推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

小弟有一模一样的经历......
引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-12 16:34 發表

我都有同樣的懷疑。另有一助證:
一開波, 佢就話: "今日M到, 唔好咁大力。"
我當時都feel到硬硬地。
半個月後, 有一brother說她M到。(當然report日子可能有出入。)

不過有一懷疑....佢慣性說 ...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-12 16:34 發表

我都有同樣的懷疑。另有一助證:
一開波, 佢就話: "今日M到, 唔好咁大力。"
我當時都feel到硬硬地。
半個月後, 有一brother說她M到。(當然report日子可能有出入。)

不過有一懷疑....佢慣性說 ...
如果有咁多人有類近經驗,我估假的機會相當高!

之前小弟REPORT過佢對野,眼望非常OK,摸落就非常麻麻.......

其他BG M到我都摸過(. .),都冇佢果隻奇怪質感,望落亦出奇地挺

引用:
原帖由 kensir 於 2008-3-13 11:10 發表

如果有咁多人有類近經驗,我估假的機會相當高!

之前小弟REPORT過佢對野,眼望非常OK,摸落就非常麻麻.......

其他BG M到我都摸過(. .),都冇佢果隻奇怪質感,望落亦出奇地挺
假既唔出奇... 大陸用PPGA隆胸的美容店周街都係!!

相關搜索目錄: 美容

今day下晝上o左去,
locker哥哥好眼力,
我幾個月冇去過都認得我。
原本想試^@,但係要等成粒鐘,
結果由經理發板,囡囡@),
入到房黑到咩都睇唔到,
囡囡點o既相頭都唔知,
part 1囡囡手骨都ok,有力。
part 2囡囡幫我bm,
先知佢好大對燈,
望到佢個樣都順眼,
年齡我諗三十頭啩,
整體都可接受,
係囡囡把聲沙啞o左少少,
埋單$408。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-15 07:00
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-15 07:00

tried !@* , 30 頭, smooth skin, face acceptable!!

part 1 算有力啦!!
part 2 除下她最後防線

valued for money!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-3-16 04:59
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-3-16 04:59

引用:
原帖由 一定得 於 2008-3-15 03:02 發表
tried !@* , 30 頭, smooth skin, face acceptable!!

part 1 算有力啦!!
part 2 除下她最後防線

valued for money!!
佢係咪真係會比個手指套你用嫁 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-14 00:21 發表

littlehorse不如派你去一次啦, 我地試過了,
你去驗一驗,
then問下佢有沒有相熟ppga加料。
妖... 假既唔要!!
我係第二個場試過一個囡囡,
個波揸落去有D一塊一塊的硬野 INSIDE!!
真係咩MOOD都無曬!!

我寧要真細都不要假大!!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-10 09:51 發表

大哥, 出一出&*的report好wor~
Thank you!
&*最近試過...後生約2x...樣一般...(5/10)
part 1 位置ok ,但力水爭啲...(6/10)
part 2 埋身招呼...(6/10)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-3-16 20:58
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-3-16 20:58

足球咭有兩種用法...
一係有三個印花可減$80...
或者星期日惠顧埋單$368...但唔知有無印花...
但係邊種jetso 啲呢...
因為我無咩試過星期日惠顧....

3月份內星期日幫趁埋單$338,加蓋印花一個。

引用:
原帖由 joe456 於 2008-3-16 22:57 發表
足球咭有兩種用法...
一係有三個印花可減$80...
或者星期日惠顧埋單$368...但唔知有無印花...
但係邊種jetso 啲呢...
因為我無咩試過星期日惠顧....
平時星期日上去用卡都可有特價... 一樣有印仔!

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-19 16:56 發表

Joe456大哥:
點埋身招呼?????
指教下啦, pls
瞓響身邊....

引用:
原帖由 joe456 於 2008-3-19 14:13 發表

瞓響身邊....
咪好似同自己條女咁咁温馨。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-19 23:07 發表

咪好似同自己條女咁咁温馨。
師兄,其實係呢d咁既時刻諗起自己條女…會唔會有些那個呢?

尋晚無所事事,又上去探一探,原本想返卓^),但哥仔話已經比人book左,等都唔洗等=.=,咁就叫佢安排啦,今次試左隻狗仔
樣貌:3/10好夠高,應該三到尾,美女就無佢份
身材:5/10波仔都幾大,條腰還可以,對腿就真係好瘦
上半場:4/10都肯做吓,技巧就一般
下半場:4/10肯用口同你玩吓袋袋,吹兩吓,不過真係得兩吓,只係係咁二R吓P,撚雀就好似打樁咁
整體一般,不過佢上下都好多水,口水多到唔停得口,全程講過不停,我已經唔係點采佢,佢都自己講餐飽,好此道者可以一試,包保你唔會悶,下面水仲利害,我只係係咁二掂吓,唔覺意已經成隻手指公入晒,攪多幾吓直頭聽到有水聲,佢仲會主動同你起兩次,大家可以一試,不過我就應該唔會返卓喇

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +40 精品文章 2008-3-20 07:21
  • 白貓兒 體力 +40 精品文章 2008-3-20 07:21

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-20 03:12 發表
尋晚無所事事,又上去探一探,原本想返卓^),但哥仔話已經比人book左,等都唔洗等=.=,咁就叫佢安排啦,今次試左隻狗仔
身材:5/10波仔都幾大,條腰還可以,對腿就 ...
整體都唔合格,
點敢試呀?!

前晚上去... 返叫 %

今次訓得好夠上去... 人很清醒!! 試得仲真D!!

PART A - DUP SKILL真的算係咁... 同上次一樣都令我滿意!!
             開頭有問我邊度倦D... 我話腳...
             但DUP中途我半昏睡... 我不太好吹水!
             囡囡到最後便就是沒有按腳!!! 呢度要扣分!!
             part 2 後繼續有按頭!!
PART B - 上下清除!! 可摸MM!
             囡囡RPP確有不錯的手勢...
             R得我主動轉身邊避免走火!!
             轉身囡囡一手掏了大量BABY OIL落小弟弟!!
             oh NO!! Where is BJ??
             囡囡馬上清理及BJ上套!! (無黑面抵讚!!)
             同上次一樣... 一路BJ一路RPP,C眼及袋袋!!
             如 BJ可以柔多一點則更好!!
             結果當然係忍不住不斷抽插出入... 直至完事!!

最後用私家濕紙巾清潔... 十分乾淨!!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-21 18:07
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-21 18:07

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-22 09:16 發表

高高瘦瘦... 走肥... CUP手波...
相頭如何?  
(不過小馬哥短時間番插, 都應該不錯吧)
佢自稱好靚女... haa!!
不過... 好靚又唔係...
長髮... 普普通通... 順眼女仔一位羅!!

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-3-19 18:27 發表

師兄,其實係呢d咁既時刻諗起自己條女…會唔會有些那個呢?
唔係諗起自己條女,而係想將bg係自己條女就好了。 .................

只係想有這個夢想。

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-20 03:12 發表
身材:5/10波仔都幾大,條腰還可以,對腿就 ...
bg ( is a day shift..and she say is a local girl....
rraayy

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。