推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

新版唔掂呀好多兄弟都用唔到, 入唔翻黎, 版主可唔可以 post清楚d話比佢地知點樣容易入翻黎呀

Tony唔好咁啦, 依個topic係你開, 之前我地可以, 而家都可以, 好多兄弟需要你幫手架

引用:
原帖由 francc 於 2006-8-23 09:06 AM 發表
各位,小弟應該中左梅毒,想問我應該做d咩....而家個心好慌..
而D不能拖, 即去睇醫生啦!! 唔係耐左重大件事

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-8-24 01:08 PM 發表
未看醫生,就怕東怕西,懷疑東,懷疑西.未中過招的人唔該收聲.小弟一出post就寸人,請見諒.kk00738255:強什麼?難道你說中招值得強,高興?
Tony你出黎我一定撐硬你!!

引用:
原帖由 yuppies 於 2006-8-28 08:41 AM 發表
政府(油麻地)和皮膚及性病科私家醫生都有,
政府頭一次睇覺得好求其,驗完之後說沒事,
抽血等3星期,個心情真係形容唔到,
之後等唔到,跟著2日後頂唔順,
走去睇私家,跟手驗尿等詳細化驗~~~
3日後覆診,依原體陽性 ...
yuppies 兄
請問你去邊度驗架, 可否介紹, 要幾錢? 另外如果真係有依原體要醫幾耐?

好唔開心呀Tony同你一樣疣好翻大半年但突然又復發左一小粒,你而家點呀,真係好煩.

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-8-30 07:00 AM 發表
stanley兄,
我諗你不認識我的, 我偶然也會看帖子。我都係剛剛復發, 是第一次復發, 第一次係係2個半月前, 真係幾唔開心, 早個幾星期前做冷凍, 依家還要早晚洗傷口, 同擔心重有其他。我諗我地要用保守樂觀的心態去 ...
bkandwh兄你好翻後隔左幾耐先復發? 一年定幾年?

Tony唔好再理過d無謂人了, 話唔定都係sam1234黎, 通常個d友仔都係白痴仔一名無野做咪黎post下囉, 我都唔想浪費氣力同依d人吵, 反正依家重係咁多兄弟支持同分享, 咁就夠了.

不過我都唔會放棄既, 各兄弟一切再繼續努力

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-8-31 11:24 AM 發表
多謝伙記兄同kariyui兄意見, 總結一下,

飲食方面平均d, 少肉多菜, 多d食生果飲水, 個人健康d, 抵抗力都好d
1. 足夠睡眠
2. 保持開朗, dont think too much (成日擔心都唔會早d好返 ga la)
3. 多做運動
4.  ...
bkandwh 兄三個月內復發係好正常, 我之前都係, 但係依家係大半年, 所以我先擔心.

另外我還沒到大陸試醫, 因為好翻後真係每日訓3-4個鐘都無事, 所以以為無野, 現在可能會再考慮, 不過而家最煩唔係依d......................

相關搜索目錄: 飲食 運動

總之大家繼續努力啦, 伙記兄放心啦, 你半年了一定無事

Tony當年sam1234更難纏, 每日幾個post而d小人算佢地啦. 最主要真係依個topic幫到好多兄弟包括我, 起碼有一個舒發既地方, 我之前同依家睇咁多網站幾大都好都無依個topic咁詳細同人多, 我地只係希望想繼續落去, 幫人又係自己舒發又係, 同見到d老朋友一個一個好翻黎post下近況都好開心了, 希望一直支持topic落去等大家有暢談既地方.
伙記兄放心你一定無事, 可能我只係病多先覆發, 你應該半年無事就ok, 幾時結婚記得post出黎等大家恭喜下呀!! 我一定push

相關搜索目錄: 結婚

哈哈tony真係橋,我地post左都一年多了,多謝各位分享.
伙記兄未不過就

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-9-14 12:55 PM 發表
stanleysex兄 :小弟又有疣了.醫生說應該是復發,因與一年前的位置差不多.但我自己覺得與再出去玩有關.
Tony我可以講一定係了, 所以最好以後唔好, 真係手尾長, 我諗我都因為係咁隔祚8,9個月都復發, 但今次只有一粒對嗎?應該不多吧

另外你覺得重有邊個討論區好?

係呀Tony和各兄弟真係唔好再出去玩了, yuppies兄為什麼你要通柜?

Tony唔好咁啦, 而家又到第10頁了, 都好多人分享, 唔好理d無謂人算啦.

另外伙記放心好了, Kurtlau都睇過我睇既醫生, 都知佢有時有d寸, 而佢應該都睇到眕所佢裡面去世衛同性病專科d証書, 上個月復發去睇完, 佢都同我講係復發, 但無講其他, 今日再去覆眕, 走時佢竟然叫停我同我好認真咁講, 我已一年了, 但再復發, 但現在只有很少的, 好翻後, 觀察四個月, 如果無就叫做斷尾了, 所以依個應該係各兄弟既好消息.

howtodoa & Kurtlau你好翻哂未呀? 伙記唔洗問你啦醫生話無事你就好翻了. 其他兄弟又點呀? Tony唔好咁啦你係依度大佬黎架.
現在好翻既兄弟心情可能好翻哂唔洗再輔度和分享呢 倒不如唔好去另外既地方post, 係你post一個用黎傾下其他野既topic啦, 等各兄弟多一個地方talk下其他

3m真係有用嗎?

kurtlau兄三星期無出應該好好多了, 應該係好既第一步了, 只要keep住就ok

kurtlau通常都係最辛苦頭三個月, 之後慢慢會平復的, keep住唔好食咁多蛋同海鮮會好d

應該話希望xocat keep住唔好再變就真!!

bkandwh我同你諗都一樣, 因為我上網睇過話食膽固醇會好大影響的, 不過當然一定不能再出黎玩了, 這個我同TONY講一樣敢定係因為敢而翻發, 所以一次都唔得,一定要有正常的女朋友和老婆先得, 算啦我諗各兄弟北上或本地幾好都試過, 依個教訓真係要收山了
MOCHILO不要灰心我同你情況之前也差不多, 頭幾個月係咁啦, 我一年後都有啦, 不過我係出黎玩翻一次就哀左, TONY都係, 所以就算做足乜設施都無用, 最好唔好玩啊!! 多做運動啦

相關搜索目錄: 膽固醇 運動

伙記兄你有無問過dr ho一日大約有多少人去睇依d病?

另外dr ho冷凍一次要幾錢, 我都好似重沒掂

多謝各位兄弟關心, 我懷疑重未全好, 應該重有好小, 但冷凍是不是真的好痛?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。