推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-20 07:29 發表

三度mark 89, 又被溫柔吻遍面額眼, 霖暈.
多謝報告

引用:
原帖由 mag 於 2007-3-20 12:23 發表
各位師兄, 請問 "早場" 係o羊時段? 而 "晚場" 又係o羊時段?
早更=中午12點
中更=下午4點
晚更=夜晚9點

我都講左話只是擦過我袋和帶了套的棒, 有心啦.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-3-20 16:03 發表

多謝報告
去左未?
God's mill grinds slow but sure.

我想試下呢間場,唔知有冇得打電話book時間既呢?

同埋呢,始終覺得新興大廈個入口好似好揚咁...

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-3-20 08:04 發表

早更=中午12點
中更=下午4點
晚更=夜晚9點
唔刻晒師兄

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-20 23:59 發表

去左未?
仲未去
睇下聽日有無時間去先,如果唔係,就要下星期了 >.<

我想問下中更有冇好介紹 ?
本人打算今天 6 點左右到.

謝謝各位 brother.

60 is a popular girl of the mid shift.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-22 16:33 發表
60 is a popular girl of the mid shift.
先謝過白貓兄, 咁你地之前提過既早更, 6:00 仲會唔會係度架?

Good Good Good
Tks for sharing

引用:
原帖由 calvinman 於 2007-3-22 16:39 發表

先謝過白貓兄, 咁你地之前提過既早更, 6:00 仲會唔會係度架?
係到,早更多數收8-9pm

引用:
原帖由 陳永仁 於 2006-12-18 21:12 發表
25 號 - 北妹, 身材唔錯, R pat pat 水準應該有好多人頂唔順, 當然未算得上是神級, 出野時會用舌頭錫你lin lin

3 號 - 相頭普通, 手骨唔差, 起機勝在專心, 任勞任做, oral sex

66 - Thailand
25番幾点呀........正.......

tonight tried 18 at 18:45 at day shift.
Part 1 quite good.
Part 2 excellent.
She did remember I had tried her half year ago.
She gave me a big surprise ..........
She is a about 2x years old. good and slim figure with 32C
Brother! worth trying !!!!!!!!!

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-3-23 15:01 發表
tonight tried 18 at 18:45 at day shift.
Part 1 quite good.
Part 2 excellent.
She did remember I had tried her half year ago.
She gave me a big surprise ..........
She is a about 2x years old.  ...
18 踩背都好得架!

昨晚臚ㄙ儔谓的r理乱介绍.......先说77郎n,但要等.......想到有的是时V,就等一下. 谁知道等了15分砲L又话77限来被人book了. 怎可能??? 结果还是自己乱来礞F88.........! 不错, `Y很短,跟阴毛一.

part 2 韺琝k后庭....一时不小心放了藹,她不介意又不黑脸. 好!!

出火时全脱掉.....好像杜德伟那首歌.....脱掉脱掉.......! 用她妹妹压我脸...69式.....结果半口爆.....好!

不知各位brothers有没有试过88? 她说下次去可以出峖!

上星期四到了一次. 大約 6:30 去到. 想找 1*, 8(, 經理都話做緊, 要等30 - 45 mins. 佢仲講多句話, 你講既 no. 係唔係係網上邊睇番黎, 睇黎佢地都好清楚咁. 佢話介紹一個俾我, 我只好 say yes.

入到房, 燈光十分暗, 完全睇唔到 BG 個樣. 淨係知佢係 No.@, 第一 part 叫做 ok 啦, Dup 得唔錯. 到第 2 part 就真係麻麻地. R pat pat 冇落油. R 袋袋個陣仲有 d d 痛. 轉身後就入直路, 冇乜技巧可言直至完事.

價 $ 係抵既, 但可惜經歷唔到各位 brothers 既開心旅程. 睇黎下次都要打定去 mark BG 喇.

引用:
原帖由 calvinman 於 2007-3-26 17:09 發表
上星期四到了一次. 大約 6:30 去到. 想找 1*, 8(, 經理都話做緊, 要等30 - 45 mins. 佢仲講多句話, 你講既 no. 係唔係係網上邊睇番黎, 睇黎佢地都好清楚咁. 佢話介紹一個俾我, 我只好 say yes.

入到房, 燈光十 ...
你放工時去梗要mark la.

新手嘛~~經過今次, 下次識點做喇

引用:
原帖由 calvinman 於 2007-3-26 17:09 發表

入到房, 燈光十 ...
小弟早已出Post話佢唔掂........................

请问brothers那臚k女可以开大?听说有部分女女现在越玩越放,跟熟客开大......!大家试过未?

引用:
原帖由 r0patpat2006 於 2007-3-27 17:15 發表
请问brothers那臚k女可以开大?听说有部分女女现在越玩越放,跟熟客开大......!大家试过未?
有, 我直開過三次添.

引用:
原帖由 r0patpat2006 於 2007-3-24 04:55 發表
吻后庭....一时不小心放了个屁,她不介意...
u are really .....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。