推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

new comer in Sun Hing Kok
BG NO : *
Bone skill : 7/10
RPP : 6/10
BJ : 8/10
Body Shape : Just a small tits (32A) Have a baby before

Do not worth to try this gal again

各位大大,!^ 係咪做返喇?

today try *@ new bg all is not my cup of tea
rraayy

引用:
原帖由 sony9406 於 2008-6-3 20:59 發表
聽發哥講係佢!

tried @@ new young bg good service TEO too, worthwhile to try night shift
SamSam

尋晚造左件,好似係!@,細細粒,白白淨,不過籮油D肉好鬆弛,但對波就非常靚,佢同我打左成30分鐘先出,仲射到佢成身係,俾佢鬧死,哈哈哈!!

引用:
原帖由 samcheung409 於 2008-6-4 11:47 發表
tried @@ new young bg good service TEO too, worthwhile to try night shift
Ching, any VAS? How's her figure? Part 1 skill ok?

引用:
原帖由 aduck1 於 2008-6-4 13:36 發表
尋晚造左件,好似係!@,細細粒,白白淨,不過籮油D肉好鬆弛,但對波就非常靚,佢同我打左成30分鐘先出,仲射到佢成身係,俾佢鬧死,哈哈哈!!
我有次揼完佢之後係電梯撞到佢,一見光即刻死晒

引用:
原帖由 sony9406 於 2008-6-3 20:59 發表
好耐之前都已經試過...當時對佢服務態度只覺得一般...無咩驚喜...
最近再試過...試嘅原因係因為出面介紹...同埋太耐無mark唔記得有呢個No. ...點知一試絕望...
原因都係服務態度...part 1全程只係坐係張床上dup...重要油都無推...
鐘都未響就要求同你出...我當然話唔得dup多陣啦...之後求其摸吓就算...
再者已經開始準備同你出...我都無出.腥.由得佢...OK 左之後佢就拎的毛巾出去...
果陣都啱啱響鐘...番入嚟之後佢就話番房食少少野....好快就番...
再等一陣大約兩三個字...鐘都未到...我火能滾走左出大堂...正pk.......
出去食個面都無咁慶...沖完涼我同locker講以上上情況...
佢再搵呀哥入嚟聽番...佢話會跟進...呢個16我一定唔會再mark!!

引用:
原帖由 銑錢鏟鋰鑊金 於 2008-6-4 22:48 發表

好耐之前都已經試過...當時對佢服務態度只覺得一般...無咩驚喜...
最近再試過...試麰鴞]係因為出面介紹...同埋太耐無mark唔記得有呢個No. ...點知一試絕望...
原因都係服務態度...part 1全程只係坐係張 ...
冇嘜佢都有成年,嘩,乜今次回歸佢變得差成咁

9/f 新興是在那裡的了?可以說說嗎??

Any daytime good ball no. recommend?

成50頁 自己揾下啦 懶虫

(@己經回來了,經歷了一次畢生難忘的地震體驗(並不是在四川)。

引用:
原帖由 pkhkg 於 2008-6-7 17:45 發表
(@己經回來了,經歷了一次畢生難忘的地震體驗(並不是在四川)。
即係咩原因地震?! thx!!

星期日... 加上有歐國盃睇...
前晚上到去... 嘩, 爆到七彩!!
人多到小食魚蛋沽清!!
等左成個小時多D才可入閘!!
無辦法, 不想求其執一件... 睇下波先羅!!

我搵番 (@, 朋友找 !)@
(@安全四川回歸... 詳情不述...
人生活規律, 早睡早起... 皮膚都好D既!!

朋友 !)@... 番食的了...
DUP就唔好預得啦... 聽聞玩得深受朋友歡喜!!

呢期睇波又特價... 大家要預多D時間!!

上兩個星期平日去完,俾左張請柬我,話星期日用328,甘係咪邊個星期日都用得架?????????????????

yes, every sunday in June

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-6-10 08:41 發表
星期日... 加上有歐國盃睇...
前晚上到去... 嘩, 爆到七彩!!
人多到小食魚蛋沽清!!
等左成個小時多D才可入閘!!
無辦法, 不想求其執一件... 睇下波先羅!!

我搵番 (@, 朋友找 !)@
(@安全四川回歸... 詳情不 ...
bro, !)@ is tall bg or lomal..i saw a bg in the floor,,
rraayy

thx report c hing

今晚原本想搵*), 點知俾人落左booking~

諗住翻啅^@, 點知又俾人要左...

跟住4眼哥哥話黎左件新野...#(
儘管一試~

Part I: 2/10
Part II: 5/10

聲稱新入行, 我信....因為熱毛巾呢part...佢將十條毛巾分十次黎用, 吹脹。

早知要返*

包膠完畢~

引用:
原帖由 銑錢鏟鋰鑊金 於 2008-6-4 14:48 發表

最近再試過...試嘅原因係因為出面介紹...同埋太耐無mark唔記得有呢個No. ...點知一試絕望...
原因都係服務態度...part 1全程只係坐係張 ...
If the bg is really bad; BLACKLIST her la!

試左*,後生bg,二十幾左右,日更
樣子惘n, 中等高度,廣東話OK,態度亦好; 健談會開玩笑
惜欠上圍,十分平 ;
Part 1用心,亦care你邊度倦,
Part 2一般水準,無TEO; 但亦俾摸下面;
要後生及相頭,可考慮

要多少钱?你介绍得好详细啊,我也想去去

請注意:新記明天起休息兩週!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。