推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-30 05:27 發表
第度有人話「新興閣1-July又裝修, 好似要8 July先開返」,
不知如何?
又有另外一種說法,
當一間場話內部裝修
查實是.....

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-6-30 19:14 發表

貓兄 ﹕你唔會話係秘密練兵呀 ?????

約休假的bg去練兵?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2007-7-1 00:13 發表

貓兄轉左去齋dup? >.<"

咁我地咪無晒好野食囉,我休息左成個月,就快頂唔順
咁味輪到我休息o羅, 唔使驚,請收PM.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-6-30 22:57 發表

貓兄 ﹕ 咁係咪所有紅牌bg都比你捉哂去訓練呀 ??? ....

..................... 哈哈 !!!!!!

我都想呀, 若能成事,一齊丫.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-1 15:35 發表

咁後尾點呀 ???? 真的mark11點,定係明天請早呀 ????

我地有個網友果日岩岩做左60第一轉,
仲係我催佢早D電book.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-1 15:29 發表

好呀 !!!! 咁我報定名先 ............. ,時間、

日期同習訓地點由貓兄你決定 !!!!! .......

.......... 哈哈 !!!!!

:givemefive ...
駛唔駛叫埋你老友「超板」腳皇去督師呀?

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-2 11:04 發表

哈哈 .......... 有你魒麆絢妘鶗D席,我諗都唔駛邊個

做督師卦 ???你一定會做好依份工嫁 !!!! 我對你好有信

心,腳皇兄同我只可以做你新班子的其中一名成員咋

,何得何能成為督師呀 ...
下? 我唔做特首架喎.
新興閣我或者會遲下再去,
一西兄你呢?有無再上去凱旋門/
金濤閣?

一西兄, 我在新興閣做過一位bg 十次
由第一次到第十次佢都俾足200%VAS俾我
都係一個美麗回憶
好難再平這種美人恩紀錄了.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-2 17:59 發表

凱旋門硬件就確是一流,但軟件就 ............

如果有貓兄你提供好的資料,或者會去試鵅A

金濤閣因以前有位比較好傾的bg在這裡,所以

咪去囉 !!! 但現在人已去外闖蕩,所以都冇再踏 ...
凱旋門據說早更72,9, 98較年輕,
而66仲有做
銀泉休息室裝修好了,
我認為個feel正過凱旋門.
水池區也全新
蒸房落地玻璃
有幾間骨房ぉ袨X正, 如M3, K 房
整體環境兼生意都好了

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-2 18:03 發表

咁依家這位美人兒是否已上岸從良呢 ????

未呀, 仲有係度做.

我答左係我銀泉條thread度.

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2007-7-5 02:16 發表

都唔明裝修鰴ㄚY一年左右, 仲好新淨舒服, 駛唔駛又裝修呀??       
所以就有另一說法咯.

引用:
原帖由 Juventus 於 2007-7-5 11:45 發表

What?
Thanks!
上面有人提過, 請search 下.

我估都係跟以前一樣.

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-7-12 13:35 發表
我個老友經我介紹,走去搵&。
夜更。
後生瘦款。
我老友話最後射落佢塊面度。
哈哈…佢話$408抵爆。
但我想試銀泉
等你銀記報告.

聽講^仔係少中女幾甜招得.

引用:
原帖由 samcheung409 於 2007-8-13 10:50 發表
^@ she's crazy in her part 2, C Hing could hear her scream from next 2 or 3 rooms, part one is so so.
her screams are mostly pretensious; she screams upon the slightest touch or kiss.

引用:
原帖由 一定得 於 2007-8-13 17:59 發表
I tried !@! last month, late 20s , big ball , very exicting in part 2 ,she gave me isolated  lung drill.!!!!
you mean PDD? !@! did not use to be so wild wor......

引用:
原帖由 holdit 於 2007-8-15 16:49 發表
Tried #68. Ok look, a bit short but big boobs (my guess 34-5C). Good service.
Have you had any big meal recently elsewhere. bro holdit?

引用:
原帖由 213 於 2007-8-21 21:07 發表
有好多bg自已都寫報告
請舉例說明之.

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-8-26 20:59 發表
For BG information, I think you should ask 白貓兒.
He really know many.

As I know, BG @@ had quited. She is really 樣靚身材正, but bone skill is below average. I don't like her.

For BG (*, s ...
我已經無去好耐, 知道的已out.
不過, 22雖靚,有肥腰喎.

[quote]原帖由 macaulee 於 2007-8-26 21:52 發表
原帖由 單屌一西 於 2007-8-25 07:59 發表

[quote]原帖由 單屌一西 於 2007-8-25 07:59 發表
謝謝師兄的報告,但小弟有一事相求,
就係可否透露少少,你鶡鴠憐b這裡被兄弟們推介的伊人號碼呀

Don't be so serious.
The BG no is *).

Thanks..

大家認得她嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-8-29 17:19 發表

係咪新興其中一位紅牌仔呀 ???? 幾多號 ????

Yes, 你話呢?

早更個紅牌囉.......

(梗係唔係你果件 )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。