推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 howtodoa 於 2007-2-3 03:45 發表

stanleysex兄, 你好呀, 現在擦的藥膏好嗎?  有無話要擦幾耐呀?
howtodoa兄你呢? 終於ok了嗎? 我係安全起見一直搽, 另外好似成日都覺得原位覆發咁

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-2-7 06:27 發表
昨天去了dr.ho驗尿,佢唔肯定我有無中招.
希望無事la
我最衰就係睇左個王綠呃左6000元都無報告睇
好在有這個forum
有報告後記得report比各兄弟啊, 另外聽到咁多兄弟努力同病魔鬥, 有大家一切努力唔放棄, 人都開心d Kurtlau兄, 有我地咁多人support你一定無事既

引用:
原帖由 kk79 於 2007-2-8 04:31 發表
剛剛我女朋友做了檢查, 醫生說他有菌... 要做種菌... 下星期拿 REPORT..
唉 .. 好擔心呀!!! 都唔知點..
kk79可否pm我醫生點知你女朋友有菌同埋點樣做種菌, 咁你呢點樣做種菌同醫生有無話大約有咩菌,一次要幾錢?

引用:
原帖由 kk79 於 2007-2-9 06:22 發表

E 個真係唔知, 為佢自己去.. 我都不在埸。

checking: 5xx
種菌: +3xx
check衣原體:+ 5xx 好似

但我好有d 疑問, 點解佢話 抽血就可以知道= ="
點解我係驗尿既...
嘩真係好貴啊!! 想問下各兄弟種菌係點中架, 打針定點?

kurtlau兄唔好灰心啦!! 過年又係新一年, 無事既放鬆d啦, 我成年幾都未灰心, 你問問tony兄就知啦, 我重搽緊你d藥膏, 可能係心理問題啦, 過埋年無咁忙就去再全身check

Tony不如遲d攪個上深圳正經骨之旅啦, 等各兄弟放鬆

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-11 16:42 發表
kurtlau2005
我之前也因為腫這問題轉了好幾個醫生.得出一個結論,就是抗生素+抗生素。還有就是如果醫生用類固純藥膏消腫就千其要小心。
想問下各位兄弟係咪做冷凍各位都一定水腫,最快要幾耐先好? 伙記兄你好似好快好既?定你無水腫? 現在有無芭?

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-12 10:37 發表

Tony1兄
多謝你提供,年二十八.我再去揾Dr Ho.
因為發現一.二粒疣在舊位置返發.
即做冷凍.早做早著.
Minghin兄你有無考慮做激光或電呢? 下次你幫手去問一下dr ho做依兩種會唔會有水泡定有咩副作用?

先祝各位豬年身體健康, 多謝各位兄弟一直陪我!! 大家繼續努力!!

引用:
原帖由 hahadad 於 2007-2-15 15:39 發表
Dr. Ho said I may have HVP and I have to retest to confirm. I am so afraid that I may lose my girl friend.
He give me drug to take and say it should be Ok to control the disease. Dr Ho is very kin ...
早d醫好佢就得啦, 女朋友會原諒既, 只要你以後好好對佢, 依度好多brother都係同你一樣情況包括me.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-15 17:41 發表
stanleysex
豬年身體健康。

大家繼續努力,加油!新的一年願望是這題目瀏覽人數更多,更多CD-ROM入來。希望這題目可以成為全香港TOP 1的性知識題目。
Tony當然祝你豬年搵到超級好工同埋搵到你既另一半啦

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-16 05:26 發表
stanleysex
工已找到,另一半還未有.

祝各位豬年快樂,行運一條龍。
各位brother大家咁話最緊要我地身體健康!!

Tony咁咪好消息囉, 工搵到, 另一半快啦, 搵翻個豬女囉 但係記住要keep坐出post呀!! 唔係我地既心血topic就完了.

豬年行大運,各兄弟身體健康!!

引用:
原帖由 yuchi 於 2007-2-23 04:42 發表

agree......
老實講唔出黎玩真係唔係男人啦, 小弟未中招之前都估唔到依家會咁啦, 在我身邊真係暫時未聽過有朋友無出黎玩過, 老實講大陸太大誘惑了, 有時真係正都你頂唔住, 但中過招後先知後悔的, 所以依個topic先咁受歡迎, 分享和提供各兄弟的遭遇, 舒發心低既難受, 盡快處理自己問題和醫好自己, 再重生健康做人.

快2年了希望一直落去幫到更多兄弟啦, tony係唔係呀

伙記你而家點呀, 好似無派利是比我地喎, 第一年派係咪好唔慣呀

引用:
原帖由 superykk 於 2007-2-26 02:10 發表
很後悔為什麼不一早找到這個網頁.........

小弟在政府醫椰菜花醫了近8個月都未好,而且最近更嚴重了,比以前更多更大粒......在肛門位置.....

