推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

56 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

同意師兄見解, 驗了的地方有病毒唔代表會生,驗到無唔代表會唔生, 因種類太多,可反映的種類太少。 同樣, 普通的疣一樣可以生到陰莖及春代。 有錢又好想知, 都可以驗下, 但驗的地方未必檢查到咁多地方。

quote]原帖由 tkomantko 於 2015-1-26 09:23 發表 如果你覺得尷尬,完全可以請醫生叫姑娘出一出去,或者拉簾檢查至於"包"疹,潛伏期好短,即係如果染左,好快就出,你唔使驗血都知;HPV既話,如果你冇症狀,你驗來做咩?就算驗到有,你都冇野可以做,況且HPV好多種,驗血邊驗 ... [/quote]

師兄, 每個人都會有行錯路的時間. 錯了就改.

我驗到有HPV 11 果時同你差不多感受, 我都放開了, 個個都可以的. Take it easy.

我自己由細到現在,每年 SUMMER都會發一次至兩次包, 爛嘴角, NOISE, 無問題的。

事實一定無得斷尾, 但咁多年我都無傳俾我老婆. 放心啦, 痕及痛時就是反發的時候, 到時就唔好做愛.
引用:
原帖由 gaperic 於 2015-3-25 16:39 發表
我對上一次去玩係一月頭,出損口係三月中,中間無任何病徵,而以往更新未試過出損口。問過醫生佢都解釋唔到,只係講有齯H可以係長期潛伏隱性患者。

我有諗過係翻發,不過點都好我都會修心養性,珍惜、照顧好身邊 ...

各位師兄, 好久無上嚟。

現在都開始了人生的另一頁,努力找錢。

講下我對HPV的個人睇法, HPV有好多隻, 隻隻都唔同花樣, 因我手, 腳, 陰囊及腰都出過. 其實唔係好大件事, 手同腳有些種類會同時生在以上的地方,但個花樣唔一定會好明顯, 手紋粗了或不清晰的花紋。 腳就可以有粒透明水珠咁。

陰囊的花可以係平的, 但有色素變及突出好少。 (估佢係扁平尢)

網上講了好多方法對付呢隻病毒, 有食物(紅薏仁, 長期食), 用醋, 用蒜汁及冷凍或其他方法.
用醋, 用蒜汁方法都會痛, 日日都會用, 有痛就是有用, 如果皮唔損就無用. 有效就係會變黑色或干。

腳好返都成好幾個月,手好返三至四個月又在別的地方出現皮紋不清晰, 有醫生講可以不用理佢, 因手及腳太常見,但我一定同佢死過。

面上都有幾粒扁平疣, 早幾個月用醋精KO了5-6粒,有一粒早前又生過, 我無理佢, 最近見到佢自己消失了,同時有粒在眼皮的都自己平了好多。 (我估係食紅意仁)

接著係醋白反應, 好多醫生都唔用了 (林謂新講的, 佢話唔可靠, 太多因素會反白), 還有就是所有種類的疣都會有醋白反應(林醫生講). 還有, 陰囊生尖銳疣機會好細。

HPV通街都係, 如果你又係做錯事又出過中環驗野, 咁祝你好運。 無事都變有事。 出嚟都講天份, 早前有師兄講過, 身體好一定無問題, 身體差你就知。

在此多謝幫過忙的師兄, 祝身體健康。

HPV 食多些健康的東西,睡眠一定要足。 紅薏仁日日食, 做運動, 佢會自己變細。

我的龜頭炎也正式好返, 一年有多的時間。 多次重覆問何醫生, 佢都話唔係其他問題而引起的發炎。 多謝何醫生。

相關搜索目錄: 運動

我都痴了幾個月, 果時都想死, 現在還生存, 無事的。 後悔都無用, 向前(錢)看。 有錢就有方法。

同時包的反發同天氣有因素, 身體在情況又有因素, 我試有2年咁上下無出過。 食好睡好就好少發出嚟。 GOOD LUCK.
引用:
原帖由 gaperic 於 2015-3-26 15:45 發表

師兄,我自己向天發誓以後唔再去玩!

我只求上天給我機會好好照顧家人,希望依家後悔同改過仲可以趕得及。
做人真係好奇怪,永遠都唔識珍惜眼前東西,要失去左先懂去珍惜。

我知皰一定會復發無得斷尾。而最 ...

師兄你好,兩年後都話還有病毒?
咁何醫生點講? 可以點做?
引用:
原帖由 byestar12345 於 2015-4-24 12:07 發表
今天又要上dr. Ho處

引用:
原帖由 byestar12345 於 2015-4-30 23:28 發表
打了第一枝针。
冇洏i以做,低危鶧戎X花机N少,高危鶧戍韞[冇洏i以做。
唯有看自己免疫力。

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。