推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-27 02:53 發表
上星期六做衣原dna,d 護士好似變左白鴿咁, 真係唔好受
邊個醫生既護士呀? 咁你咪同佢玩野囉, 大大聲聲話我係比女朋友害!! 都係你地d女人扑街囉

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-28 04:13 發表
咪dr ho 度nor counter d 女護士唉我都唔知點講
個護士幾大呀? 老女人嗎?

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-28 10:57 發表

可能你未有gf or wife就講得咁易,但有得check清楚我會check lor
兄弟你一定無睇我之前和伙記一直既post, 我有老婆了, 唔理咁多電左會安心d,搽藥水都ok, 醫生講搽藥水可以另外有消毒作用, 無哂野咪安全囉 

另外Tony和其他兄弟你地係dr ho度睇個護士都有無預到白鴿眼對代?

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-28 04:13 發表
咪dr ho 度nor counter d 女護士唉我都唔知點講
Tony但係佢話係nor counter既, 不過比我都唔理佢地, 唔比人普通驗身咩.
係喎咁去到掛號洗唔洗話睇乜?

wart兄好難講的,你又唔係咁明顯,我相信只係睇相暫時無人答到你一定係唔係, 最好就盡快睇醫生檢查先啦,再用藥水試.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-3-30 10:27 發表
wart兄
見你位置生咗D粒粒.一定係有問題架.
係乜野都要睇醫生才可以正實,
早D醫,唔好遲,遲咗傳染開去就手尾長.
祝你好運.
minghin兄講得岩, 快去睇安全d

引用:
原帖由 superykk 於 2007-4-2 06:18 發表
今日又去了找DR.HO~~~~~今天早上明顯比平日多人!
可能是因為DR.HO來緊會放一星期假的關係~~~我在哪裡逗留了差不多3個多小時剛可以離開~~

未看DR.HO的朋友~明天早上之前好去找DR.HO啦~不然又要等一星期
Dr HO係咪booking時間係自己決定? 咁book下午咪得囉

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-7 16:48 發表
各兄弟請認真幫下我,近半年發現d精好杰冇水份同有d一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西,以前係咪咁唔肯定,但就肯定會希d同帶小小小份(所以請認真留意你地你地d精有冇一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東 ...
大佬睇係真係好大鍋, 快去睇醫生啦, 網址tony已post了幾次出來, 請看上頁啦 quick

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-8 08:45 發表

咁你地d精有冇呢d粒粒
一定無啦你既情況應該幾嚴重下唔好遲盡快睇醫生後再report比大家啦, 真係未聽過你既情況病例

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-9 09:23 發表
就痴線,你地條舌頭是否這樣,好想有人話我知正常,今日找了一dr看,求期see2下話正常,比d維下命同藥膏我,舌底下左右2邊近大牙都有幾條長長尖尖的粉紅色肉比這張還長http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/smalljjbigjj/a ...
我雖然唔係醫生, 但係真係好大鍋啊, 沒見過有兄弟咁情況, 我猜可能會係梅毒或其他細菌感染, 一定要搵專科, Dr Ho或其他Tony之前post出黎過d, 唔可以再等了.

你的心情我們當然明白, 我和好多兄弟都一樣試過中招, 當時心裡既感覺好難受, 但結果都是一樣, 只有勇敢去面對啦, 你是女朋友傳定出去玩攪到咁架?

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-9 15:35 發表

你看我之前d post呀,2005年中去 x骨之後冇去過,你條舌我圈住的位置用棉棒掃下會咁嗎
一定唔會啦, 可過2005到而家先??? 有d奇, 真係唔肯定係乜, 我相信暫時無兄弟係咁樣.

各位兄弟我今日終於去左試下聞名已久既dr ho, 最唔開心既就係confirm真係翻發一粒, 做了冷凍, 第一次做但一d都唔痛同埋無水泡腫, 但疣重係度,佢話要成個星期先自動luck, 請問係咪? 因為今次翻發得好大粒呀, 不過係前幾月開始, 好細, 我都以為唔係, 點知.......唉.........希望真係last, 重此退出江湖了
不過dr ho真係好nice, 四眼故娘都ok, 還介紹個婦科比我另一半去check.
佢介紹左佢過度一位dr劉樹邦各位兄弟聽過未呀? 好唔好架?

