推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

100 1234
發新話題

XO球彩台,即時啟動!

半場買番個「大」@1.57有jetso喎!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-12 01:03 發表
半場賠率,如果認為阿仙奴可以後來居上的話,呢個「大」買得過!
我諗唔只入兩球咁少

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-12 01:46 發表
2-1!!!!!!!!!!  
好波!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-12 01:58 發表

齊齊收錢!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-2-12 02:02 發表

除左球證盲q左, 實在搵唔到理由點解韋根一分都拎唔到!

希斯基中柱、費明尼明推人無十二碼!

相反成日話自己踢飄亮足球的阿仙奴, 亨利等人幾次想插水搏慒!

亨利仲唔知做乜q發晒爛渣!

睇完今場, ...
輝哥仔唔駛咁勞氣。
我其實都唔鐘意阿記架,不過贏到錢咪係咁意贊下佢囉

引用:
原帖由 Butt 於 2007-2-12 02:15 發表
如果只計賽前投注,阿仙奴係驘波輸盤o架!

好彩有即場投注。。。
畢兄,我訓先啦
繼續贏多d啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-1 09:11 發表

駛唔駛移居返香港?

o岩o岩起o左身睇利物浦砌低巴塞

上半場,兩中眉一護空門,中匡射門11:1!開唔到個半場主勝認真唔抵o勒!

候利亞隊里昂半場輸緊兩粒,下半場要入三粒先有機出線,睇o黎瓜得!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:35 發表

等我出絕招,係即場投注買$10利記贏,再買多$10和      
咁到得!
早晨C中兄

引用:
原帖由 colin 於 2007-3-7 04:38 發表
邊兩個中楣?我買左比拿美首名,及和波........
咪係懷斯一球,施素高一球囉。
施素高果球入左實行笑死人添,因為果球係巴塞龍門解唔到圍「傳」畀佢架!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:41 發表

早晨 cat 兄    我都未埳L    12點睇碟睇到3點9就上網睇波  
睇o左兩套乜仔!?

熱烈慶祝利物浦晉身歐聯8強!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:48 發表

CSI ( miami )第一輯     大陸正版碟   
訓覺先

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 19:09 發表

我很贊同,但你個 Name List D 靚仔可能已經 3 個皇馬人; 2 個祖雲人; 2 個。。。。。

God Bless Arsenal  
完全同意!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-11-22 10:14 發表

李澤楷今朝飛緊去倫敦拍 7 麥卡倫   

半場:暫時贏住 1:0 先

2:0     

3:0   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-11-24 22:12 發表

你就威到盡  
晒o左冷加麻

引用:
原帖由 Sax 於 2007-11-24 22:16 發表

最好就主其他啦   
錯,係客其他

引用:
原帖由 Sax 於 2007-11-24 22:18 發表

咁咪又升好多級???
大大話話都可以從22位升到個位數卦

賓尼迪斯賓尼迪斯YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2007-12-9 23:28 發表
全場完:
馬後炮先講,呢隊米堡正牌神經刀,主場屆屆都有d冷野出品。舊年贏過車仔。前年仲威,一次過贏晒阿仙奴,車仔同曼聯!認真唔簡單。而家英超好睇囉,頭三隊只相差3分,如果利物浦噚晚生性dd已經追近好多。

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。