推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 十五年嫖妓生涯 Report (完)

回復 25# 的帖子

""还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??"---当然喇!她为我付出一生。我为她能做的太少了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:43 發表
""还有一个是至死不渝的!但我又能如何" --- 系咪讲紧老三呢。。!!??"---当然喇!她为我付出一生。我为她能做的太少了!h:" />
真系好无奈。。觉得个天对一D人很不公平。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 12:51 發表

真系好无奈。。觉得个天对一D人很不公平。。。
是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了又是说,老公怎样开心就怎样吧!做老婆的只要老公开心就好了!

到现在,她病得这么重,还是叫我不用寄钱给她!不想让我太辛苦!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 17:19 發表

是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了 ...
所以我话个天对她好吾公平.... .

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 17:31 發表

所以我话个天对她好吾公平.... .
最終。。可能好人有好報呢。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-7 17:38 發表

最終。。可能好人有好報呢。。。
我一直都支持这句说话的.........但现在!我很怀疑!

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 12:56 發表
呢個故事好簡單 , 咁多年舆過3次

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 ...
push oil. great summary of your great steal jump experience..

the incidence you desribed is quite common. As brothers, I will avoid eating /sitting that girl as A has already shown his  "love' to this girl. it is true that the girl is not wrapped by A yet but why bother to make friendship more complicated? there are so many girls .. I have dozens of experiences giving away girls to brothers if they show /tell me that they are interested in my girls selected..

Your mottos are great..

and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers....

1. 歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛
2. 金錢同時間是對等的,Bill gates 同你我係平等既, 快仔同你我亦刀係平等既, DG 桑拿 90 分鐘任做, 你做得幾多次 ? 但快仔只得 1 ...沉船又幾多次?
3. = +
4. 當你决定去吾o個姦埸, oo個條女, 就正如去茶餐廳食飯一樣, 間野有乜咁好食先 ?
5. 你的眼晴决定你的方向.....由其是係花街簡囡時  
6. 請不要為一個妓女損失一個朋友 , 朋友可以做一世 , 不值啊
7. 娶一個大陸老婆, 你可以話佢知你以前成日去 CP , 娶一個陀地......你只可以去旺角食快餐  
8. 有强姦毛焗賭 , 一個專業嫖客......一定要泠靜,理知,無情( 9up)  
9. 人總會與上一個黑星, 過吾過道呢一關...........睇你彩數
10. FOC 永遠是最貴的, 刀係鑊鑊清好 d , 毛煩惱  

相關搜索目錄: 結婚
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-5 18:34 發表
哈哈 ... 推油師弟終於逃不了,被擒兼升呢做埋老豆,恭喜恭喜

人生中有好多數據,Kmy 認為有一個數據係最重要就係 "快樂指數".
agree... and we have the power to increase/improve the index. be easy if we could....and do not get angry. if you get angry ,forget about it asap..

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-7 09:54 發表

先恭喜师兄修成正果。。
看师兄既报告也勾起了好多感慨。。小弟亦是十来年女票龄。。亦碰到有真心的女女。。现在一个三年多了还在一起。。当然就不能像 ...
often think that when we get too old and not able to take action, it is always memorable to review the girls we ate, the griends we have/had, the mistakes we made, and those crazy scenes we enjoyed, and the girls we sank...good that i get the immune system now (hopefully) and adopt the go-play-leave mode....

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-6 12:56 發表
呢個故事好簡單 , 咁多年舆過3次

係 K 埸 , A 君好霖 X 妹妹 , 每次去刀預早 call 定佢 ,  A君 在附近做廠, 無事就去玩o下, 朋友 A 同 B 亦識左幾年, 一個月都一班人一齊玩幾次, 刀叫幾熟啦, A朋友已婚 ...
Thanks C Hing sharing............
kaderpo

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-7 23:02 發表

often think that when we get too old and not able to take action, it is always memorable to review the girls we ate, the griends we have/had, the mistakes we made, and those crazy scenes we enjoye ...
hopefully..............................

歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

也许吧, 不敢說我的老二一定真心愛我......, 無名無份...逢年過節她一人獨處......? 我又能如何?

放走了不是风塵女的老三, 要她好好找个人嫁吧... 可她還在找我...

老二說 在她最惨時我救了她, 她一世跟我.....

一个已婚麻甩佬, 有時都不知自已想干什么???

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 17:19 發表

是啊!她的人品这么好!一点物质主意都不会有。对人又有礼貌!对我更是老公话怎样就怎样!我要收老四,她又只是收埋一边哭,但哭过了 ...
師公,  你的老三, 我的老二...... 會不會老天爺来世讓我們做女人来承受她們所受的苦......

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:16 發表
歡埸無真愛, 想結婚的話, 首先.....你婚禮吾怕有一枱 com 兄弟的話, 你可以去盡情愛

也许吧, 不敢說我的老二一定真心愛我......, 無名無份...逢年過節她一人獨處......? 我又能如何?

放走了不是& ...
唉。。。有時你要問下自己。。有無愛佢地。。。有的話,你又可以放手嗎?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:16 發表
放走了不是& ...
就是这种无奈。。一是我们已结婚。。二是我们已一把年纪啦。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 10:21 發表

師公,  你的老三, 我的老二...... 會不會老天爺来世讓我們做女人来承受她們所受的苦......
我怕我下一世不只是无JJ,而最怕是一个无JJ的男人!

回復 41# 的帖子

最怕是一個有JJ而無能用的男人

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 11:06 發表

唉。。。有時你要問下自己。。有無愛佢地。。。有的話,你又可以放手嗎?
有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......
老二: 可以吾摆酒吾拿结婚证......, 准备把户口遷来廣東, 她说自已跟我二年了, 今年再不生就快二十七歲了, 她想三十岁前當母親..., 即使将来小孩跟她姓, 即使她把小孩抱回老家養......我一直拖注吾覆佢话要生..., 她一直只好等...等到佢青春不再...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-8 11:17 發表

就是这种无奈。。一是我们已结婚。。二是我们已一把年纪啦。。。
三是的女又會沉我地(人老又冇錢)..... 四是我地又狠吾下心来突然消失......真無奈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-8 15:23 發表

我怕我下一世不只是无JJ,而最怕是一个无JJ的男人!
所以吾再收留了......, 留精吾留情...(說易做難)

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-8 16:28 發表

有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......
老二: 可以吾摆酒吾拿结婚证.... ...
”有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......”
唉。。我今年多左好多哩d煩惱。。。要認真解決。。。。

我覺得每個人心中都有自己既一個算盤同帳簿, 而呢本良心帳簿通常都係偏向自己既, 不管你係負人果個, 定係比人負果個...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-8 16:51 發表
我覺得每個人心中都有自己既一個算盤同帳簿, 而呢本良心帳簿通常都係偏向自己既, 不管你係負人果個, 定係比人負果個...
"十年一觉杨州梦,赢得青流薄幸名"!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 16:38 發表

”有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......”
唉。。我今年多左好多哩d煩惱。。。要認真解決。。。。
i had some of these problems before. but now limited myself to hit, run, and go.. gets many contacts but seldom re-eat to avoid trouble (of sinking). of course, brothers here are talking about non-working girl, it is a different story and I luckily/unluckily am not interested as I know I do not have the time/freedom/patience to do so....

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-8 17:51 發表

i had some of these problems before. but now limited myself to hit, run, and go.. gets many contacts but seldom re-eat to avoid trouble (of sinking). of course, brothers here are talking about non ...
嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會越陷越深。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。