推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

昨晚試左^@, Part1 + Part2都好有心機同好賣力,但非好波一族!
$410絕對值~

引用:
原帖由 陳永仁 於 2007-1-24 08:34 PM 發表

what is the no and any comments ?
NO 係 ^@ 啊~
BM不過冇吹~但有車輪啊~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-1-25 11:46 AM 發表
聽講佢甚至仲會咩埋添喎.  
呢個真係唔知了...........

試左@

總結:兩Part都唔掂!!!

最近再試^@,多了一些招式(用大腿~ hehe~)!
唔怪得要Book啦!原來咁多相熟兄弟~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-15 02:14 發表
今晚才上過去, oevrall good experience again.
今次貓兄做o左邊位呢?我上星期做o左!^, 非常好啊~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-15 12:00 發表

我就係做左佢.
開口中~

引用:
原帖由 calvinman 於 2007-3-26 17:09 發表
上星期四到了一次. 大約 6:30 去到. 想找 1*, 8(, 經理都話做緊, 要等30 - 45 mins. 佢仲講多句話, 你講既 no. 係唔係係網上邊睇番黎, 睇黎佢地都好清楚咁. 佢話介紹一個俾我, 我只好 say yes.

入到房, 燈光十 ...
小弟早已出Post話佢唔掂........................

試左*(, 呢次係第一次Mark佢。PartI 真係好有心機,Part II RPP 時間就短左D, 但除左波路麻麻外,其他都好好,任勞任怨。最後吹爆完場。
總結:值得一試

引用:
原帖由 0079gc 於 2007-4-26 12:08 發表
louis............ what no. ar for louis, i wnt to try!
^ @                       .

588全套?

會唔會上多o左層呢?

昨晚上o左去,一切依舊。試左%%,Part I OK大力, Part II RPP 時間唔多,但總算有心機~

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-12 02:42 發表

咁裝修上又有咩野唔同魕O??      
睇唔出有咩唔同!!!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-3-12 01:40 發表

等個零鐘閒閒地既事!我上次等三粒鐘呀!
其實可以先打電話去BOOK~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。