推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-3-27 00:04 發表

熊貓兄有冇小朋友?
無, 都唔咁搞

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-3 22:45 發表
各位c兄,我真係好down....

我最近玩左三次,琴晚發現jj頭到有粒野,今朝即時去政府診所睇,佢話生花。查左一次藥,我想問上十五樓會唔會好d?
明明三次都全程有套,我唔明點解咁易中,仲要係中係俾個套套住既地方 ...
懷疑就睇個私家醫生, 呢到好多人用套都中招, 我自已都係

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-4-8 16:24 發表

Thanks ching 既資訊, 咁係吾係如果做完之後兩星期都冇症狀, 中\既機會就好微? Thanks
皰中招正常2週內會病發

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-14 18:51 發表

Stanlysex 師兄,我真心尊敬你5年後鴾竣悀揭酗艉J褸社y我呢個新人,剛剛PM左你。想同你傾兩句可以嗎?

PM度我留左我手機號碼
因為Stanly師兄知新人有幾驚幾迷茫

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 candycandy 於 2013-5-15 09:42 發表
好長時間冇上來, 大家都要加油! 煙酒對身體冇益, 都係盡早戒啦!
Candy, 好耐無見, 妳幾好嗎?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-5-24 11:41 發表

neoguy5555兄咁你而家點情況呀? 應該一齊ok
Stanley, neo 師兄, 希望你地ok, 我都幾年, 啲皰幾個月就返嚟探我一次, 雖然都習慣有事就食藥, 不過都會有啲灰, 所以中花既師兄, 放心啦, 花比皰易醫, 因為花係皮膚表面

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-5-29 12:43 發表

另外你有無pm問之前d兄弟? 佢地而家點情況?
Stanley兄, 之前有聯絡過, 我都講左, 皰比花難斷尾,  但係就算唔食藥都會自已好, 所以好多中皰既師兄都慣左, 再無上嚟, 因為真係唔知幾時先斷倒, 至於時間越長體內病毒越少, 我唔知皰係咪都係一樣, 定係我比較黑

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-8-2 12:10 發表

所以都話只有我比較黑仔同之前因為睇錯左醫生出事, 用藥水係廢既唔夠深入去殺菌, 而且攪到之前損哂爛哂jj發炎等, 係第一次好翻8個月後翻發, 所以一定要用冷凍夠深入正常既應該1年內至1年半左右會醫好, 過半年無翻 ...
Stanley兄, 你OK既, 各位中花既師兄, 你地會好返, 只係時間問題, 相信中皰既師兄明白我地都幾難好得返, 少返發都算好!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-8-4 23:42 發表

中皰比花麻煩
中皰比花無咁多皮肉之苦, 問題真係好難好................睇返自已係09年8月出事, 唉

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-10-31 23:33 發表

放鬆d啦, 你都識講依度除左我咁黑仔外, 其他兄弟都好快完全好翻, 你同識講啦都唔見哂人就知啦, 可能下一個到你呢! 只要照正常去睇醫生, 介煙酒, 好快會攪掂的, 唔開心咪黎吹吹水會放鬆好多架, 我覺得有d野未必全 ...
Stanley 兄, 中花唔算黑仔, 好似我地中皰先黑仔, 都4年啦, 啱啱又返發, 真係沒完沒了....  不過係一個大陸皰疹戰友網見倒有啲新希望, 中皰既兄弟可以睇下, 唯有希望在明天啦!  雖然咁多年, 每次一有預兆就即刻食藥, 不過每次返發都係有啲灰, 大家繼續努力!

http://www.reuters.com/article/2013/11/07/us-agenus-study-herpes-idUSBRE9A60ME20131107

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-11-11 21:06 發表

熊貓兄唔好灰人, 重未破我紀錄, 我都5年多DD先好翻, 唔好放棄, 而我都同你講一樣, 之前講過啦係應該6,7年前個時我好驚晚晚都有聽電台(新城同可以收到大陸台, 你試下用FM就知, 收到又係問依D問題), 而睇大陸電視台 ...
醫生都話無咩可以做, 都係靠自已抵抗力, 花係皮膚表層易搞啲, 冷凍等可以直接殺, 皰病毒成日隱藏係神經, 好難殺到.......   相信中皰既兄弟都知幾煩, 不過有時阿Q啲, 又唔會影響正常生活, 日子都係咁樣過, 大家努力, 希望真係可以好快研究成功新藥, 可以徹底清除病毒!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-17 23:59 發表

其實經過咁多年依版同醫生講既經驗, 網上面同醫生既理據話正常8個月後都有機會疣先出黎, 但正常好低, 有就會好快出黎, 不出一個星期就會出, 近來看到多左兄弟係度post諗翻起8年前係度既我, 真係好驚好驚想自殺想 ...
我絕對覺得花係會好, 只係時間問題, 中皰既就真係唔知何年何月先會好, 我都4年

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-4 10:40 發表
各位師兄你地好啊,

我都兩年幾無上過來呢度了, 還記得約2010年左右發現出疣, 醫左同觀察左一年, 而家都無番發過了. 其實花可以醫得好的, 唔好灰心, 番發就即刻去冷凍左佢. 我而家都結左婚一段時間了, BB都出左世. ...
恭喜恭喜, 都話花易搞, 有機會斷尾, 我睇返自已原來係2009月9月開始皰皰, 就快5年啦, 仲係沒完沒了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-6-28 00:29 發表

熊貓兄你依半年重有翻發咩?
Stanley 兄, 係一直都有, 皰真係好難斷

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-7-3 00:21 發表

唔係甘邪呀, 睇黎你真係比我5年既更苦......加油朋友, 因為你都睇翻之前既兄弟全都好翻, 另外之前睇電視同聽節目都係話皰一定會好翻, 比多小小時間啦, 我都5年, 加油兄弟!!
真係好邪, 其實有啲中皰師兄都係未好, 不過因為皰呢樣野, 你就算唔食藥, 佢都會發完自已好, 所以啲人都慣左, 無再上嚟, 講真就算普通人中皰1型係口, 面, 好多年都有可能再發, 我真係灰到爆

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-7-3 14:52 發表

你果時好似個陰囊有D好叫乜野青苔既東西啊, 師兄. 而家都仲係間中發出來嗎?
師兄你仲記得, 果啲叫陰囊苔sin, 好返好多, 係皰一直唔好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。