推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[灌水] 工友提早回家過春節

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-5 08:46 PM 發表
今日睇新聞,因為天氣唔好,好多民工提早回家過年....
唔知有無影响d娛樂場所供應行情?
如有一眾師兄去完玩的話..希望番黎報告下....
我亦都聽到有人話..而家鄉下已經大風大雪..唔會返去嘞!!!!

相關搜索目錄: 娛樂

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-13 10:25 PM 發表

if it is MKK girls, I could try them in HK local K.. but many of those younger ones are gold fishes only. Some of them are quite beautiful, fresh and playful but many of them are quite inchy..  :v ...
係新旺輝..西瓜刀..都試過金化木...比少少時間,比些少耐性..再加多小小$$..應該唔難!!!!!

inchy係香港靚女特色....唔同東莞救国!!!!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-14 12:36 AM 發表

呵呵,大哥你真懷舊。。。尖輝,旺輝,部分xx網吧。。。
好耐無提起過嘞。。。
但好令人懷念。。。而果d味道的確唔同。。。

試過下午茶有個靚靚妹仔同我去酒店休息。。。
之後佢話要換番d衫先番屋企 ...
唔係懷舊,  我係香港時不時都去跳茶舞....上次去間叫皇都會 Club ToTo...

八成金魚...坐條米7云南妹...佢話落尼
香港做model...

又有條大專妹..問點样可以同你行街街...佢答"C朗"啦......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-15 03:23 AM 發表
柴爷,你什么时候回来?等住你回来去探常仔那些新场!下星期五又去双飞喇!
7哥...而家wait 緊26號..唔得..就過咗年見啦.....上星期同春記飲茶叫佢返去就做哥倫布...唔使等我嘞!!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-15 01:01 AM 發表

haha, 大專妹? the one who is so famous now? (forget the name).....

“朗拿顛佬” 成嗎?
haha,..係咪西瓜刀果個"周澄"呀!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-16 09:46 PM 發表
吊!春记日日温囡,唔得闲理我们喇!
呢D咪就係"九硬无親戚"囉.....

不過你仲有鐵腳"AINY"大哥嘛!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-25 08:21 PM 發表

又收多一房。。。
幾時擺喜酒。。。。
叻過燊哥啦...多佢一房。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。