推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

100 1234
發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 筆突 於 2006-12-18 06:18 PM 發表

一個人睇波? 悶!

一大班人睇波? 邊有咁大地方?!

上黎XOCat睇波?

我無打錯字,你地亦無睇錯!皆因我地 ...
支持!一於今晚上黎睇波吹水啦喂~

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-18 07:43 PM 發表

今晚 4:00 ,一路睇英超一路係處吹水,今晚開台之作,唔堐掖ㄜn上薑銕      
咪係,4:00不見不散

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-19 02:04 AM 發表
又到格價時間:(as at 2:00am)

富咸 對 米杜士堡

亞洲讓球盤

馬會  1.94   1.90
澳彩  2.01  1.86

主客和

馬會  2.10   3.10   3.10
澳彩  2.1  3.2  3.18  

入球大細

馬會  2.5( ...
比較足智彩同澳彩o既盤路,我發覺有一個好奇怪o既現象。標準盤主勝兩家都係一樣@2.10,開盤至衣家完全冇變過。但讓球盤方面,足智彩從初盤讓平/半@1.92稍微調高到@1.94就停o左。澳彩都係讓平/半,初盤@1.88經14次調整到而家@2.01,當中最高@2.05!最奇怪o既地方係變化咁大(9%),澳彩都冇轉平手盤!玄機可能係何生可能想用高水吸你d投注,一旦和局殺你半注!睇客勝d飛咁堅,我諗開和機會都好大,所以我會投注@3.1和局!

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-19 03:04 AM 發表
Cat兄分析果然精辟!小弟亦覺得呢場和味甚濃,「窿對窿」機會甚濃!
所以小弟在馬會買入三舊米堡!

**** 本內容被作者隱藏 *****
英雄所見略同。我足智彩買左4舊水和,另波膽0:0@8.5,1:1@6各5條野。
一於『馬會錢、齊齊拎!』

引用:
原帖由 Butt 於 2006-12-19 03:37 AM 發表

哎,1860一開波就士哥。。。
3:0
我仲買o左奧厄讓球主客和客勝添

喂)))))))中兄,起身睇波啦!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-19 04:09 AM 發表
點解打到好似米堡主場咁  
上次富咸主場對愛華頓都係咁,上半場俾愛華頓襟住黎打,點知下半場富咸至黎料最後仲贏1:0添。

富咸1:0  

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-19 04:16 AM 發表

做乜唔嗌我?!?   
以為你揍仔唔睇波咋

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-19 04:16 AM 發表

好似唔使俾12 瑪
波打手都俾!

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-19 04:19 AM 發表

早晨  

咁快有波入???  
早晨Sax兄
我而家好茅盾!3x1買左富咸贏但拖左奧厄讓球客勝,可惜而家輸到冇影!單頭呢場就買和。

引用:
原帖由 Sax. 於 2006-12-19 04:25 AM 發表

米堡 7 倍   

C 中使唔使買番七條做套鄧
而家6.5倍

2:0 睇黎可以早d訓啦!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-19 05:43 PM 發表

睇番檑台個澳門盤阿仙奴受讓半球係1.85,但一向食水深既馬會讓球主客和買阿仙奴都有1.95,馬會冇理由咁益街坊,我都覺得利記會贏,而且唔只贏一球潻。
我睇利記贏3:0,報番聯賽輸波筆數

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-19 08:59 PM 發表
我睇阿仙奴,戰果1:2,再下一城
同你賭一餐飯好唔好?

我就特登4點幾起身睇波,點知冇波睇要再訓番。

引用:
原帖由 colin 於 2006-12-20 04:32 AM 發表
做乜延遲?

.........................
唔知,馬會淨係打左幾隻字:『因天氣惡劣關係,星期二 5 及 星期二 7 之球賽將延期舉行。』可憐我追燦美爾追o左兩次都要取消!

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-20 07:36 AM 發表
我就特登4點幾起身睇波,點知冇波又訓唔番。
噚晚場波取消o左,累到我大拿拿唔見o左41,000分添!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-20 08:22 AM 發表

個個真係較定鬧鐘起身睇波
個個都支持畢大大球彩台嘛!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-20 05:15 PM 發表

「盤神」剛剛出左貼士,皇馬贏 3:0  OR  3:1  
出埋波膽添,睇怕呢劑信心爆晒澎

仲乜今朝冇晒人?唔通

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-12-21 04:04 AM 發表

埥竷炕A不過未清醒      

睇緊阿嬸對拜神  
阿嬸唔聲唔聲贏拜神贏到3:0!邊個估得到?

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:19 AM 發表
早晨呀咁多位,睇緊皇馬嗰場,唔係好對路!

國米贏緊0-1不過有個紅牌

羅馬0-1

奧沙辛拿1-0
早晨萬事兄

伊巴領o左紅,下半場拉素有機追和,甚至反先!而家走地和@3.15,贏@5.50!有冇得諗?

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-12-21 04:29 AM 發表
早晨呀cat兄,拉素打多個有的諗,況且國米近幾次都贏唔到拉素,有啲宿舍命味
之前3x1有買和@3.10。而家補o左2舊水拉素贏@5.50!

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。