Tony重有溝到女未呀, 希望你快d溝到件正野, 以後退出江湖啦.

各位未好既兄弟繼續和小弟一切努力啦, 只要唔放棄一定會好既

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-17 14:43 發表

stanleysex兄你粒疣幾大,生在咩位呀,咩色架,今日dr.ho話我有粒似but又應不是,冇用藥水試,你有冇用藥水試,有冇變白呀
我無用藥水試呀,佢話係就做了冷凍了, 正如我之前睇過個醫生一樣,佢test都唔test, 用左藥水先, 反正藥水係有消毒作用, 唔係都無問題, 係就更加可以殺左或清左大部份疣, 所以我之前點解叫你係唔係都做左先, 得個安心, 唔洗好似我等左半年確定係先去做, 我而家都好驚有無傳到我另一半, 因為成半年需然有用套, 但都驚, 不過dr ho話我生既位置有用套機會傳比人很低, 但願如此.
咁朋友你另一半check左未呀, 睇既係邊個婦科醫生呀? 好唔好架?

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-4-17 14:22 發表
tony 大哥

你最近點呀, 我呢排工作好忙, 所以好小上來, 你情況點呀??? 仲有無事

聽到stanley 仲有返發, 有少少唔開心, 因為大家都是老朋友, 希望佢快d好返
伙記記得住好好錫你老婆唔好再出山了, 真係好驚架, 不過dr ho都話係會斷尾既, 除了再玩受細菌感染, 生bb都無問題既.

另外dr ho醫術好唔好我唔敢肯定, 但係得法國醫院既門診部應該一定唔差, 有時真係人夾人既, 但起碼佢既醫德真係好好!! 係一個好醫生

引用:
原帖由 kk79 於 2007-4-17 04:46 發表
大家好, 最近很忙耶.,. 終於回來了, 先報告一下病情: 非淋, 努力吃藥中.. 上星期dr.ho 替我做種菌, 星期4拿 report, 但早前我一直最擔心的事。是我女朋友是有也有感染呢!! 她 blood test 後, 好彩沒有><||  ...
kk79兄唔好敢啦, 好多兄弟包括我既處景都同你一樣, 比你更難受啦, 佢肯原諒你咪係真係好愛你囉, 你睇伙記兄而家幾開心就知啦, 你女朋友一定係你結婚對像了, 咁好既女仔唔好放過呀, 只要你唔再玩就得啦, 我而家都怕了, 所以一定唔好玩了.

另外請問你女朋友去邊個醫生test? test左邊幾樣野幾銀呀?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 nokipias 於 2007-4-17 16:56 發表
好開心可以搵到呢個帖, 我比個病攪到好辛苦好想發洩一下...

我今年24歲, 兩年前第一次出去玩, 到而家兩年幾, 個病仍然未好, 病徵有小便痛, 睪丸痛, 睪丸兩邊的位置痛, 會陰部痛...等. 睇過幾個醫生, 先後話我前 ...
已pm你了, 唔好放棄唔開心,又唔係絕証, 好多兄弟會係度支持你同同你分享, 只要日後唔玩就好了, 雖然難但當你好似我咁翻發又驚翻發你自然就唔敢了.

無錯香港既醫生係真係好多都係國際級, 好似我之前睇過個都係去過世衛, 但講到醫德dr ho一定係第一, 同佢夠細心, 唔會好似好快趕你走, 又唔會古意叫你點加錢加錢, 解釋得好清楚比我聽點解點解同無病徵就唔洗驗住, 真係一個好醫生.

另外多謝各位兄弟關心, 有你地多年支持,先有而家能去面對現實既我!!

Tony如果到時溝到女時記住post埋女朋友張相黎see see呀 等你好消息!! 另外而家份新工點呀ok嗎?

Tony所以都叫你繼續啦, 只要我地真係幫到人, 人多人少都無問題啦, 繼續幫好似同我地身同感受既人啦, 將你既好post留傳落去

deleted due to suspected 誹謗.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-4-29 14:26 發表

前幾日再去Dr Ho 果度做冷凍.又有翻發.
我都只係要消炎藥膏..唔再食抗生素..
食得太多日後都有副作用嘅..
只要小心處理傷口..應該無問題嘅.
請問食得多抗生素有咩副作用?

