推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

牛肉汁 Poster

只記得茶餐廳有保衛爾牛肉汁飲。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 suewong 於 2010-12-26 17:34 發表 mygo, 你隻肥貓去左邊 ?
呵呵,睇得耐,換一下嘛。

引用:
原帖由 suewong 於 2010-12-31 21:28 發表 唔係我身嬌肉貴,曾經到公立 e-院/老人院 探病, 病人/老人 全冇尊嚴. 所以希望 e-保成事, 不過又怕是強積金翻版. 所以最可能在歐美終老...
黃小妹:是否響廿幾年前既事呢?

小弟托賴,多得上天庇蔭,一生未曾住過院,真係唔知公立醫院情況。
只在二十年前,踩單車跌過一次,要在臉上縫十幾針,時公立醫院護士姐姐及醫生都感覺好好人,安慰有加,當時護士姐姐仲話,咁後生,唔好打麻醉針,頂唔頂得住?唔係好左疤痕會好明顯,就唔靚仔架啦,叻仔黎架嘛,係咪?結果在無麻醉下縫十針。好彩,而家都完全唔覺。
近年雙親老邁,進院做過腳部手術,都感覺醫護人員態度唔錯。

相關搜索目錄: 醫護人員

牛肉汁並不好飲。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。