推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

宜家d塲大部份北方佳麗 local已絕少有 靚的local簡直係孔龍----絕晒種

Ching
我想問 (@ 同 % 係咪都係早班?

(@night shift

引用:
原帖由 羅琳 於 2008-3-22 21:14 發表
宜家d塲大部份北方佳麗 local已絕少有 靚的local簡直係孔龍----絕晒種
未至卡完全絕種既...
後生既可遇不可求...
30左右既食到都偷笑...
40+以上多的是你又唔多願...
嬸嬸呢... 俾你又見鬼咁走!!

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-3-23 01:39 發表
Ching
我想問 (@ 同 % 係咪都係早班?
% night also

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-23 11:06 發表

未至卡完全絕種既...
後生既可遇不可求...
30左右既食到都偷笑...
40+以上多的是你又唔多願...
嬸嬸呢... 俾你又見鬼咁走!!

莫非真係要北上......

引用:
原帖由 PENMILK 於 2008-3-24 02:12 發表

莫非真係要北上......
唔... 我就唔會啦...
一黎北上時間車費都係番度...
二黎囡囡質素亦好睇彩數!!
況且大陸賣有料的多數都唔係識dup... 無謂!!
仲有係安全問題...

留港建港啦!!

請問 $ 328 這個優惠係咪至到這個月尾呀  ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-24 20:02 發表

我都想知........

tried !@* , 30 頭, 順眼, 不過把聲......!!

part 1: 有力水
part 2: 解除防線,側身訓落黎, smooth skin and wild ,kiss 槍袋.....

請問c hing 們

咩野係 vas ?

回復 #1361 hungkm 的帖子

vas = value added service

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-24 20:02 發表

暫到呢個月尾的星期日... 即30/3也!!

今日去完,足之都試62,但無想像之中咁好,反而97玩咁多次,佢最有feel。

引用:
原帖由 ansonexpress 於 2008-3-26 20:08 發表
今日去完,足之都試62,但無想像之中咁好,反而97玩咁多次,佢最有feel。
dup骨呢家野... 各有各好... 人人口味不同...
人家報告參考下服務質素等等就可以...
夾唔夾... 見人見智啦!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-24 03:15 發表

唔... 我就唔會啦...
一黎北上時間車費都係番度...
二黎囡囡質素亦好睇彩數!!
況且大陸賣有料的多數都唔係識dup... 無謂!!
仲有係安全問題...

留港建港啦!!
我都認同, 太浪費時間了

MUNGER 兄, thanks for your information

%, 樣ok, 身材係slim個類, 波就B-C左右啦.

part 1 就真的好一般, part 2 時都係好一般, jj時係打樁機式....我個人就一d都唔好feel囉.

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-3-27 14:36 發表
%, 樣ok, 身材係slim個類, 波就B-C左右啦.

part 1 就真的好一般, part 2 時都係好一般, jj時係打樁機式....我個人就一d都唔好feel囉.
jj時係打樁機式...!?!?
唔係好明....

引用:
原帖由 joe456 於 2008-3-27 21:52 發表

jj時係打樁機式...!?!?
唔係好明....
即係機械人咁上落上落,
唔會有其他動作囉

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-3-28 01:13 發表

即係機械人咁上落上落,
唔會有其他動作囉

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-3-28 01:13 發表

即係機械人咁上落上落,
唔會有其他動作囉
重點係落o個下係好似打樁咁重拳"中"落o黎...

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-3-28 11:45 發表

無o甘惡劣o下話~

Thanks for share

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-3-28 11:45 發表

認同...
打樁是指落嘅時間果吓衝力...

各位師兄..
明天我大約三、四點左右得閒..
我想搵個揼得...既女女....r pat pat 、大腿筋.掂既..(最好啦)

唔知有無好介紹呢??
謝謝.........各位師兄..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。