推介:| 婚禮司儀/婚宴司儀 | 律師證婚 | 婚禮統籌 | 花車租賃 | 回禮禮物 | 婚禮攝影 | 婚禮佈置 | 花球 |

發新話題

貓之婚享~

引用:
原帖由 貓女 於 2006-8-26 12:56 PM 發表
雖然仲有排先結婚, 但行左好多次婚紗展, 今明兩日又要去會展行啦~~ 今日係有免費票所以同貓仔又去行下, 聽日就陪朋友入去取結婚相簿同埋睇租婚紗, 紅酒等等o既野~~
三月到依家, 差不多每次婚紗展都有去行

相關搜索目錄: 結婚 紅酒

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-26 01:24 AM 發表

我咪又係... 不過我唔行九展,只行會展.但黎梗應該唔駛行住lu~~
不過下星期九展比較特別, 除了港台, 好似有中國及幾間海外參展商..........我 gf 好似又想行 因為聽講四川 / 成都有間影婚沙相好靚, 仲可以影雪景婚沙相 tim

引用:
原帖由 貓女 於 2006-9-26 11:00 AM 發表

我都聽講過大陸影得好靚, 但我覺得太遠啦~~ 同埋我都book好晒, 再影就破產啦!!
我都book好晒 (香港: 羅浮宮; 台北: 法國巨星)

引用:
原帖由 貓女 於 2006-11-19 08:22 PM 發表
諗起輯相仲火梗!!
點解呢

引用:
原帖由 貓女 於 2007-4-29 00:46 發表

信差兄,感謝你~
我都未搵租花車及場地佈置 請問信差兄, 貓女小姐, 是否有租花車公司介紹? 可否 PM 小弟? 謝謝

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-7 23:45 發表

租花車公司介紹?

其實我當年都係於金都商場直覺搵間老實的便算
本來訂要倫敦的士
最後又話壞了車,都唔知係唔係?結果香檳金平治車,ok la!
可能租了比另一個客人, 聽講金都商場有 d 租花車公司比較狡猾.....

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 貓女 於 2007-5-8 17:58 發表

今日睇完中醫,話我唔夠訓啦,熱氣啦,感冒未清啦,要飲三日藥!! 苦~~
囍事近, 太忙碌, 要保重身體.

引用:
原帖由 貓女 於 2007-10-5 12:09 發表
聽日就到啦!!
恭喜恭喜

祝百年好合,永結同心

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。