見到很多兄弟找專科醫了半年幾個月都已清得7788.很想快點消滅d病.
superkk兄請問你是否同性戀? 點解會生到肛門位置?? 應該正常無無可能?

引用:
原帖由 chris_87 於 2007-2-27 14:33 發表

多謝,我都希望唔係,而家唯有等結果,但係anyway,心情真係好左好多.
chris兄放心啦, 我地依度好多兄弟包括我同你既情況一樣, 你睇左舊post都知啦, 我同tony,伙記兄都醫左咁耐, 睇過好多醫生, 醫生都講過左幾個月或一年就無事了, 除左你去玩. 但當然要找好醫生好好醫啦, 一次睇好佢.
如果有咩心唔舒服就pm我地啦. 我開頭咪一樣想過死又驚a仔. 不過如果6-7粒都係就煩d, 因為真係比較多, 通常都會係相同位置再生既.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-28 10:13 發表

我同你一樣,由最初前面生咗一粒,
睇政府醫生醫到有6-7粒.
位置肛門又生咗一粒.
連大腿後面都生埋.
Dr Ho 話基本上o個D位置係好少會生既.
除非係有傷口感染到.
所以早D睇私家好
Minghin & superykk多謝哂你既資料, 想知道你地點知肛門會有疣, 係咪dr ho會一次幫人檢查哂? 因為我人係外地, 翻黎時想一次過搵dr ho再檢查一次?

引用:
原帖由 chris_87 於 2007-3-1 14:58 發表
今日收到電話,化驗結果o個粒係珍珠疣,雖然都係疣,但係比濕疣好...無咁難根治,Dr ho話通常冷凍一至兩次就可以斷尾,而返發機會都唔大,所以..而家決定會搵返dr ho醫,我想問下大家,係咪冷凍只收一次錢? ...
通常化驗幾日有結果? 咁有無驗血和其他? 結果都係咪一切知道?

引用:
原帖由 sheep999 於 2007-3-6 09:57 發表
今日去睇Dr.Ho,我話食咗政府診所開嘅四環素治非淋三個星期,好似好咗及再無病徵,但都想檢查清楚有無嘢,DR 話現階段唔駛食藥,剩係驗DNA有無依元體,雖然政府都有種菌,但TONY兄話齋信唔過,但 ...
SHEEP999兄請問你檢左邊幾樣野?

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-6 17:24 發表
各位努力呀!我們這題目快突破30000人次瀏覽,很快便追到舊版的50000.祝我們早日康復,身體健康.
我睇左其他版, 好似XOCAT又多翻好多人睇了, 希望可以繼續落去啦

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-8 15:34 發表
多谢,各位师兄,在这里说了这么多的经验。
没有中X,并不会明白!
另外,
Tony 兄,

小弟于三个前,在骨场打JJ,中了前列腺炎和龜頭炎 ...
brother睇你的資料打簡體, 你係大陸嗎? 你可以過黎香港醫嗎? 另外你大約幾歲? 在大陸醫左幾錢呀

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-13 02:04 發表
死勒!唔知係唔係返發非淋,早上又有分泌物.真係煩
應該唔會呀, 我之前都係打支針食兩次藥就好翻哂

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-13 17:57 發表
stanleysex
你試過非淋?
係呀應該係差不多時間一齊, 所以緊記退出江湖呀兄弟

引用:
原帖由 hete 於 2007-3-18 01:15 發表
有腫呀...
幾粒....
Hete兄請問你有幾腫? 有無藥膏比你搽?醫生有無話幾時好翻哂?

Tony & Kurtlau兄你地一般冷凍完腫幾耐? 點沖涼呀? 重有幾時先好翻?

引用:
原帖由 hete 於 2007-3-19 20:03 發表

醫生話涼可照唔需要理....
有藥膏及抗生素,可能要做多兩次先好....
咁沖涼咪痛死係唔係呀? 咁醫生話你大約幾耐會散腫?

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-22 15:12 發表

陸xx是在沙田,最慘陳x餘切左2粒後連針收$4700好貴,下次返去拆線要$500,上次dr.ho切左2粒收$2500是用电灼
咁鬼貴, 頂佢醫乜呀半萬蚊

另你你張相跟本睇唔到有咩, 真係要用藥水試先知.

另外各位兄弟你地冷凍左咁耐係咪重有疤痕? dr ho有無話會退架, 見伙記兄成大半年都話重有

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-26 12:35 發表
去左dr.ho到切左2忽,有一点可疑,另外上次dr.chan切左的其中一点附近dr.ho話又似似地,但那兒剛拆線,唔知會否是連線太久,谷住d皮未回復.原狀看似一柆凸起,就叫佢一齋切左去分2個樣本化驗,我話dr.chan話 ...
其實係定唔係聽我之前既醫生講都可以先電左去, 咁咪唔會浪費咁多錢囉, 反正得個安心.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。