弟,
世界盃最後一場,我睇好德國。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2014-7-13 23:12 發表
兄弟,
世界盃最後一場,我睇好德國。
師兄, 收左錢未?

引用:
原帖由 ebebaba1234 於 2014-7-15 10:23 發表

師兄, 收左錢未?

各位ching好,報告一下進度先。
小弟自從5月頭M再發現復發一粒花之後,M左dr Ho 冷凍左之後。都兩個幾月啦。傷口早就埋晒,依家暫時都無發現有復發。
復發呢次我係dr HO幫我搞,相比我第一次。無論診金同醫德,dr HO我都俾高分。希望大家都早日康復!過返正常開心既日子。

Dr Ho,  New address :  Mass Resources Development Building , 12 Humphey Avenue, Tsim sha Tsui,

三個星期前終於忍唔住又去玩左次,全程有帶套

今日發現JJ底有三點好似酒米既白色點,係咪花既早期形態黎

回復 17912# 的帖子

師兄, 有懷疑都係快鱞鄞憟肭

引用:
原帖由 Superdown 於 2014-7-19 12:33 發表
三個星期前終於忍唔住又去玩左次,全程有帶套

今日發現JJ底有三點好似酒米既白色點,係咪花既早期形態黎
睇醫生好過自己估估下.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-7-2 16:21 發表

thank you brother!!

新地方好似容易預約了...我因為有皮膚問題(疹之類皮膚問題),月尾會找他,之前舊地方預約甚難,現在很快便可

引用:
原帖由 Tony1 於 2014-7-28 20:18 發表
新地方好似容易預約了...我因為有皮膚問題(疹之類皮膚問題),月尾會找他,之前舊地方預約甚難,現在很快便可
可能貴驉C

引用:
原帖由 byestar12345 於 2014-7-31 13:59 發表

可能貴驉C
又不是.....一點也不貴

甘dr ho舊既病曆咪無哂囉, 點check翻? TONY兄你照講翻之前既野比DR HO定點?

回復 17918# 的帖子

Stanley師兄,Dr Ho...轉鷛s地方,我睇魖潀腹A好似D病歷都轉埋過去!我都無從頭講一次……

回復 17918# 的帖子

Doctor Ho 搬的時候講過, 病歷紀錄他會帶走,所以不會有甩漏。新診所目前上去覆診四次了,對比較診所診金平了,但地方細了很多。上星期六去覆診時差點沒位坐。

同意師兄講法, 地方真的細好多. 收銀又近坐位, 好似無咁保密。

我都好久無見何醫生, 對上係三月,應叫好返啦。 今次上去係檢查下,都無甚麼特別。

龜頭炎係因長期用滴露(橙色蓋的那一隻),用轉了其他洗

龜頭,好返9成多。

雙手及腳都出疣,可以醫好,但要長時間,怕傳俾小朋友,其他都唔怕。

腳都OK9成,係手出了好多好細粒的。

祝各位早日痊癒。

引用:
原帖由 sblade 於 2014-8-7 23:00 發表
Doctor Ho 搬的時候講過, 病歷紀錄他會帶走,所以不會有甩漏。新診所目前上去覆診四次了,對比較診所診金平了,但地方細了很多。上星期六去覆診時差點沒位坐。

祝你地 早日康復 身體健康
中左招 先知只有親人最好

回復 17915# 的帖子

TONY 大哥

好耐無見, 你點呀

小弟大約9個月前去mk骨場玩全套,玩完後隔十多天頂唔順就打飛機,只用紙巾清潔,到晚上沖熱水涼 jj 根位置龜頭就好痕,同有紅點,同有時似火燒,幾天後頂唔順,去左睇家庭dr 佢有皮膚及性病學既,果日佢叫我四小時唔好小便,抽分秘物驗,話有大便菌,同唔知乜,食左一星期到,無事,但兩三個月又痕一次,次次話包皮發炎,過多兩個月到,春代出左幾粒黑點,唔知係乜有時會痕,但都幾個月了,又無大到,同春代好痛,睇過dr 同急診室話無事,只俾只痛葯,直至兩個幾月前,頂唔順去左骨場,只推油打飛機,過兩個月到陰莖生左粒蒼用手咇左出來,第二日驚走左去油麻地社會衛生科,驗,佢同我抽左血,同分秘物,係顯微鏡到睇話無菌,唔記叫佢睇代底果幾粒黑色係咩來,因為好驚有愛滋及梅毒,已經過左兩星期有多就拎報告,請問有去過社會衛生科 c兄,如果驗到有問題係唔係會提早打來 ,因為我又黑仔腳踝又又生沋,春代又痛到想死,代㡳又有幾粒黑色野,最驚中埋最大獲果兩隻重有幾日拎社會衛生科報告,好驚中左hiv 或梅毒 ,請問dr ho 電話幾多號同位置,診金如何,我想睇下代低係唔係中花花,萬分感激。

相關搜索目錄: 清潔

黑點有機會是疣, 早幾年前 MAN002 及我都係黑點. 你最好去睇下專科.
黑得嚟係光滑的, 少突.
Good luck.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。