推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 魔蹤 上部(個人遊記,沒圖,不喜勿入)

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-27 12:24 AM 發表

你番到黎,梗要俾面啦。。到時候我會同XX講,我要陪老柴可去叫Y,唔好阻Z住晒。。。
有吉屎。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 15:52 發表

有吉屎。。
就等你。。。早d番歸。。。
(大把囡囡等緊同你攞。。利是!!!!)

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-27 14:05 發表

你發緊夢呀?

開o甘多新場,又唔去做哥倫布。。。..
不是我不想去,是几个兄弟要不是被老虎困着,坐牢(例如:AINY,大根),被是天天要陪不同的囡囡,例如春天!

只得我一个,独力难支啊!等紧你回来归队!

回復 46# 的帖子

發緊夢,
好難找的
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2011-1-28 00:01 發表
發緊夢,
好難找的
你果篇下集都未出喎。。。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-27 02:15 AM 發表

不是我不想去,是几个兄弟要不是被老虎困着,坐牢(例如:AINY,大根),被是天天要陪不同的囡囡,例如春天!

只得我一个,独力难支啊!等紧你回来归队! ...
我係度就日日查無比膏..你就独力难支..我過左年即刻归队!!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-28 07:55 發表

我係度就日日查無比膏..你就独力难支..我過左年即刻归队!!!!
7 siu has his own exciting and romantic stories...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

回復 56# 的帖子

你過年後歸隊,
我過年後收監
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2011-1-28 09:57 發表
你過年後歸隊,
我過年後收監
你last day係幾時?

引用:
原帖由 markLee 於 2011-1-24 18:11 發表

哈哈,果然唔係CP !!! CA D女女係好家教D既。我地D朋友有日講開,佢地話,係CA早餐會個個都笑口淫淫,滿意非常。但CP開早餐會通常係,”媽媽聲”或 ”麻麻啦!”,”一Q伸左佢走啦””咁又話唔得,咁又話痕”。。 ...
CP 既囡有今日咁衰格乃多得果班五點幾去守候既 fans

尋晚飯堂重係好多囡,不過今朝班客都係話Service好差

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-28 19:42 發表

CP 既囡有今日咁衰格乃多得果班五點幾去守候既 fans   
甘又唔係絕對。。我都識得有個朋友係cp找到真愛喎。。。

我想而家都玩咗o甘多年...係反璞歸真既時候...叫一,兩條囡陪我飲酒(要靚既) ..玩吓色中,劈到半醉..睡意漸濃...自己番房大覺甽 ,无人so擾...人生呼復何求啊。

你睡到呼呼聲當然是無得求喇!

昨晚沒有開K房,在大堂捉了四個囡囡就去虎門吃海鮮了!所以無存酒。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-1-28 19:46 發表
尋晚飯堂重係好多囡,不過今朝班客都係話Service好差   
吳奇啊。。不過去cp 都預了。。不過女女quality比CA 高。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-29 09:40 發表

昨晚沒有開K房,在大堂捉了四個囡囡就去虎門吃海鮮了!所以無存酒。
房都不開。。。如果的女吃飽海鮮趙完松不給你傳她的飽魚什辦?哈哈。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 03:14 發表
我想而家都玩咗o甘多年...係反璞歸真既時候...叫一,兩條囡陪我飲酒(要靚既) ..玩吓色中,劈到半醉..睡意漸濃...自己番房大覺甽 ,无人so擾...人生呼復何求啊。
甘我下一次跟你玩就不用叫女女啦。你給平台,我接收付餘錢,反正我包容量很高的,什麼女女都ok 咖。哈哈。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-1-28 06:40 PM 發表

你又飲得..又唱得..做乜唔開K房玩啊?唔係吃完海鮮就上房搞野吖??D兄弟好急啊!!!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-28 07:27 PM 發表

甘我下一次跟你玩就不用叫女女啦。你給平台,我接收付餘錢,反正我包容量很高的,什麼女女都ok 咖。哈哈。。
有人試過啦!!不過如果你叫咗囡坐..到時比你就唔要架嘞!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 10:53 發表

有人試過啦!!不過如果你叫咗囡坐..到時比你就唔要架嘞!!!
呵呵denny大哥唔要。。咪等我來接收囉。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-1-28 09:41 PM 發表

呵呵denny大哥唔要。。咪等我來接收囉。。。
你邊次唔坐几個架...下次crossover好嗎?

回復 71# 的帖子

Since the girls are in CA, we took them to Humen, they have no where to go except following us.Also, of course, through FF ma la.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-29 12:50 發表

你邊次唔坐几個架...下次crossover好嗎?
i always sit 2 as well, and also do not mind cross-over, if you also allow me to reach out to your choices..  

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-1-30 06:16 PM 發表

i always sit 2 as well, and also do not mind cross-over, if you also allow me to reach out to your choices..  
不如全部"人"都坐兩個..齊齊cross-over啦....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-1-31 10:37 發表

不如全部"人"都坐兩個..齊齊cross-over啦....
hehe. this is what my friends and I are doing in recent years....

however, we need some group games to light up the atmosphere and need to be really cross-over in the early beginning, or otherwise, the girls just stick to one brother..

Important is that no brothers are protecting their nui nuis, which is difficult...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。