引用:
原帖由 kakochi 於 2007-5-3 15:04 發表
其實我好想同大家講
我咁大個仔一次都未玩過
同而家個女朋友行左6年
呢6年都冇掂個第二個女仔
但早兩星期我女友發覺有d 粒粒
仲串埋左一齊成條咁
我就上網睇係咩黎
到佢去睇醫生就知係呢d
我同我女友都冇 ...
我睇的醫生都話正常來說一定係只有性行為才會傳染的, 但看一些報紙就有講話可能去醫生到做檢查時醫生唔記得洗之前病人用品或去公眾厠所時厠所水都有可能傳染到, 不過機會當然有, 不過好低好低, 所以你自己覺得啦, 如果你愛佢就無謂計咁多啦.
而家最緊要快d睇醫生啦. 我dr ho的資料放左公司, 不過Tony會好快p.m比你的放心!!

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 nokipias 於 2007-5-1 03:09 發表

我只可以話而家唔敢, 唔擔保遲d 會唔會受唔住引誘再去... 所以我都叫同我去玩的frd 以後都唔好再叫我去玩...

之前同個女仔出街, 離遠見到幫我睇過性病的醫生, 即刻要兜路走............唉
邊個人無錯過呀, 只要以後好好做人就得啦.

dr ho四眼故娘超好人, 我走時重好有禮貌咁比我佢過邊既婦科醫生資料比我, 等我可以帶我老婆去睇, 不管係hard sales定咩, 真細心同professional.

唔玩真係好難, 但到好似我咁既時候心態就真係唔同, 我用左100%鬥心去戰勝左佢了, 因為我真係好驚, 淋病同疣都試過, 真係驚到萬一連未有既過d都中埋或翻發, 真係死一百次都唔夠, 真係驚到唔無法形容,次次唔信就真係中, 所以依種感覺不法形容的, 依個係我自己個人既意見姐, 我都知唔玩真係好難, 所以各位兄弟緊記盡量做足設施比無做好啦.

引用:
原帖由 heehee0907 於 2007-5-1 01:24 發表

她說的沒事 應該是說可能短期間不會復發 性病中淋病梅毒這些都算好醫
因為只要發現的早 照著服藥後都會好轉
但是有兩種病特別難纏 一種叫疱疹 一種就是濕疣
因為這兩種都是病毒 會持續的留在體內 你 ...
頂你梅毒係最難醫架, 唔醫好同唔知自己有中既重有機會死人, 你查下啦白痴.

98%你醫學上講既, 當然一定要有保留啦, 萬一受到感染就會比較容易再覆發既意思, 你去問下有權威既香港醫生啦. 你知啦世界好多你d人有咩覆發又阿支阿左, 唔諗下自己再做過乜所以翻發, 又去醫院發皮4, 咁一定要保留啦, 所有病都係咁啦, 包括感冒都係啦你問下醫生先啦

引用:
原帖由 heehee0907 於 2007-5-3 23:43 發表

我說如果"早發現" 你沒看到嘛? 你看文就是這樣的"白痴"嗎? 梅毒第一期生殖器下疳你會放任讓他爛不看醫生 那我也隨你囉...
當然要看醫生的 你可問下醫生是否可百分百確定嘛 你點解不去問 ...
唔知邊個白痴, TONY我敢肯定佢一定唔係醫生, 又係鍾意上網搵料, 上網搵料就搵清楚啦, 梅毒第一可以隱藏係體內你唔係即時發, 照你講等得黎死Q左啦傻仔, 唔係醫生點解要叫人去驗血先知道呀, 咁叻就神先啦, 重有爛唔係一定係梅毒呀重有好多皮膚病既問題架, 重有梅毒唔一定係生殖器先有, 身體其他部分都會發架, 上網再搵清楚先啦醫生.
唔知再租一套之前李莉莉怕既3仔講比日軍強完, 梅毒生到成身都係先講啦大醫生我服左你了.

同意大家可以問一下kurtlau2005兄就知道了, 佢睇過超多醫生, 每一個說的結果都唔同, 最後攪到浪費好多錢, 所以唔係話隨便一個醫生或上網睇話係, 要真係好似我地咁d當事人知道先係,所以咩叫臨床實驗呀.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。