推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 0079gc 於 2007-5-1 10:40 發表
bro ....... i tried !!* yesterday, offered me BJ, not bad lor, could try once.
day or night shift?! thank you

再睇清楚D先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

請問各位wwwinng11個網發生甚麼事啊?上唔到!

小弟剛剛試過無達問題正常運作!

I don't think she is good!

引用:
原帖由 super.golden 於 2007-5-2 20:32 發表
I don't think she is good!
係講"日日發"定係"16"先?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-5-3 01:55 發表

係講"日日發"定係"16"先?
日日發樣平凡無錯肯吹

CAT兄煩請可否提供好玩BG俾我
邪童回來了

早更酮X   *(   !@*   
早更放  ^@ 但有D假     早更新囡^*
中更       ^)
夜更      !^      **

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-8 09:32 發表
中更       ^)
CAT兄可以PM俾我嗎唔該你
邪童回來了

整條thread內已有這些bg的報告請自己找

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-8 11:45 發表
整條thread內已有這些bg的報告請自己找
明白
邪童回來了

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-8 09:32 發表
中更       ^)
o甘貓兄覺得整體邊個最正呢?

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-5-10 02:19 發表

o甘貓兄覺得整體邊個最正呢?
真係難講
講心  (對我)   *(
講靚腳                ^@
講徹底性感         !^
講妹妹feel        ^)
講細心酮X        !@*

但當然各有缺點, 如:
第一個 細胸廣東話唔正
第二個 太假feel  放得尼間中粗魯
第三個  太少說話  用咀工夫弱了點

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-10 08:34 發表

真係難講
講細心沩柔        !@*

但當然各有缺點, 如:
第一個 細胸廣東話唔正
第二個 太假feel  放得 ...
近排無錢,攪到無得出發
要等下個月出糧先有得玩了
目標係*(
!^夜更唔岩時間

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-5-10 22:37 發表

近排無錢,攪到無得出發
要等下個月出糧先有得玩了
目標係*(
!^夜更唔岩時間
近排無錢?你唔係去左澳門咋下話?
你而家先至M*(, 怕你失望喎

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-4-15 21:06 發表

白貓兒,你就好啦.
我剛去完返來,
128 無啜我荔枝,無吹奏.  無bm
又唔比我錫波波,齋打,打到九都痛.   
晤通你真係靚仔過我好多
不過 Part 1 ok la
翻麥128, 今次佢都無啜我荔枝了
不過佢好醒目立即認得我
咁大家又係攬住足個幾鐘
雖然佢又話怕痕唔被錫lin, 但都錫到佢波面少少既
其實佢耍家都唔係用波bm
而係酮X用咀舌錫舔, 好有心機讓我舒服興奮足個幾鐘   真係開心,爽
尼樣62, 16等就無佢咁好心機耐性喇
我做過的只有89可比擬
128隋礂痚汙鷚C慢升空, 我絕對無被佢「打到九都痛」喎.
今次128塗了的gucci香水混和佢肌膚騷香真係正, 今次佢無m到仲可除埋下面under我可以摩混佢小籮同
不過再進一步暫時仍有限「此路不通」
可能係佢底線或佢多次走廊轉角見過我做其她囡咁耐先翻mark佢
所以, 回應你話「靚仔」
其實靚唔靚仔其實唔係最重要.

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-11 06:55 發表

近排無錢?你唔係去左澳門咋下話?
你而家先至蹾*(, 怕你失望喎
去左兩次澳門

*(係唔係紅左,所以交行貨多呢? 咁點算好 >.<

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-10 08:34 發表

真係難講
講細心酮X        !@*

但當然各有缺點, 如:
第一個 細胸廣東話唔正
第二個 太假feel  放得 ...
噢!謝過!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-11 09:41 發表

翻麥128, 今次佢都無啜我荔枝了
不過佢好醒目立即認得我
咁大家又係攬住足個幾鐘
雖然佢又話怕痕唔被錫lin, 但都錫到佢波面少少既
其實佢耍家都唔係用波bm
而係酮X用咀舌錫舔, 好有心機讓我舒服興奮足個 ...
o甘日夜發都好似唔錯o甘o番!

今日剛去完 吾系講自己 而系隔 2 (真系2間)間房 好假個bg (大家  知)嗌到大声到成绦走郎刀聴到      

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-5-11 18:46 發表

去左兩次澳門

*(係唔係紅左,所以交行貨多呢? 咁點算好 >.<
囡既野好難講, 所以我地追求「初戀feel」

引用:
原帖由 fitman 於 2007-5-11 20:45 發表
今日剛去完 吾系講自己 而系隔 2 (真系2間)間房 好假個bg (大家  知)嗌到大\到成绦走郎刀聴到      
佢應係同人玩唧或者係被人錫緊卦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。